Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
roxana c. spune:
Am incercat sa intru de dimineata dar nu mi-a mers netul.
Acum am citit Ordonanta aia. Cine se pricepe, spuneti-mi si mie: daca eu sunt la a 4-a nastere, dar al treilea copil in viata(primul a murit la cateva ore, am certificat de nastere+certif de deces), iau indemnizatia aia sau nu? Va rog mult, spuneti-mi daca stiti.
Roxana10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
RUXMAX spune:
Buna seara la scriitoarele -dute!
Cine face up-date sa ma teaca si pe mine, va rog la Polizu, la dr Claudia Sai.
Miercuri dimineata mi-am facut analizele, cele de baza, ocazie cu care simtindu-ma fara vlaga am intrat si intr-un scurt CM, macar sa dorm orele alea 4, de pe la 4 la 8 dimineata...Asistenta, o fetita nepriceputa mi-a gaurit venele in 4 locuri dreapta si in 4 stinga, m-a umplut de vinatai de zici ca am boxat si in final a chemat o alta mai purie sa-mi ia singe ca ea intrase deja in panica...
Saptamina viitoare miercuri iau rezultatele si ma duc si la cele speciale, culturile de col, asta ar fi deci in sapt 8 plus, aproape 9.
Voi cind le-ati facut?
Despre triplu test: sunt candidata din pacate, pentru ca peste 3 luni implinesc 35 de ani dar, nu-mi imaginez ce o sa fac daca Doamne-fereste rezultatul iese nasol, mai ales ca am citit si pe forum ca s-au mai intimplat cazuri dar mama nu a renuntat la copil si bine a facut caci a fost normal (desigur ca sunt sunt si cazuri nefericite, nu pot sa nu ma gandesc si la astea)...
ruxmax 8+
dandusa spune:
MIRONA,
Cred ca ai dreptate in ceea ce priveste majusculele si deci dupa cum obserbi,m-am conformat.Mersi de sfat dar eu chiar am citit superficial regulamentul si nu am retinut partea asta.Cu cafeaua ..,eu sint calma,in fiecare dimineata o beau pe cea obisnuita ,maninc si dulciuri,beau si pepsi sau cola,dar totul cu masura.Nu imi permit sa beau numai sucuri naturale dar beau apa plata foarte multa si de orice altceva am pofta....ma servesc cu masura.Deci...nu am nici o problema cu nimic de mincare ,smintina sau ficat de pui...,cum am mai auzit discutindu-se pe aici.Dupa cum ai spus-o chiar tu,noi sintem insarcinate si deci nu bolnave.
Eu miine intru in saptamina 15-a si a inceput sa se vada burtica si ma cam maninca pielea.Imi hidratez pielea cu Nivea cu care m-a intelegeam bine si inainte si am o energie de invidiat.Simt nevoia sa merg mult pe jos,sa ma plimb ,sa fac miscare.As inota si eu dar spre rusinea mea nu stiu,asa ca trebuie sa fac altfel de miscare.
Fetelor,dragutelor ,fiti voi asa cum erati inainte si sincer exceptind fumatul ,pentru cele care fumau...,nu cred ca ar trebui sa va schimbati tabieturile si sa va faceti asa multe griji.
Totul va fi in regula cu noi daca sintem optimiste,gindim mai pozitiv,dansam,cintam,facem miscare,zimbim.Pastrati o atitudine vesela si veti vedea ca totul va fi ok.
Va pupic tare pe toateeeeeeeeeeeeee.
dandusa
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=cff8re2
Mirona spune:
roxana daca nu primesti nici un raspuns pe aici ... sfatul meu este sa-i scrii moderatorului Marius, la Probleme legislative, sau pe public sau pe PM, e dragut si iti raspunde repede. Stiu ca se pricepe, eu am luat ordonanta aia tot de pe forum, am cautat si in cazul tau ... dar nu-mi da prea multe rezultate ... si ce-mi da ... nu-s ca si cazul cerut de tine. Logic ar fi sa primesti ... dar cine stie ... doar traim in Romania, nu?
