Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
ramsan spune:
Miro bine ai revenit! Iti doresc insanatosire maxima si rapida! Miro daca eu am chef numai de acrituri, si saraturi, inseamna ca fac baietel? Nu-mi ma mai dau in vant dupa ciocolata sau dulciuri..hmm... ce-o fi sanatos sa fie.
Laura13 eu merg tot la dr. Mihalceanu si cam de fiecare data am mers in spital (pe la 7 AM, inainte ca eu sa merg la serviciu). dar cu programare poate fi gasita la cabinet cu dr. Dragomir (langa cinema Victoria).
Si eu am aceeasi intrebare: pana la ce saptamana se face echo endovaginala?? (mi-a cam ajuns de...)
Raluca_u te-ai mai dus la dentist?
Ramona 13+
flavia maria spune:
Buna fetelor! Nu am scris de mult pt ca nu m-am simtit f bine...acum sunt ok ..scurgerile mele moronii au inceput sa se reduca si sunt pe cale de disparitie ...sper din tot sufletul sa fie ok in continuare ..astept cu nerabdare sa merg la control sapt viit vineri sa vad daca totul e in regula...au inceput si greturile de rigoare..dar asta e ..sanatosi sa fim...
Va dau si datele mele:
D.N 11.05.1979
U.M 10.03.2006
DPN 24-26.12.2006
DR. Rotar Daniela ginecologie 1 Cluj Napoca
Va pupacesc si va doresc multa sanatate la burtici si bebici!
6+ si mama lui bebita(29.05.2004)
asiza spune:
Am vazut ca e de actualitate subiectul cu cafeaua si tzigarile...
Si eu am fumat cam un pachet la zi, insa de cand am vazut 2 liniute pe testul de sarcina n-am mai pus tzigara in gura...e curios ca nici macar nu imi trebuie...am crezut ca-mi va fi mult mai greu, dar surpinzator, deocamdata, totul e OK. Si bineinteles ca nici cafea nu-mi mai trebuie daca am lasat tzigara. Insa am citit si eu ca o cescuta de cafea zilnic nu face nici un rau in sarcina!
O intrebare la voi: voi ce creme folositi pentru a va masa corpul si sanii?
7+
Dia1609 spune:
fetelor, imi zice si mie cineva ce este triplul test?
apropo de pete si sangerari, eu am avut acum vreo luna o pata maronie de sange si m-am panicat si mi-am sunat doctorul care mi-a spus sa stau linistita ca s-a suprapus cu data cand trebuia sa-mi vina ciclul si era un rest de la ciclul precedent... oricum , m-a trecut pe utrogestan de 3 ori pe zi, vaginal - ca se absoarbe mai bine
Dia1609 spune:
asiza,
am vazut ca ai intrebat de creme... eu am de la mustela crema pt. vergeturi - cica e f. buna preventiv, ca daca au aparut, la revedere
ma dau deocamdata pe sani si pe burtica, desi burtica nu a crescut inca :)
Dia1609 spune:
stie cineva sa-mi spuna de unde se pot cumpara haine dein Timisoara? ca eu nu am apucat inca sa caut si in curand va si nevoie
dolores spune:
Miro multumesc mult de tot pentru informatii
Asiza eu nu folosesc o crema anume...nu conteaza ce marca e ci doar sa fie un pic mai grasa...asta folosesc eu
Dia1609 triplutest - indicat īn saptamānile 14-21 de sarcina si prin care se pot depista anomalii ale fatului cum sunt sindromul Down, sindromul Edwards, defectul de tub neural, trisomia 13.
dolores 9+