....speranta in iubire

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreia spune:

Eu mi-am crescut baiatul singura.Ne-a parasit cand avea 4 luni.Fara bani, fara un loc de munca , fara ajutor.
Acum are 5 ani si e o floare de baiat.
Am reusit.N-a fost usor dar viata intr-adevar merge inainte.
Acum 2 ani mi-am intalnit iubirea vietii mele si sunt foarte fericita.Mai am inca trei gemeni.Sunt fericita.
Ai grija.
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Bine v-am regasit dupa scurta vacanta!

Mi-a fost tare bine in scurta vacanta. Ne-am mutat impreuna cu Catalina la el. Am impartit toate treburile casei: el face curatenie ( mai bine ca mine), eu gatesc, iesim seara impreuna in parc, el a invatat-o pe catalina sa adoarma fara leganat. La sfarsitul lunii a tb sa trec pe la serviciu vreo cateva ore iar el a stat cu catalina: i-a dat sa mannace, a spalat-o, s-au jucat, ba chiar a si adormit-o la pranz.... NU-MI VINE SA CRED CE MI SE INTAMPLA...

Vineri am plecat la munte doar noi doi. Sambata seara am mers in Sinaia intr-un club. Tot insista sa-l cunoasca si nu mai stiu ce sa-i mai spun. E adevarat ca fostul ma tot suna ( chiar daca eu il ignor sai ii spun sa nu ma mai caute) si asta il deranjeaza tare...
Sambata seara era si el in clubul respectiv. A avut o expresie mai mult decat mirata cand ne-a vazut. A stat mai tot timpul la bar langa noi ( desi masa lui era la etaj),nu s-a abtinut sa-mi dea dedicatii, se pupa cu una din fetele din fostul nostru grup, a venit dupa mine la toaleta si, intr-un final, a plecat. De atunci ma suna insistent...din pacate
LUI nu i-am spus ca tatal copilului e prin zona. Insa vrea sa-l cunoasca si nu stiu ce sa fac....mi-e teama de reactiile lor ( ambii sunt cam temperamentali). I-am spus ca nu vreau sa merg in Sinaia, dar el tot insista si nu pot sa-l conving deloc. Este foarte gelos: stie ca l-am iubit mult pe celalalt si ii este teama sa nu-l parasesc. In zadar, incerc sa-l conving prin vorbe sau fapte; e tare incapatanat ( zodia berbecului, iar eu sunt taur)

vA PUP si astept sa-mi scrieti

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Ciudat cat de nesigur este pe dragostea ta. Poate, fara sa-ti dai seama, i-ai dat vreun motiv sa creada ca nu-l iubesti atat de mult cat te iubeste el pe tine (ar fi si greu pentru ca in primul rand esti mama). Oricum, chiar nu inteleg de ce vrea sa-l intalneasca pe "fostul". Vrea sa faca vreo comparatie?

Arhistefy

Mergi la inceput

Dragele mele,

de cateva zile tot incerc sa scriu, dar nu stiu cum se face ca nu prea reusesc sa ma adun...

Ieri mi-a spus ca nu se simte mindru ca este tatic decat pe jumatate, ca si-ar dori foarte mult sa mai avem un copil si ca doar atunci cand o sa avem noi un copil va simti cu adevarat ca-l iubesc. Cu toate astea, simt c-o iubeste mult pe Catalina. Eu am facut cezariana si mai devreme de 2 ani nu pot avea un alt copil. Si, sunt atat de coplesita de postura de mama si jumatatea cuiva, ca nu prea fac fata.... Nu sunt pregatita sa am un alt copil acum.

In martie, si pericol de . Am luat Postinor dupa inmdicatiile din prospect. Dupa o saptamana, a aparut o sangerare. De atunci, nimik.... Am simptome de diseara imi iau un test.

A ajuns sama streseze cu temerea ca l-as parasi, imi tot repeta ca eu nu am nimic de pierdut, ci numai el. Eu sunt doborata dupa 10 ore la serviciu, acasa Catalina ma solicita la maxim, iar el nu intelege cum de tot timpul sunt cam obosita si fara chef de nimic. Cred ca asta-l face sa se gandeasca ca nu-l iubesc. Stiti cum e, nu intotdeauna esti tonica... Si, mai spune ca stau cu el numai pt ca e tata bun pt copil.
Ieri, i-am propus sa nu ne mai vedem o vreme ca sa hotaram daca mai putem fi impreuna sau nu. Nu e de acord sa nu ne mai vedem... zau ca nu mai stiu ce vrea. Parca am o ceata in fata ochilor si nu mai reusesc sa o scot la capat.