Asiza eu folosesc deocamdata un ulei de bebe, in viitor cand o sa mai creasca burtocu ... am o solutie speciala adusa din Germania contra vergeturilor produse in sarcina. Am inteles si eu ca este buna orice crema, are parca si avon-ul ceva special pt gravide.
Dia1609 bine ai venit printre noi ... dupa ce scriu acest mesaj te voi trece si pe tine in listutza noastra. Haine de gravi in Timisoara ... la Kappa. Eu mi-am luat un singur costumas de la baby Expo, pantaloni si un sarafan peste. Am mai primit o salopeta de blugi ... si in rest ... haine mai largi indeosebi tricouri de-ale sotului.
flavia maria fac si la tine corecturile de rigoare.
ramsan asa sa fie ... sanatos ... sex-ul nu conteaza. Mai comic e la mine ... nu poftesc nici dulce ... dar nici acru ... ce-oi face atunci?
Baietelul de 8 ani al unei prietene cand a aflat ca astept un bebe a intrebat-o pe mama lui: daca Miro vrea fetitza si sotul ei vrea baiat ... ce o sa iasa? EXTRATERESTRU?
Eco vaginala se face doar pana la 12 saptamani, deci tu ai cam trecut de faza asta, deci nici nu mai are voie practic sa-ti faca ... daca vezi ca ia sonda ... zii ca tu ai citit si ca nu mai accepti asa ... dar poate ca nici nu va mai fi nevoie.
gina e ok si asa rar, noi ne bucuram ca ne vizitezi.
Analizele se fac pana in saptamana a 12-a, cel putin primul set. Incearca sa le faci pe la inceputul lunii, poate ca reusesti ca unele din ele sa le faci gratis.
toate burticile.
Miro13+
am o nepotica talentata
saftoiu_gina spune:
Mirona multumesc pentru raspuns.
Am citit undeva ca nu e bine sa folosim creme ,lotiuni sau lapte de corp din astea obisnuite acum cand suntem gravide ? Eu am o piele uscata si de cand am citit nu am mai folosit .Am de la dr. Soleil si de la Avon si stau si ma uit la ele .Ne trebuie ceva special ?
Va doresc numai bine la toate gravidutele .
GINA8+
mio75 spune:
Fetele ce mai faceti, cum sunteti?
De doua zile n-am mai zis nimic ca am fost tare prinsa ca catelusa mea de care sunt f.ingrijorata, tot pe la medic sunt cu ea, ca nu-i e bine si nu stiu ce are.
In rest, noi cu bebe suntem f.bine, azi mergem la bunici sa le aratam filmuletul de la echo cu bebe de 14 sapt.cum se joaca voios in burtica.
Da vad ca voi scrieti nu va jucati
Dbunny si Cristina 1974, pe unde umblati ca nu v-am mai vazut pe aici de cateva zile?
Pupici la voi si veselie
roxana c. spune:
Buna dimineata, burtici!
Miro, i-am trimis PM lui Marius, sper sa nu se supere ca am indraznit.
La mine parca au inceput sa mai ma lase greturile, dar parca mi-e si frica sa spun, sa nu se-ntoarca.Mai am putin si ma apropii si eu de 12 sapt.
Roxana11+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
m_monique spune:
fetelor, voi cum stati cu somnul noaptea?
eu in unele nopti ma trezesc si nu pot sa mai adorm. asta mi se intampla cam de la 4-6. apoi de la 6 incepe un somn dulce, iar la 7 cand suna ceasul nu ma pot trezi.
si apoi toata ziua sunt terminata.
roxana c. spune:
Monique, ne luam de mana. Tot asa si la mine.Stai sa vezi nopti albe pe ultima suta de metri, cand nu mai poti dormi in nici-o pozitie.
Roxana11+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
m_monique spune:
multumesc roxana. m-ai linistit.
credeam ca sunt singura cu insomii.
http://photos.yahoo.com/micumonica