....speranta in iubire
Raspunsuri - Pagina 4
bebi spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Bebi, ce a fost ieri cu raspunsul tau la subiectul deschis de Nano, subiect care a disparut?
Cat despre situatia ta,...hm...e cam grav daca ti-a tras o palma, e foarte grav as putea spune.Cred ca inca nu.-l cunosti destul de bine. Si mai cred si ca nu-l iubesti destul de mult.
LAURA
Raspunsu' de ieri era un email primit de la un alt utilizator! Nu era opera mea...
Love is all around
papadie spune:
quote:
Originally posted by bebi
[quote]Originally posted by Lauraa
Bebi, ce a fost ieri cu raspunsul tau la subiectul deschis de Nano, subiect care a disparut?
Cat despre situatia ta,...hm...e cam grav daca ti-a tras o palma, e foarte grav as putea spune.Cred ca inca nu.-l cunosti destul de bine. Si mai cred si ca nu-l iubesti destul de mult.
LAURA
IN CLIPA IN CARE UN BARBAT DA IN TINE CA FEMEIE NU E VORBA DE DRAGOSTE!!!!!!!!
Parerea mea e ca se descalifica(,) ca mascul, iubit, tata si decade la stadiul de putzoi! De om de nimik. Nu ai ce sa iubesti la un asemenea specimen.
O palma = un divort FARA discutii!
Aici trebuie luat in calcul si faptul ca exista un bebe. Cum va privi fetita faptul ca mama ei ia bataie???? Mai tirziu va gindi ca mama ia bataie si suporta totul din cauza ei...ca sa aibe un tatic...Si mai luam in calcul si ca el ar putea sa dea in fetitza... Oricum mi se pare o mare umilinta sa suporti palme de la un barbat!
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
cl spune:
Bebi, fugi de el! Cum a indraznit? Intotdeauna, dupa o palma, urmeaza a doua si tot asa. PRIMA PALMA E MAI GREA, ca dupa aceea intra in obisnuinta! Nu merita sa te incurci cu el! Iti dai seama ce se va intampla daca te vei casatori cu el? O sa-ti care la palmeeee... doar vei fi proprietatea lui, nu? Azi da in tine, maine in copil, ca doar, de, domnu' e nervos! Asta nu-i barbat! FUGI!
Claudia
mamica dulce spune:
bebi..ma bag si eu in vorba..am citi despre palma si tot ce vreau sa.ti spun e sa te gandesti bine de tot daca vrei sa mai fii cu el..poate ca ai nevoie de un barbat in viata ta dar parerea mea este ca mai bine singura decat cu asa om la usa..si in plus tu nu esti singura,o ai pe catalina care este lumina si fericirea ta.Nu stiu mai nimic despre prietenul tau,decat ca e gelos ..in fine ce am citi pe forum dar ..mai bine singura si linistita decat cu cineva cu care nu esti fericita.prietena mea cea mai buna,de suflet,a crescut fara tata ..mama ei a ales sa.si creasca singura cele 3 fete pt ca tatal era ceva de genul prietenului tau si i.a fost greu dar s.a descurcat si toate fetele sunt acum realizate sau in scoli bune si ceea ce a contat cel mai mult a fost linistea pe care au avut.o toata viata.
Tu acum..depinde de tine sa il intelegi/ierti dar din cate am auzit la viata mea simptoma iarta.ma nu mai fac nu este intotdeauna pe bune si se va repeta.
inca ceva care m.a surprins..spui ca il cunosti numai de 2 luni..eu din cate am citi pe forum am avut impresia ca sunteti de mult timp impreuna..sa nu te superi pe mine ca scriu asa mult dar adevarul este ca am citi cred ca tot ce ai postat pana acum si te admir si ce sa zic...gandeste.te bine daca a fost bine sa va mutati impreuna si,mai important,sa va casatoriti sau sa faceti un copil.
Na...hai ca ma iau cu vorba dar in esenta ..esti tanara,desteapta si ai putere si daca simti cateodata ca nu e EL cel cu care vrei sa ramai..nu mai sta pe ganduri ,cu siguranta intuitia ta e buna.
nici nu stiu acum daca sa trimit raspunsul..dar o fac si imi asum riscul sa spargi cateva oale in capul meu
te pup cu drag si sa auzim numai de bine,sa ne scrii.
mamica dulce spune:
inca ceva..ai scris asa..e destul de violent,gelos,impulsiv ,temperamental...si te.a si pocnit la doua luni...eu zic sa.ti iei picioarelke la spinare si sa fugi unde vezi cu ochii,nu se merita sa suferi pentru un asa specimen.Cu siguranta ca are si parti bune,altfel nu ai fi fost cu el dar eu nu cred ca pot compensa aceste defecte majore.>Alegerea este a ta,desigur dar acum nu este numai pielea ta de care sa ai grija,o ai pe fetita si linistea ei este mai presus de a ta.
ar fi multe de spus,dar pana una alta mai asteptam vesti.