Va rog, scrieti-mi! Nu stiu ce sa mai fac....

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

bebi,acum am citit toate mesajele si ..eu sunt alaturi de tine si iti doresc tot binele din lume si sa fie asa cum iti doresti tu o viata frumoasa.Care e rezultatul testului??
In toate mesajele nu am intalnit niciodata cuvantul casatorie..dar banuiesc ca vorbiti des despre asta..ce simti tu?
Nu stiu daca am dreptate dar faptul ca prietenul tau e asa nesigur....poate veni si din faptul ca tu,desi atat de tanara te descurci singura excelent,ai serviciu bun(am dedus asta pentru ca ai bona-am dreptate?),o mamica singura si descurcareata si omu..deh..intra la idei.Poate nu stiu sa ma exprim dar sper sa intelegi unde bat.
Eu zic sa.i spui chiar exact aceste motive..si faptul ca sunteti impreuna intregeste un cerc frumos de care tu esti mandra si il pretuiesti.
Sper sa fie totul ok cand vor afla parintii lui despre puisorul tau ,sa ne spui cum decurg ostilitatile
te pup si sa ne mai scrii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Eu zic sa-l iei in brate si sa-l pupi si sa-i zici ca-l iubesti si-o sa vezi ce-o sa se calmeze. Dupa aia poti si sa-i zici ca esti obosita si ca vrei sa te odihnesti un pic. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Draga mea, nu as vrea sa par dura, dar tot spui ca el crede ca nu-l iubesti. Poate asa este. Care este adevarul? Te-ai intrebat? Il iubesti sau nu?
Daca nu-i arati dragostea ta atunci normal ca omul are motive sa se indoiasca. Mai ales ca spui ca stie ca l-ai iubit mult pe tatal fetitei. Pune-te si tu in locul lui...nu crezi ca este normal sa se simta asa? Te-ai gandit bine? Esti sigura ca orice se va intampla nu te vei intoarce la primul?
Daca esti sigura de semtimentele tale nu se poate sa nu reusesti sa-i arati ca-l iubesti si sa-l faci sa se simta in siguranta.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Inca ceva
Nu uita ca intr-un mesaj anterior erai tare nehotarata in privinta tatalui copilului.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Cand esti singura cu un bebelash, toata energia si dragostea este canalizata spre . Pentru mine, cel putin pentru moment, a fi mama e mai presus de a fi femeie. Si, obisnuindu-ma sa fac fata tuturor problemelor, mi-e greu sa ma bazez pe altcineva. POATE CA MI-E TEAMA SA ACORD ALTCUIVA INIMA SI INCREDEREA MEA CA SA NU MAI SUFAR DIN NOU!!!

In privinta tatalui copilului, a mai fost o incercare de reconciliere ( inainte de a-l cunoaste pe EL) insa am realizat ca-i pasa doar de distractie si amuzament, fara a se implica in cresterea copilului. Tatal copilului e istorie, capitol incheiat chiar daca relatia cu EL va merge sau nu.

Aseara mi-a tras o palma... si asta dupa 2 luni de cand ne cunoastem. E destul de violent nu stiu daca voi putea trai cu el. Apoi am iesit la un restaurant seara undeva prin Herastrau si a incercat sa ma impace. Poate am fost si eu de vina, dar, oricum, nu are nici o scuza. E gelos,impulsiv si temperamental. Avea o groaza de prietene cand ne-am cunoscut noi si nu-i pasa de nici una. Nu mai vorbim de gelozie, era inexistenta. Nu stiu de ce e asa... ma gandesc ca poate eu il provoc, dar nu fac nimic in sensul asta.

Sunt tare trista.... si maine mai e si ziua mea

Testul a iesit negativ, dar rusii tot nu vin.

V-am pupat pe toate!

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Bebi, ce a fost ieri cu raspunsul tau la subiectul deschis de Nano, subiect care a disparut?

Cat despre situatia ta,...hm...e cam grav daca ti-a tras o palma, e foarte grav as putea spune.Cred ca inca nu.-l cunosti destul de bine. Si mai cred si ca nu-l iubesti destul de mult.

LAURA

Mergi la inceput