Mamici de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna dimineata

In sfarsit, nu stiu cum , dar am avut si eu parte de o noapte de somn.
Mada-mxm si eu am exact aceeasi intentie: cat mai rapid un trening si pantofi sport ca nu se mai poate!
Consi am banuit ca la cel tanar mergi. Am auzit doar lucruri faine despre el.
Mamanati sanatate multa si ai grija de tine!
Iar ma chinuie un 'fluturas" ( o sa ziceti ca-s nebuna) si daca nu va intreb mor: no spa este voie toata sarcina? Adica zilele trecute eu am avut ceva drumuri lungi cu masina, intalniri, lume multe---astea toate m-au cam bulversat din activitatea mea cotidiana, asa ca bebe a fost tare agitat= contractii ( nu neaparta dureroase, adra oricum stare de discomfort) Atunci am apelat la no spa, una din cand in cand, din precautie si acum ma gandesc daca am facut bine?!!!

So..help: [b]se poate administra no spa pe toata durata sarcinii?[--stiu suna tampit intrebarea dar ma cam chinuie de ceva vreme

Va pup
Assa 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata fetelor!
De fapt la mine nu e chiar asa buna...azi cand l-am dus la cresa a plans tare rau, se agata de mine sa-l iau acasa...ma apucase si durerea de burta...cred ca pe fond nervos..noroc ca aveam No-spa la mine...Doamnele de acolo m-au incurajat ca pana la urma se va obisnui..
Nu cred ca vin si cu Eduard sambata, inca e prea mic ca sa inteleaga mare lucru si cred ca mai mult ar incurca pe acolo. Dar eu un abia astept intalnirea, indiferent unde hotarati ca va fi, oricum eu stau cam prost la capitolul localuri din Bucuresti.
mamanati, ma bucur ca ne-ai dat un semn! Imi pare rau ca nu ajungi sambata dar lasa ca pana la urma tot ne intalnim. Si nu te mai stresa atat, nici la mine bebe nu e la fel de vioi in fiecare zi!

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Aaa, si mai nou de vreo 3-4 zile mi-a revenit greata de dimineata si arsurile. Dar rau de tot, azi dimineata era sa "dau la boboci" in lift. Si din nou nu mai suport anumite mirosuri...parca m-am intors in trimestrul 1...a mai patit careva asa??

Cornelia, de Eduard(1 an si 10 luni) si 28+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

cristinei_ioana
mai frumusico pai acelasi lucru ne zici si acum.....
ca esti de acord cu scaun de masina (este acelasi lucru cu scoica) dar ca tu ai luat de la 3 luni+
si ce faci cu bebe in primele 3 luni ??? ca va fi mic si fragil?
te intreb ca poate nu am inteles bine ca nici eu nu vreau landou sub nici o forma si noi am gasit tot un carucior in care poti muta scoica dar nu se lasa pe spate fff bine si merge la bebelusi dupa 6 luni
pai si eu in ce imi scot copilul la plimbare in primele luni daca in scaun
iar in scoica aia am inteles ca nu il poti tine mai mult de o ora si jumatate. o sa merg sa mai intreb ca poate nu sunt toate scoicile la fel si in asta poate sta mai mult timp
(sa stii ca exista carucioare cu landou -asa cum poti schimba scoica asa poti schimba si landoul...eu nu stiam de asta de mers cu el in mana)

sau hai sa o luam altfel: cat timp se sta cu bebe afara in primele 3 luni???????????????????
ca daca se sta jumatate de ora folosim scoica fara probleme....haideti mamicilor care sttiti..veniti si spuneti-ne
ca eu ma gandesc ca o sa stau ce fetita mea cate o ora sau doua o data...
ce ziceti?

amabella tu zici ca stau bine???? dar daca as pune si cele 5 kg pune inainte de nastere as zice acum ca am pus 14 kg , dar cum nu le-am pus in timpul sarcinii nu am cum sa sp[un asta nu????

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

adelapop, pai kg puse inainte de bb nu se pun... ca asa ne mai ingrasam noi si mai slabim din diverse motive tot timpul, deci cred ca ar trebui sa socotim numai ce s-a pus in timpul sarcinii. nu vreau sa imi iau si eu in calcul greutatea pe care o aveam acum cativa ani, ca ma apuca depresia. si daca as pune si eu cele 6 kg luate inainte de a ramane insarcinata, de la portia de diane 35, as ajunge la o cifra astronomica! asa ca eu calculez ce am pus de cand am aflat de bb, dar voi slabi dupa sub acea greutate.

apropo de locul de intalnire, as mai propune si quatro stagioni ala de la herastrau. inteleg ca si acolo au renumitul tort de bezea.

luiza 29+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Amabela, si eu as vrea la Quatro Stagioni, ca au si terasa si mancare buna si tort de bezea!
Dar sa vedem ce mai vor fetele, si pe urma decidem!
Cristina, 31+

Mergi la inceput

vroiam sa zic inainte de sarcina nu inainte de nastere dar se pare ca e oboseala mare azi fetelor
28+
cornelia_laura pentru arsuri poti lua rennie -am intrebat eu dr ginecolog...
ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

MAMANATI eu stiu ca la no-spa e liber pe toata perioada sarcinii. Vezi ce mai zic fetele.

Amabella mie imi mai place si la Tratoria Il Calcio tot in Herastrau. Hai sa vedem ce zic fetele Quatro sau Trattoria si poate pana la sfarsitul zilei ne decidem ca sa facem si rezervare. Pana la urma cam cate vom fi?

Cu kg hai sa o lasam mai moale. Ca acu cred ca nici nu mai are rost sa vb. Eu m-am resemnat. 80-90-100 - 200 ce mai conteaza cat o sa ne facem pana la sfarsit. Suntem niste balenutze da asta e s-au mai vazut si altele bine ca nu suntem singure. Sanatoase sa fim si noi si bebeii si mai ales vesele si optimiste.

Muuh saru-mana de urari. Ziceai ceva de un tehnician dentar, poate dai un PM la fata cu detalii.
Pupici

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

AMABELLA deci spuneam bine+9 kg....sa zicem ca e ok pana acum.
voi stiti cam cate kg se mai pot pune pana la sfarsit???
noi am fost aseara la dr si la fix 28 sapt (ieri le-am implinit) bebelina noastra avea 1.099 g. - ma gandesc ca poate punem si noi pe prima pagina in dreptul numelui info cu greutatea bebelusului

quote:
Originally posted by Amabella

adelapop, pai kg puse inainte de bb nu se pun... ca asa ne mai ingrasam noi si mai slabim din diverse motive tot timpul, deci cred ca ar trebui sa socotim numai ce s-a pus in timpul sarcinii. nu vreau sa imi iau si eu in calcul greutatea pe care o aveam acum cativa ani, ca ma apuca depresia. si daca as pune si eu cele 6 kg luate inainte de a ramane insarcinata, de la portia de diane 35, as ajunge la o cifra astronomica! asa ca eu calculez ce am pus de cand am aflat de bb, dar voi slabi dupa sub acea greutate.

apropo de locul de intalnire, as mai propune si quatro stagioni ala de la herastrau. inteleg ca si acolo au renumitul tort de bezea.

luiza 29+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Buna fetelor. Eu vin la intalnirea de sambata si abia astept sa va cunosc, mai ales ca am chiulit la celelalte, dar din motive obiective.
Referitor la loc, sunt ok cu orice alegeti - quatro stagioni, city grill - suna bine.

Va pup,

Ancutex

Mergi la inceput