Andrada spune:
Draga Bebi,
sint in mijlocul unui curs, iarta-mi eventualele greseli. Vroiam sa-ti spun ca psihologii recomanda dupa terminarea unei relatii o perioada de liniste fara complicatii sentimentale si explicatia ar fi ca in acest timp trebuie sa te refaci psihic, sa-ti regasesti fortele si sa te regasesti pe tine insati. Daca nu lasi acest timp sa treaca se pare ca vulnerabilitatea ta poate atrage barbati care vor profita de ea. Si eu asta cred ca s-a intimplat, motivul nu este deci reactia ta sau pozitia ta fata de o problema sau alta si este chiar el, partenerul tau. Acum gindesti "cine va accepta o femeie cu un copil". peste citeva luni insa cind vei reusi sa privesti totul altfel vei gindi " cine va fi acel pe care il voi accepta ca sot si tata". cam asta e diferenta.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa, o sa revin, vroiam numai sa-ti spun ca nu esti tu de vina si ca in curind vei reusi sa privesti totul de pe alte pozitii. Da-ti timp si pace sufleteasca!
Mult succes,
cu drag Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by bebiquote:
Originally posted by Lauraa
LAURA
Raspunsu' de ieri era un email primit de la un alt utilizator! Nu era opera mea...
Love is all around
Aha! Credeam ca e de la tine plecare si nu esti cine zici ca esti de aia am fost acra´.
Acum serios vorbind, zic si eu sa-ti iei picioarele la spinare, omul asta nu e om , nu are nimeni dreptul sa te loveasca. Si sa nu te mai invinovatesti niciodata pentru gesturile lui. Poate e greu inca o perioada ,dar relatia asta e inceputa cu stangul. Din partea lui. Sa nu crezi ca nu vor mai fi si altii pe lumea asta.Poate te-ai agatat doar dde el, cum spunea cineva, vrei sa fii sigura ca nu esti singura,doar tu cu fetita.Lasa , cel care va fi sa fie nu te va lovi.Si-a cerut iertare? O sa se mai intample si a doua oara. Si eu am patit asa. Mi-a dat prima palama (de fapt au fost mai multe- un ropot), dupa care si-a cerut scuze in genunchi o luna de zile.Ar fi facut orice ca sa-l iert. L-am iertat si dupa DOI ANI a facut-o din nou. Deci,...cine zice sa nu te increzi in scuzele lui are dreptate. Iti urez sa ai putere si intelepciune!
LAURA
Lauraa spune:
PS: La a doua faza mi-am luat picioarele la spinare si am fucgit cat am vazut cu ochii. In Germania adica . Si acum regret ca am stat cu el inca doi ani si nu am ascultat de cine mi-a spus ca se va repeta. Din greseli invata omul, dar te sfatuiesc sa inveti din greselile altora (a mea) si sa nu astepti sa te lovesti tu de pragul de sus!
LAURA
mirelam spune:
Draga mea, gelozia inseamna dragoste nu pumni. La el nu este vorba de gelozie ci de nebunie.
Daca nu pentru tine, macar pentru fetita ta, fugi cat mai repede de el. Mai ales ca inca nu sunteti casatoriti.
Stii ce ma intriga cel mai mult? Ca incerci sa-i gasesti scuze ... ca poate tu l-ai provocat. Cum este posibil sa gandesti asa ceva? Orice ai fi facut tu nu-i da dreptul sa te loveasca nici macar in gluma.
Te rog ...lasa-l...fa-o pentru Catalina...ea merita tot sacrificiul din lume.
(5 anisori)
carmenp spune:
Bebi, daca am inteles eu bine, astazi este ziua ta! Eu iti doresc sa ai parte de o viata frumoasa si linistita asa cum o visezi tu, sa fii fericita alaturi de cei dragi, sa-ti traiasca copilul si sa-ti aduca numai bucurii! LA MULTI ANI! flo].
Carmen si Ionut