Mamici de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
nicole25 spune:
Buna fetelor
madacristina inteleg ca ai probleme dar te rog nu te mai necaji ca nu e bine pt tine si bb.Incearca sa fii indiferenta la tot ce zice socrul tau si fate ca nu auzi.Si asta e pt socrul tau din partea mea
.si pt tine
.Si fa tot posibilul sa mergi la intalnirea cu fetele ca iti va face bine cu siguranta.
Cristina ioana pe unde umbli de nu ai intrat ieri deloc.
Mishi ma bucur ca esti mai bine si te asteptam cat de curand printre noi.
Eu am fost ieri la medic si totul e in regula .Bb e pozitionat cam jos dar colul e inchis asa ca nu sunt probleme.S-a intors cu capul in jos iar la masuratori e mai mare cu o saptamana dar medicul a zis ca deocamdata dnp ramane tot 10 iulie.
Bulinuta fata de ce nu lasi si tu un nr de tel sa stim cum te mai simti?
30+
nicholas
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png[/img]
cinta spune:
buna, burticutze ![]()
cum exista pericolul sa nu mai reusesc sa scriu daca mai intai citesc tot, va scriu in... necunostinta de cauza ![]()
noi suntem bine; a inceput campania de daramare pereti care va continua si week endul asta - de azi pana duminica. iar eu, cocotata in varf de pat frunzaresc reviste in cautare de idei de design interior care sa mis e para demne de rezidenta noastra ![]()
ma roade insa o chestiune: tot legata de 3D asta: am citit aici pe forum ca 3D ar fi mai spectaculoas in sapt 20-22. Ca cica atunci vezi bebele in intregime, etc. Io voi fi in sapt 27-28 atunci cand am programare la 3D. asa ca... se mai merita sau nu asa de tarziu aceasta ecografie sau nu? sotul e gata sa imi faca pe plac si sa mergem. dara cum am eu indoieli.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
cristina_ana spune:
Lulu75, multumim mult de tot pentru sfaturi. Mie cel putin imi f.f.f.f utile.
Ma intereseaza mult de tot lista aceea cu alimentele interzise. Daca vrei, poti sa mi-o trimiti pe adresa de mail cristina_miloiu@yahoo.com si o sa o trimit eu la celelalte fete.
Multumesc inca o data.
Cristina, 31+
cristina_ana spune:
Lulu75, adresa de mail este cristina_miloiu de pe yahoo. Cred ca nu se intelege din mesajul anterior.
nicole25 spune:
ce e cu voi mai fetelor?Toate sunteti la plimbare .Nu mai scrie nimeni pe aici?
30+
nicholas
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png[/img]
Amabella spune:
eu am fost plecata, dar nu chiar la plimbare. m-am dus sa imi mai fac o data analiza de toxoplasma igm. sper sa fie si de data asta negativa
si asta cred ca e ultima data in sarcina asta cand am facut-o. dupa ce termin cu alaptatul, cred ca o sa mananc niste... stiti voi ce de matza contaminata, ca sa o fac odata si sa scap de un stres la sarcina viitoare. 
luiza
29+ si
mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png
MissJJ spune:
Buna fetele!
Tina distractie placuta!
Florin multumim ca ai intrat sa ne zici cum se mai simte Mishi. Ii doresc multa sanatate si sa aiba grija de ea si de baby. Pupici din partea mea.
Lulu75 multumim mult pentru toate sfaturile. Si eu le gasesc f f f utile. Pupici multi si tie si lui Andrei! 
Crsitina_ana cand primesti lista trimite-o si la mine te rog: mada_mxm si pe urma yahoo.com. Thanx a lot! 
Eu ma simt f obosita de unde ieri am avut tone de energie si aseara ma simteam tare bine azi dim am fost brutal trezita de vecinii de next door care i-a apucat batutul in pereti si trantitul usilor de dim de la 6-7.
Iar cum aici peretii la casele astea sunt de carton va dati seama ce placut e ca auzi si cand da cu aspiratorul si cand se cearta tot se aude. Offf...
