Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

cine face up-date va rog sa ma treceti si pe mine la Maternitatea Odobescu, dr. Olaru Ctin
Mirona, merci de informatia cu hainele de
intre timp am apucat sa vad si in mall, la premaman... aveau ceva pantaloni draguti si camasi cu burtica. frumoase, dar cam putine sortimente :))
Multumesc si pt. informatia cu triplul test... habar n-aveam cand se face si in mod sigur il voi face si eu, ca implinesc 30 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

si eu ... si eu vreau in clanul somnambulelor.
La inceputul sarcinii nu dormeam mai deloc noaptea, in fiecare seara multumeam Domnului ca m-am simtit pana in acea zi gravi si ca daca ar fi sa ma trezesc a doua zi fara sarcina ... ii multumeam totusi pentru sentimentele avute pana in acel moment.
De cand a trecut pericolul hematomului ... a aparut o alta fobie, nu mai am greturi dar inca nici nu-l simt pe bebe ... deci: oare ii ok acolo? mai respira? mai misca?
Nu mai e chiar toata noaptea un chin ... dar de 2-3 ori pe noapte ma trezesc si ma gandesc la asta. Sper sa mai treaca din fobii si sa pot sa ma bucur de sarcina cum se cuvine.

fug sa deschid capitol nou.

Miro13+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

in saptamanile 5 si 6 am avut mari insomnii, incat a trebuit sa-mi iau concediu medical sa ma odihnesc. asta era inainte de Pasti.
o saptamana am dormit bine, dar ma trezeam inainte sa sune ceasul la 7 fara zece. de doua zile vad ca au reinceput insomniile.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!
Monique, si eu sunt la fel cu somnul, insa e adevarat ca nu in fiecare dimineata mi se intampla le fel. Oricum, asa cum zicea Mirona cred, eu chiar ma bucur cand am astfel de simptome ale graviditatii, cum ar fi greturi, insomii sau durere de sani, intrucat stiu ca bb e acolo, bine mersi! Ca altfel, cum nu am nici burtica, poate m-as intreba daca e totul in regula, daca intr-adevar exista un bb acolo...Asa ca....TRAIASCA starile de discomfort!

la toate gravidutzele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

Poftiti la capitolul 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by saftoiu_gina
Am citit undeva ca nu e bine sa folosim creme ,lotiuni sau lapte de corp din astea obisnuite acum cand suntem gravide ? Eu am o piele uscata si de cand am citit nu am mai folosit .Am de la dr. Soleil si de la Avon si stau si ma uit la ele .Ne trebuie ceva special ?

Va doresc numai bine la toate gravidutele .

GINA8+

Draga Gina..am citit intr-adevar si eu asta undeva...cica unii compusi ai cremelor pot fi daunatori pentru copil intrucat au puterea de a trece prin placenta...In mod normal ar trebui sa se specifice pe eticheta lotiunii de corp daca e recomandata in sarcina sau ba...insa aceste specificatii nu exista. Eu momentan folosesc Nivea. Poate au auzit unele dintre voi ceva despre asta...va pup inca odata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Cred ca dorm eu si pentru voi ...
Intre timp am fost si mi-am repetat analiza pentru listeria ca imi iesise la limita si acum trebuie sa astept 12 zile rezultatul. Cica daca trece de un nivel e semn de avort spontan, dar nu vreau sa ma gandesc. Si asa ieri am iesit cu Ioana mea de un an si 10 luni afara care are cam 10 kg si fiindca nu puteam sa o iau de langa niste copii am luat-o in brate, doar cat sa o indepartez de copii. Atat mi-a trebuit ca apoi m-a durut burta pana am adormit. Ma rog, m-am lecuit, dar de acum ce fac, nu mai ies cu ea afara? Nici cu caruciorul nu pot ca am niste scari la intrarea in bloc si tot trebuie sa il car pe sus. Cam atat.
Si mai am o intrebare de unde va cumparati haine pentru burtici? Am vazut din fuga un raion la magazinul Titan dar n-am mai apucat sa ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

recunosc ca atunci cand am insomnii am si greata. de obicei merg sa beau apa, dar parca ma apuca mai tare greata

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

asiza, ai dreptate si eu am citit ca nu orice creme sunt indicate in sarcina...de aceea tb folosite alea special create pt femei insarcinate (probabil de aia sunt si asa de scumpe)
stie cineva sa-mi spuna daca sunt contraindicate baile? mie toata lumea imi spune sa fac numai dus si nu baie, dar dosctorul nu mi-a zis nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Roxana - am pus si eu aici intrebarea ta. Urmarim si acest subiect sa vedem ce-o fi.

Am deschis capitolul nou ... sper sa fie vre-un moderator prin zona sa nu ajungem iar pe pagina 11.

Miro13+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput