Mamici de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Adelapop, o sa fac si listutza cu masuratorile bebeilor la cererea publicului . Astept de la toate gravidutzele sa-mi spuna cat aveau bebeii la ultima masuratoare (lungime, greutate sau ce ati mai aflat voi de la eco) si varsta sarcinii.
Consi, eu vreau sa lucrez pana in saptamana 37 daca ma simt bine si nu sunt obosita.
She_wolf, vii pe 19 mai in romania? Asta inseamna ca putem sa te cunoastem si noi la intalnirea de pe 20?

Loc de intalnire pentru sambata 6 mai ora 13 : www.trattoriailcalcio.ro/" target="_blank">Trattoria Il Calcio Herastrau sau www.quattrostagioni.ro/" target="_blank">Quattro Stagioni Herastrau . Mie imi plac amandoua, va rog sa votati !

Miky 31 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
NEW Album intalnire 15 aprilie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, Tratoria il Calcio e aceea unde ne-am intilnit prima data?Ca nu mai stiu. Si inca o intrebare: are si terasa?
Cristina, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mishi, ai ajuns acasa?
Da-ne si noua un semn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Cristina - Ana Trattoria Il Calcio e alta in Herastrau nu acolo unde ne-am vazut prima data. Si Trattoria si Quatro au terase misto.
Eu votez cu Quatro Stagioni.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

adelapop, nu stiu cat iti foloseste experienta mea pentru ca eu am nascut la mijlocul lui decembrie si era un frig de crapau pietrele, asa ca in primele doua luni am iesit de extrem de putine ori cu bb si foarte putin, max. 10 minute ca mi-era frica sa nu raceasca. De prin februarie-martie, cand s-a mai incalzit putin, am inceput sa-l scot cca. 2 ore, iar in vara deja avea 6 luni (iunie) si stateam destul de mult pe afara, ieseam in doua ture, dimineata si seara, in total 4-5 ore. Nu era de stat in casa ca facea un scandal de zile mari. Acum ma gandesc sa-l scot pe bb de la bun inceput vreo ora, poate chiar doua, ca doar e vara si apoi mai cresc putin timpul, sa vedem si cum o sa fie...ca imediat vine frigul si s-a cam terminat distractia. A, eu l-am scos in carut de la bun inceput, am unul maaare cu trei pozitii, inclusiv intins total, ca pentru bb. Intre timp nu mai merge decat pe pozitia intins ca i-a venit Cristi de hac , dar nu-i bai, ca mai am unul, tot cu trei pozitii care este ok si este si ceva mai micut, deci mai usor de manipulat.
pumpkin, in principiu ne-am putea cunoaste la intalnirea de pe 20, depinde unde o fixati. Pana acum vad ca au fost intalnirile relativ aproape de mine (voi sta pe Dorobantilor, la ai mei), dar atunci am inteles ca vreti pe terasa lui Mishi, care habar n-am unde este.

O zi buna!

Claudia (24+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Si eu votez Quattro Stagioni.

Iar cu masuratorile: la ultima aveam 28w5d, iar bb avea 1260 g.

luiza 29+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

mai fetelor, noi care nu mai facem echo pana la sfarsit cum vedem ce greutate are bebe ca sa ii spunem lui pumpkin?

emilia si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cine ma lamureste si pe mine?
Eu o sa merg cu masina dupa ce nasc pana la mama ca acolo este parcul aici in zona nu am parc.
Ce imi trebuie pentru masina si pentru plimbat bebe mic: scoica, scaun de masina, port bebe, landou, ca m-a luat ameteala cate sunt si ce trebuie sa fac cu ele?
Imi trebuiesc toate?
Ca eu o sa plec eu cu bebe singura de acasa cu masina si nu are cine sa il tina pe bebe in brate in masina.
Offf..... e cam greu pentru cele care suntem la prima sarcina, ca ne bulverseaza atatea lucruri care trebuiesc......si nici nu stiu ce trebuie sa iau la inceput pentru bebe, ce imi trebuie neaparat si ce pot cumpara mai incolo!!!

emilia si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Pumpkin la mine poti sa treci ca la eco de 29 de saptamani bebele avea o greutate de 1709 g .
Am trecute la rezultate circumferinta capului, circumferinta abdominala, lungime femur, diametru biparietal, etc, dar nu am lungimea bebeului. Exista cumva vreo formula de calcul?

31+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Cine ma lamureste si pe mine?
Eu o sa merg cu masina dupa ce nasc pana la mama ca acolo este parcul aici in zona nu am parc.
Ce imi trebuie pentru masina si pentru plimbat bebe mic: scoica, scaun de masina, port bebe, landou, ca m-a luat ameteala cate sunt si ce trebuie sa fac cu ele?
Imi trebuiesc toate?
Ca eu o sa plec eu cu bebe singura de acasa cu masina si nu are cine sa il tina pe bebe in brate in masina.
Offf..... e cam greu pentru cele care suntem la prima sarcina, ca ne bulverseaza atatea lucruri care trebuiesc......si nici nu stiu ce trebuie sa iau la inceput pentru bebe, ce imi trebuie neaparat si ce pot cumpara mai incolo!!!

emilia si

Scaunul scoica este scaunel de masina pentru bebe sub 6 luni. Este in general parte componenta a unui carut de tip 3-in-1, adica se poate monta si pe carucior, dar in poti pune si pe o masuta si se leagana bb in el. Eu i-am dat si sa manance la inceput in acesta. Arata ca un cosulet, ai vazut sigur parinti ducand bb-i in el de maner.

Scaunul auto normal este pentru bb 0-20 kg, adica teoretic il poti folosi de la inceput si pentru copilas nou nascut, dar nu este asa potrivit pentru ca bb sta aproape in fundulet ceea ce nu e bine.

Landou este caruciorul acela in care bb sta complet pe spate. Iti trebuie pana la 6 luni, carucioarele 3-in-1 il au inclus.

Port-bebe este hamul acela care se poarta legat cu curele si in care bb sta atarnat in fata lui mami. Eu stiu ca nu este voie sa il folosim sub 2 luni. Exista un model de la Chicco in care bb poate sta si orizontal (pozitia de alaptat).

Asa ca dupa parerea mea la inceput ai nevoie de scaun scoica si de landou. Eu port-bebe-ul nu l-am prea folosit, mi l-am dorit mult dar mi s-a parut incomod de montat si demontat.

Kehleyr 30+

Mergi la inceput