Daca ne mutam sper sa gasim o casa care nu e lipita de alta, chiar daca e mai scump dar cel putin nu tre sa ii ascult pe altii de dim pana seara, sa le stiu programul pe de rost.
Si acum sunt tare obosita si ma ustura ochii dar nici nu reusesc sa atipesc, am stat cumintzica intinsa in pat ca bebelina e si ea agitata saracutza si ma cam inteapa burtica asa ca stau linistita.
Poate mai intru mai tarziu pe aici. Daca nu apuc va urez de pe acum distractie placuta maine la intalnire fetelor care se duc si un weekend placut tuturor cu cat mai mult soare. La noi e asa cald si frumos!
Pupici la toata lumea.

------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
adelapop spune:
lulu da-ne si noua lista cu alimentele pe PM.
eu am uitat parola la adresa de email si nu o pot verifica.
multumim pentru implicare, cred ca esti nostalgica acum....anul trecut pe vremea asta puiul tau era in burtica la copt 
28+
quote:
Originally posted by lulu75
In legatura cu cele necesare nasterii si dupa. Eu va sfatuiesc sa aveti si tampoane care sa va protejeze hainele dar in plus si vata care sa fie acoperita cu comprese sterile ( asa va pun si la spital adica vata este mereu acoperita in comprese sterile).
Baietelul meu a facut alergie la Pampers si i-am luat scutece New born de la Happy.
In legatura cu oparitul si masajul de dupa baie, va sfatuiesc sa luati ulei de masline pt asta. Este extraordinar. Uleiurile pt copii pot produce iritatii pe piele pana la 3 luni. Asa uleiul de masline e natural.
Pt evitarea colicilor (Andrei nu a avut colici) cumparati inainte sa plecati la spital Sab Simplex si ii dati cate 10 picaturi de 3 ori/ zi si trebuie sa beti atat voi cat si el ceai de chimen, fenicul si anason. Eu va sfatuiesc sa le luati separat de la farmacie naturista. Ajuta atat la evitarea colicilor cat si la lapte mai mult si la slabit. Apoi trebuie sa evitati sa mancati anumite alimente (asta daca alaptati). Eu am o lista pe care daca vreti v-o dau pe mail si apoi o dati si voi mai departe.
Luminita siAndrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Zilele trecute am avut contractii si azi ma prezint la docotra sa vedem cum este colul. Tocmai ce ziceam ca nu am mai gustat un nospa de mult timp
.
Lulu poti sa imi trimiti si mie? ioanapaicu@gmail.com este adresa mea.
Amabella nu te impacienta, daca nu ai intrat in contact cu vreo pisica de unde ai putea avea? De fapt eu am o prietena ca de 4 ani se chinuie la un bebe si nimic. Si am pus-o sa-si faca analizele astea si ghici toxoplasmoza de 7 ori mai mare si a avut tangente cu pisici. Eu am avut pisica si nimic. Deci cred ca mai exista surse de toxoplasmoze, si cred ca-s mezelurile, tot ce e crud.
Ma bucur ca Mishi este bine
ii trimitem multi
pana se intoarce.
O sa o intreb si eu pe docotra mai multe. Mai ales ce e cu secretiile si o sa va anunt.
Ioana
27+ si 
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
adelapop spune:
amabella care e ideea cu toxoplasmoza asta???
ca si eu mi-am facut analizele inainte de sarcina insa nu stiu cum se interpreteaza, iar doctorul mi-a zis ca e totul ok si ca pot ramane insarcinata fara probleme.
dar am vazut ca fetele sunt speriate sa nu o faca..daca ai avut-o nu o mai faci? si cum stii daca ai avut-o? din igc sau din igm.... daca stii ![]()
28+
quote:
Originally posted by Amabella
eu am fost plecata, dar nu chiar la plimbare. m-am dus sa imi mai fac o data analiza de toxoplasma igm. sper sa fie si de data asta negativasi asta cred ca e ultima data in sarcina asta cand am facut-o. dupa ce termin cu alaptatul, cred ca o sa mananc niste... stiti voi ce de matza contaminata, ca sa o fac odata si sa scap de un stres la sarcina viitoare.
luiza29+ si
mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Andrei Tudor (16 august 2005)