Mamici de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Motzata, eu o sa am fetita, dar daca as avea baietel nu i-as face circumcizie.
Motivele pentru: igiena locala e mai buna si mai simpla, daca unde esti tu cam face toata lumea, baiatul tau o sa se simta poate mai ciudat daca nu are
Motivele impotriva: scade dramatic sensibilitatea la nivelul penisului si nu cred ca o sa se bucure prea tare de asta cand creste mare, e o modificare care produce durere si fara de care poate trai foarte bine, si personal: nu cred ca oamenii ar trebui sa ia decizii privind modificari permanente pe corpul altora, mai ales al copiilor lor - eu l-as lasa sa decida el daca vrea cand creste mare.

Galushca 21 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Ma bag si eu in seama! Azi am implinit 25 saptamani! Pe 8 va zic si eu sexul copilului, sper!
La ce nume va ganditi? Data trecuta stiam din luna a-4-a ca va fi Luca, acum nu ma pot hotari deloc...
Am o banuiala ca as fi racit, ca merg mai des la toaleta si am o senzatie ciudata! Ar fi nasol, nu?
25

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Florin, iti multumim pentru vestile despre Miki. Ce bine ca se simte mai bine! Asa cum zicea si cristina_ana, ai tu grija sa stea linistita, ca ea pare cam energica, asa, la prima vedere, si nu cred ca o sa se resemneze prea usor cu statul in pat. Da-i un pupic si de la mine.

luiza 29+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

fetelor, ne-am hotarat unde mergem? si cine vine?
eu cred ca nu prea va fi de terasa, daca ii iau in serios pe aia de la meteo. asa ca ar trebui probabil sa ne facem rezervare ca si data trecuta, adica daca e frumos si cald, sa avem locuri afara, daca nu, sa avem ceva rezervat si inauntru.

luiza 29+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

'Neatza burticutelor,ce faceti?
Eu ieri am fost la control,bebe e bine,mie mi-a dat trimitere pt analize sa vedem de la ce am palpitatiile,dc analizele ies bune e posibil sa fie ceva la inima...doc nu vrea sa se gandeasca la a doua varianta,insa tb sa luam in calcul si aceasta posibilitate...aseara iar mi-a fost rau,palpitatii etc,fara nici un motiv,nu facusem efort,doar eram f suparata si ma gandesc ca s-a adunat mult stres si poate din acest motiv sa apara aceste palpitatii...suntem suparati,iar am avut disc cu socrul meu,suntem amandoi la pamant,ne gandim sa ne mutam cu chirie,dar cand am vazut ce preturi sunt...ne-am speriat rau,mi se par f mari,mai ales ca la chirie tb sa mai adaugi si intretinerea si nu prea am idee cam cat e intretinerea la un apartament cu 2 cam sau la o garsoniera...nici nu stiu ce sa facem,sunt f dezorientata si f trista si suparata,am nevoie de liniste si de spatiu sa pot respira,nu stiu cat voi mai rezista...asta e,sper sa fie bine...
Referitor la intalnirea de maine,as fi venit si eu dar nu stiu sigur,pt ca aveam niste drumuri de facut...si asa nu-l prind pe sotul meu deloc liber,iar atunci cand e liber profit ca sa mai facem cumparaturi,mancare,etc...pt ca singura nu ma pot duce,din pacate...Daca cumva reusesc sa scap o sun pe Pumpkin si-i zic dc vin,dc nu promit ca pe 20 vin sigur...si asa m-am saturat de casa,as avea nevoie de o iesire,insa pt mom tb sa ne rezolvam aceste probleme....

Pt Pumpkin - sa treci si la mine ca la 30w bebe avea 1.900kg

Va pup pe toate si va doresc o zi buna,linistita si sa nu aveti parte de stresul prin care trec eu acum,stiu ca nu-i face bine lui bebe,insa in avest mom ma simt la pamant,fara pic de putere...

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada 31w3d -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Intalnirea de maine, sambata 6 mai ora 13 s-a decis (in urma voturilor ) pentru Quattro Stagioni. Mai trebuie sa facem rezervarea, la terasica. Nu uitati sa va luati un pulovar ca daca nu ploua nu intram inauntru.

Miky 31 + si bebe
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
NEW Album intalnire 15 aprilie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

salutare burticutze!
am vazut ca ati discutat despre saltele...nici eu nu am cumparat inca, dar ce ziceti de saltelele cu arcuri?...am gasit pe net o firma care face si saltele pentru patuturi.
si inca ceva, ce parere aveti despre mesele de infasat cu cadita?...mie mi se pare cam mica (cadita) si inca nu-mi dau seama daca voi putea sa spal copilul in ea. ar fi fost buna, ca are roti si pot sa o mut, cand la baie pentru spalat, cand in camera copilului pentru infasat, dar mi-e sa nu fie incomoda.

