Mamici de iulie - august 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Carutul meu cel mare are un fel de sacosa in care poate baga bb si are si un sac care se trage pana mai sus de mijlocul lui bb. Astea pentru iarna. Pe cel ceva mai mic l-am luat de aici si are doar aparatoare pentru ploaie, dar pe asta-l voi folosi cred ca din primavara urmatoare, dupa ce se va mai incalzi si nu mai este nevoie de accesoriile pentru iarna. Nu am mai luat si pentru asta saculet pentru picioare pentru ca-l am de mai putin de un an (am mai avut inainte un alt carut sport, de la Chicco, dar s-a rupt ceva la el), iar Cristi era deja mare pentru chestia asta...ca sa nu mai spun ca era aproape vara cand l-am luat si oricum nu aveam nevoie de sac.
Amabella, nu stiu ce sa-ti spun, dar nu cred ca este lichid amniotic, ca ala nu este inchis la culoare, dar, da, se poate pierde treptat. Totusi nu cred ca se pune problema la varsta asta a sarcinii. Eu de dopul gelatinos am scapat in timpul noptii (am avut o noapte de ture-ture la baie) asa ca nu l-am vazut, habar n-am cum arata. Oricum, toate astea se vad la echografie. Apa mi s-a rupt in dimineata aia, asdar la cateva ore dupa eliminarea dopului si n-ai cum sa nu-ti dai seama ce se intampla. E asa cum zice Lulu, curge suvoaie.
sanziana, 14 kg in luna a 9-a? Eu am luat destul de multe sarcina trecuta, 22 kg in total, dar vreo 13 le-am luat in primele 6 luni si restul dupa.
miti2004, eu am folosit tampoane externe (de obicei folosesc interne ) si da, cu aripioare si mai groase. Am folosit tot timpul pampersi de la ...Pampers, in functie de greutatea lui bb. Am avut sampon si gel de dus, 2 in 1, betisoare pentru urechi, cu opritor, masajul i-l faceam cu ulei de masline fiert la Bain Marie, crema Bepanten pentru eritem fesier, pudra Baneocin (f. buna) pentru dat la buric si mai cuget daca mai era ceva...Am avut si pudra de talc, dar n-am prea folosit-o pentru ca este destul de controversata si nici n-am avut neaparata nevoie de ea. A si o crema de protectie pentru vreme rea, dar asta a fost mai mult un moft. Cadita a avut una normala din plastic, care a fost buna pana pe la 1 an.

Claudia (24+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Vad ca este o discutie pe tema landoului, caruciorului, scaun de masin si hop ma bag si eu singura in seama. Caruciorul nostru are un landou pentru 0-6 luni.Dar nu din acela ca la carucioarelel Chicco. Al nostru e moale in lateral si doar partea pe care sta bebe intins e mai tare. Da are manere dar eu una nu vad utilitatea lor. Oricum cand il scoti de pe carut nu mai e asa rigid chiar daca il iei de manere si ma gandesc ca daca mai e si bebe in el e ca in sacosa. Scaun de masina, imprumutam o scoica pentru inceput (am eu o fixatie ca locul lui bebe in masina este numai in scaunele speciale) iar dupa aceea trecem la cel de pana la 20 kg. Marsupiu sau port bebe imi da prietena mea de la fiul ei dar eu sincer nu ii gasesc utilitatea (nu dati va rog cu rosii) sotul insa insista zice ca vrea si el sa poarte copil pe burta daca nu poate in burta (ma rog... no comment).
assa da no - spa poti lua pe toata durata sarcinii.

Apropo de intalnire eu vin oriunde hotarati si la Quattro si la Tratoria imi e egal si imi plac oricum amandoua.

Mitza 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

apropo de intalnire, sper ca maine sa ne hotaram unde mergem si cine vine, ca nu prea mai e timp... sper sa apara si pumpkin, sa ne organizeze.

luiza 29+ si mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

she_wolf multumesc pt lamuriri. o sa trebuiasca sa ma apuc si de astfel de cumparaturi...nu numai hainute...

pupici,
miti 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Marsupiu sau port bebe imi da prietena mea de la fiul ei dar eu sincer nu ii gasesc utilitatea (nu dati va rog cu rosii) sotul insa insista zice ca vrea si el sa poarte copil pe burta daca nu poate in burta (ma rog... no comment).
Eu am folosit marsupiul cand trebuia sa dau o fuga sa iau cate ceva de la un supermarket de langa casa unde nu prea aveam loc cu carutul. In rest, nu prea.

Claudia (24+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzata spune:

Hello mamicutzelor!cum mai sunteti?de dimineata va tot citesc si abia acum am reusit sa va termin de citit.Se pare ca aveti probleme serioase
cu scurgerile astea.Am si eu si cateodata zici ca am facut pe mine
Fetelor stiu ca sunteti asa de dragute si ma ve-ti invata si pe mine sa-mi fac ticker dar nu mai am rabdare ma ajuta si pe mine cineva mai repede ple ple please!!!!
Fetelor azi cand m-am dus la baie am sangerat nu foarte rau doar cateva picaturi credeti ca-i de rau?Poate fi de la durea de burta care am avut-o azinoapte?Sau ca m-am deranjat la burta?voi ce ziceti?ce sa fac?
eu luni am programare la moasa.Ce ma sfatuiti sa fac?
24+ Jonathan

motzata

Mergi la inceput

Fetelor explicati-mi si mie ca m-ati bagat in ceata.Daca am 6 luni si 2 zile cate sapt am?24+ sau.....

motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

motzata vezi ca pe prima pagina sunt niste linkuri puse de pumpkin. Poti afla de acolo exact ce inseamana fiecare saptamana de sarcina. Dupa calculul meu, eu am intrat in luna a -7 a si am 27 de saptamani si ceva. Deci nu cred ca ai doar 24 de saptamani daca zici ca ai sase luni. ma rog poate intra cineva care stie mai bine.

Mitza 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Fetelor m-ati luminat!!!

De 2 zile tot aveam discutii cu sotul pe tema caruciorului. Acum nici nu ma mai gandesc, o sa caut un 3 in 1.

assa, si eu iau no spa cand am contractii. am fost in aceeasi situatie luni. simteam cum mi se intareste burta la fiecare sfert de ora. am luat no spa si mi-a trecut.

Saptamana viitoare imi comand saltea de cocos, desi nu am inca patut. inca mai astept mobila, sper sa nu nasc inainte de a fi gata, pentru ca in ritmul in care lucreaza am toate sansele.

Pupici la burtici!!!

Consi si Luca meu

[http://lilypie.com]

Mergi la inceput

Consi nu vreau sa te supar ca intervin am citit acum cateva minute la fetele de mai iunie parca sunt ele si cineva se plangea ca a cumparat saltea de care vrei tu si zicea ca sa pacalit pt ca este facuta din ierburi de pe camp poti sa citesti si tu si zicea ca se fac galme.Te rog nu te supara pe mine dar am zis ca poate fac si eu ceva bine sa-ti spun.
Jonathan

motzata

Mergi la inceput