Mamici de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
Consi spune:
motzata nu ma supar. nici nu as avea de ce.
multumesc de sfat. o sa ma pun sa citesc.
problema e, ca atunci nu stiu ce fel de saltea sa cumpar.
Pupici
Consi si
Luca meu
[http://lilypie.com]
cristina_ana spune:
Motzata, numarul de saptamani se calculeaza de la data ultimei menstruatii si in functie de nr. sapt. vezi in ce luna esti, si nu invers.
In legatura cu sangerarea, nu stiu ce sa-ti zic, sper sa nu fie nimic grav. Ai cumva placenta inserata prea jos? Ca stiu ca asta mai poate da sangerari. Eu zic ca daca nu trece, nu mai astepta pana luni si du-te la spital. Multa bafta!
Cristina, 31+
motzata spune:
[red]Cristina[red]asa am facut dar sunt un pic in ceata ia ajuta-ma va vada daca e bine.Ultima perioada a fost nov 15 2005
Calendarul de pe prima pagina spune ca am 24w 3d si due date este 22 august.
motzata
mishi spune:
BUNA SEARA ! FLORIN SUNT,SOTUL LUI MISHI SI AM INTRAT SA VA SPUN CA ACUM SE SIMTE MAI BINE. ESTE TOT INTERNATA DAR DIN SEARA ASTA A TERMINAT CU PERFUZIILE SI A TRECUT DIN NOU PE PASTILE. DACA TOTUL MERGE BINE IN CATEVA ZILE VA VENI ACASA SI VA VA POVESTI EA TOT.ORICUM ESTE LA CURENT CU TOT CEEA CE DISCUTATI SI VA TRANSMITE MULTA SANATATE SI VA PUPA PE TOATE
. O SEARA BUNA IN CONTINUARE
calatoria lui
27+,
Mihnea
poza bebe la 4D
Amabella spune:
motzata, pentru cum se face ticker-ul, iata explicatiile pe care le-a dat leti in capitolul trecut:
"intri in tickerfactory.com cu www in fata si acolo alegi "Pregnancy" apoi selectezi cum vrei sa arate "ticker ruler" -ul tau, dupa care selectezi cum vrei sa arate "ticker slider"-ul tau, mergi mai departe si configurezi "pregnancy ticker" (ii dai DPN-ul tau) si ajustezi timpul in conformitate cu ora Romaniei. La sfarsit iti mai ramane sa copiezi adresa si sa ii dai Paste in semnatura ta."
luiza
29+ si
mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png
motzata spune:
Fetelor astazi sunt in forta pe comp toata ziua.Nu prea am dormit bine azinoapte m-am sculat la 7 cu sotu el a plecat la job eu am fost o harnicutza ca sa anuntat un vizitator la casa la 9-30 si este 12-41 si inca na venit si din cauza lui eu sunt tot pe comp.Nu-mi pare rau.O intrebare pt mamicile care o sa aibe baietzei.
O SA LE FACETI CIRCUMCIZIE SAU NU?Eu sunt cam in ceata.Aici uni le fac la baieti altii nu voi ce ziceti?
motzata
Amabella spune:
motzata, din cate stiu eu, circumcizia o fac evreii. cel putin pe aici asa e. nu am auzit de crestini care sa faca circumcizie la baietei. noi suntem crestini si nu ii vom face nimic copilului.
luiza
29+ si
mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png
Tinasv1 spune:
Salutare burticute,
Si eu o sa am baietel si nu o sa ii fac nimic puiutului. Cred ca este mai sanatos. Eu carut si toate alea o sa ii cumpar dupa ...
Si eu stiu ca no-spa se poate lua pe tot parcursul sarcinii, eu nu am mai luat din trimestru 1, cand aveam dureri. Acum m-a ferit Dumnezeu, nu iau decat vitamine, dar tot ma supara carceii.
Despre greutatea bebelului, sper sa le aflu la urmatoarea vizita la dr.
Si eu stiu ca la 6 luni sta in fundulet, sta el de pe la vreo 4-5, intre perne, cel putin nepotelul meu asa a facut.
Uau am intrat in luna a 7-a si eu, ce frumos e aici, acum mi se pare ca a trecut repede, dar tot abia astept sa il strang in brate pe mititel. In rest e tot mai activ, aproape se misca mai mult decat sta, si la voi e la fel? Nu ca m-ar deranja.
Hai ca ma intorc la bagaje, maine plec la munte cu colegii. Vremea am inteles ca nu tine cu noi, dar sper sa ne distram oricum.
Intalnire placuta si abia astept sa va pozele.
Pe duminica, pupici la burtici.
A, ma bucur de vestile de la Mishi, o asteptam acasa si aici printre noi.
Tina
sapt 27+ cu
mult asteptat.
cristina_ana spune:
Florin, ma bucur mult ca Mishi se simte mai bine. Sper sa vina cit mai repede acasa. Ai grija de ea, convinge-o sa stea cit mai mult in pat chiar daca ea zice ca se simte bine. Imi pare rau ca nu o sa poata veni la intilnirea noastra de sambata. Spune-i ca o pup si sa aiba grija de ea si de bebe mic.
Cristina, 31+
cristina_ana spune:
Motzata, ai calculat bine numarul de saptamani. Esti in luna a sasea (5 luni si jumatate). Din saptamana 28 intri in luna a saptea.
Tina, distractie placuta la munte. Eu sunt innebunita dupa excursiile la munte, dar din pacate acum nu ma mai pot misca din Bucuresti. Dar dupa ce se naste bebe mic il iau si pe el si plecam peste tot.
Cristina, 31+