Raluca 31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Dragele mele,

Eu i-am luat lui bb saltea Relaxa de la Metro si e minunata. Doarme foarte bine pe ea.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Amabella, am intrebat si eu ieri la doctor de lichid amniotic si mi-a spus ca daca Doamne fereste se intampla, nu am cum sa confund cu altceva. Ca iti curge pe picioare siroaie exact ca apa. Si daca se intampla, fuga direct la spital, fara discutii. Oricum vad ca deja ti-au explicat fetele, dar o asigurare in plus nu strica.

Miti:
- imediat dupa nastere cel mai bine este sa ai vata din aceea batraneasca. Lohiile sunt foarte abundente si nici un fel de tampon cu aripioare nu face fata. Plus ca la inceput (cel putin la cezariana) nici nu porti chiloti, ca nu poti sa ii pui (cam 12 ore asa) asa ca nu ai cum sa prinzi tampon.
- nu lua Pampers marime 0-1 ca sunt pentru prematuri (vorbesc chiar de firma Pampers). Noi am folosit tot timpul numai pampersi Pampers si am fost multumita, dar cred ca la voi exista si mai multe firme. De absorbanti sunt toti, ideea este ca unii mai irita pielea lui bb.
- pudra noi nu am folosit niciodata. Par poate sa nu aiba la inceput. Creme, este bine sa ai o crema in caz ca se irita bebe la fundulet (rosu). Intreaba si tu la farmacie. Noi foloseam la inceput Bepanthene.

Consi eu am luat saltea ortopedica normala mai tare. Eu nu prea am incredere in astea cu ierburi si alte minuni. Si ai grija sa fie cu suprafata exterioara de bumbac.

Sotzul lui Mishi , multumim de vesti.

Mia, fa-ti o urocultura ca sa vezi daca ai infectie urinara. Altfel, poti avea senzatia de pipi des si daca s-a scurtat colul, ai grija.

Ralu80, eu am cadita din aceea cu masa de infasat. Mie mi s-a parut practica, dar multe mamici o considera inutila. Noi i-am facut baie in cadita pana pe la 6 luni (sau mai putin) dupa care am trecut-o direct in cada mare. Am fi putut sa o trecem in cada mare si mai devreme... Mie nu mi se pare incomoda pentru ca puteai sa o scurgi si printr-un furtunel, nu trebuia neaparat sa scoti cada din suport.

Am fost si eu ieri la control si este totul OK. Mi-a facut inclusiv control local ceea ce nu am mai primit de la prima consultatie. Dar a zis ca ne apropiem de termen si sa avem grija. Ma simt mai bine asa ca daca as fi avut colul scurtat sau altele asemenea s-ar fi simtit la mana. Am o usoara anemie de sarcina si mi-a marit doza de Tardyferon. Iar starile de lesin a zis ca sunt de la tensiune si sa fac bine sa beau o cafea dimineata (eu sunt hipotensiva) si muuulte lichide, 2.5-3 litri pe zi. Acum ma mai paste o cultura de col in sapt. 34 pe care a zis ca vrea sa mi-o faca ea ca sa nu imi puna valve, ceea ce nu a putut decat sa ma bucure, ca tare-s neplacute alea...

Mi-a mai explicat ca sunt normale absolut toate senzatiile mele de intindere ale burtii, sunt exact contractiile Braxton-Hicks. La a doua sarcina ar trebui sa stiu, de fapt . Atata timp cat nu sunt dureroase, sau daca sunt uneori dureroase dar cedeaza la No-Spa, si atata timp cat nu sunt ritmice, nu am de ce sa ma sperii.

Fetelor, eu nu stiu daca ajung maine, desi nu plec din Bucuresti, dar avem multe comisioane de facut. Daca vin stiu unde sa va gasesc.

Kehleyr 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

In legatura cu cele necesare nasterii si dupa. Eu va sfatuiesc sa aveti si tampoane care sa va protejeze hainele dar in plus si vata care sa fie acoperita cu comprese sterile ( asa va pun si la spital adica vata este mereu acoperita in comprese sterile).
Baietelul meu a facut alergie la Pampers si i-am luat scutece New born de la Happy.
In legatura cu oparitul si masajul de dupa baie, va sfatuiesc sa luati ulei de masline pt asta. Este extraordinar. Uleiurile pt copii pot produce iritatii pe piele pana la 3 luni. Asa uleiul de masline e natural.
Pt evitarea colicilor (Andrei nu a avut colici) cumparati inainte sa plecati la spital Sab Simplex si ii dati cate 10 picaturi de 3 ori/ zi si trebuie sa beti atat voi cat si el ceai de chimen, fenicul si anason. Eu va sfatuiesc sa le luati separat de la farmacie naturista. Ajuta atat la evitarea colicilor cat si la lapte mai mult si la slabit. Apoi trebuie sa evitati sa mancati anumite alimente (asta daca alaptati). Eu am o lista pe care daca vreti v-o dau pe mail si apoi o dati si voi mai departe.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput