Mamici de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
adelapop spune:
ioana ma speriati ca eu am mancat si mezeluri in sarcina asta...
se manifesta in vreun fel? sau iti dai seama ca ai doar daca faci analiza?
28+
quote:
Originally posted by Ioana81
Buna fetele!
Zilele trecute am avut contractii si azi ma prezint la docotra sa vedem cum este colul. Tocmai ce ziceam ca nu am mai gustat un nospa de mult timp.
Lulu poti sa imi trimiti si mie? ioanapaicu@gmail.com este adresa mea.
Amabella nu te impacienta, daca nu ai intrat in contact cu vreo pisica de unde ai putea avea? De fapt eu am o prietena ca de 4 ani se chinuie la un bebe si nimic. Si am pus-o sa-si faca analizele astea si ghici toxoplasmoza de 7 ori mai mare si a avut tangente cu pisici. Eu am avut pisica si nimic. Deci cred ca mai exista surse de toxoplasmoze, si cred ca-s mezelurile, tot ce e crud.
Ma bucur ca Mishi este bineii trimitem multi
pana se intoarce.
O sa o intreb si eu pe docotra mai multe. Mai ales ce e cu secretiile si o sa va anunt.
Ioana27+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
cristina_ana spune:
Amabela, eu nu m-am gandit sa-mi refac analizele de toxoplasmoza. De la pisicile mele nu aveam cum sa iau, ca nu au iesit niciodata din casa, dar acum ma gandesc ca sotul meu, de vreo luna are grija de o pisicuta din bloc, care e a nimanui si care a nascut 7 pisoiasi (din care mai traiesc 5). Ei, si nu va spun ca zilnic pisicuta cu pricina primeste de la Dan doua portii de mancare pe zi (compuse din carnitza cruda sau fiarta cu garnitura de bobite/mancare speciala de matze). Si daca nu eram insarcinata, i-ar fi adus pe toti in casa, ca vorba lui "mi-e mila de saracii pisoiasi ca stau in frig". Si nu va spun ce dragostea mare e intre Dan si pisicuta-mama, care cum il vede se freaca de el. Sper sa nu fi luat vreo boala de la ea, ca il omor!
A, si acum trei zile vine Dan al meu acasa cu un pui de porumbel gasit in fata blocului, probabil cazut din cuib, ca e mic si nu stie sa zboare. Asa ca l-am luat si pe asta de crescut, i-am cumparat mancare speciala de pasari si ii mai dam seminte decojite de floarea-soarelui (decojite de mine, ca oricum ma plictiseam). Ei, si uite asa am ajuns sa avem grija de o multime de animalute.
Hai, ca m-am lungit o gramada, dar asa e cind stai in pat si te plictisesti!
Cristina, 31+
cristina_ana spune:
Fetelor, eu am ajuns sa imi doresc sa nasc mai repede (asa, cam pe la inceputul lunii a noua). Zau daca nu m-am saturat de contractiile astea pe care le am de mai mult de trei luni. Si sa nu credeti ca am doua-trei contractii pe zi. Nuuuuu, am cu zecile, ca am si zis sa tin o evidenta, asa, de curiozitate. Ma intreb daca o sa mai am vreodata curajul sa o iau de la capat cu o noua sarcina. (desi imi doresc enorm sa am doi copii cel putin). E asa de rauuuuu!!!!!!! Ma simt handicapata, nu mai pot sa fac nimic, nici macar sa ies la plimbare, ca mi se si intareste burta de la orice efort, cit de mic. De fapt, si daca stau in pat e aproape la fel.
Asta e, mai e putin!
Si sper ca "produsul finit" sa merite tot efortul.
Cristina, 31+
Kehleyr spune:
Cristina, "produsul finit"
o sa merite tot efortul. O sa vezi ca iti faci curaj la mai multi copii. Tocmai ce-am citit acum povestea emotionanta a unei mamici care se pregateste pentru a treia cezariana, sarcina neplanificata, peste trompe legate. Toata lumea o incuraja sa faca intrerupere si ea a decis sa il pastreze si merge inainte in pofida greutatilor si problemelor de sanatate. Tot respectul pentru ea, ma gandesc ce inconsistente par temerile mele in fata unor astfel de povesti...
Eu nu cred ca toxoplasmoza este atat de raspandita incat sa va faceti probleme, mai ales acum, la varsta noastra de sarcina.
Kehleyr
30+
assa spune:
Salut fetele
Abia am ajuns si eu acasa si sunt moarta de oboseala, n-am apucat sa citesc decat 2-3 mesaje, dar recuperez mai tarziu. Mi-am refacut analizele pentru anemie si sunt gata pe seara. Apoi am tot umblat dupa diverse lucruri (credeam in naivitatea mea ca eu chiar sunt in concediu...dar vad ca ma am unele lucruri de pus la punct)
Voi ce mai luati pentru anemie (cele care aveti)?Mie vad ca sorbifer durules imi face bien, dar tot am emotii pentru rezultatul analizelor.
Referitor la pampersi: cele happy cu buricul la vedere
nu sunt ok? Eu alea ma gandeam ca r fi bune---le-am vazut la baby expo, sunt nou aparute pe piata. Nu le-am luat, mai astept pareri.
Lulu vreau iti trimit si eu pm cu adresa de email.
Va pup fetelor, scuze ca nu ma adresez fiecareia pe rand dar imi pica capul pe tastatura.
Assa
30+ si 
nicole25 spune:
cristina ana si eu sunt ca si tine.am contractii toata ziua.Si daca ies la plimbare si merg putin mai repede la fel.Daca ies in gradina si ma aplec pe la flori imediat mi se intareste burta.Contractiile mele nu sunt dureroase decat foarte rar si pt foarte putin timp.Iam zis si doctorului ieri si mi0a zis sa nu imi fac probleme ca uterul e un organ viu si asta e cauza.
30+
nicholas
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png[/img]
Amabella spune:
ioana81, mai sunt si alte surse de toxo, nu doar pisica. eu mi-am dat matza la bunica mea pe perioada sarcinii, din paranoia, nu de altceva, ca saracul de el nu iesea deloc afara si nu cred ca avea nimic. se mai poate lua din carne insuficient preparata (mai ales porc si vita), legum si fructe nespalate cum trebuie.
adelapop, cand iti faci anliza de toxo, exista 2 indici: igg, care arata daca ai avut vreodata in viata toxo (daca ai avut=igg pozitiv, sansele sa o faci inca o data sunt minime, deoarece da imunitate, a oreionul sau pojarul), si igm (care arata daca o ai in momentul analizei. asta e bine sa fie negativ. la mine a iesit igg-ul negativ, desi am pisica de la 12 ani, asa ca mi-am facut igm-ul de 4 ori pana acum.
cristina_ana, toxo nu se ia daca sotul tau doar ii da papa si o hraneste pe acea pisicutza. trebuie sa vina in contact cu fecalele ei, ceea ce presupun ca nu face de vreme ce ea sta afara, deci nu trebuie sa curete dupa ea. mie mi-a adus sotul in casa, cu putin inainte de a ramane insarcinata, 3 puiutzi de matza, gasiti langa bloc in ploaie, ca i s-a facut mila de ei, si i-am tinut vreo luna pe toti, pana am reusit sa ii dau spre adoptie, ca imi era mila sa ii dau iar afara dupa ce i-am pus pe picioare. si nici de la aia nu am luat toxo. dar am o prietena care, desi nu a venit in contact cu nici o pisica, a facut toxo in primul trimestru de sarcina, nu stiu de unde a luat-o. si de atunci am luat frica asta si mai am putin si spal fructele si legumelel cu fairy.
luiza
29+ si
mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png
nicole25 spune:
pup fetele si va doresc un weekend placut.Eu azi am zi scurta ca vine mama sa ma ia sa mergem la cumparaturi.Merg sa iau un set pt patutul lui bb care contine pilota pernita cearceaf si marginile alea de protectie ce se pun la patut si e numai 800 000 lei.
distractie placuta pt fetele ce merg la intalnire.
30+
nicholas
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png[/img]
cinta spune:
in primul rand, acum ca am terminat de citit:
multi pupici si imbratisari si ganduri de bine pt Nati si Mishi. Ma bucur sa citesc ca sunteti mai bine. Asteptam vesti de la Huacin si Buli inca 
Se discuta la un moment dat despre carucioare si opinia generala a fost ca nu exista diferente intre carucioare de la iarna la vara. Ei bine, mie mi s-a recomandat sa fiu foarte atenta la capitolul roti - cica e de recomandat un carucior cu roti mai mari si cauciucuri groase pt iarna decat un carucior cu roti mici. Nu interbati de ce. asta e sfatul parintilor care au folosit carucior pe timpd e iarna in Letonia.
In afara de intrebarea legata de 3D din mesajul anterior, mai am o nelamurire: puteti sa imi spuneti traducerea in engleza la vaccinul anti-tenaos? sa ma duc cu jalba la doftoritza mea, pls?
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
pumpkin spune:
Fete vorbaretze, va pup si va invit sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75086" target="_blank">Capitolul 48
Miky
31 + si bebe 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 

ii trimitem multi
pana se intoarce.