Mamici de iulie - august 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabana spune:
Amabella cica ar fi cat o palma, asa sa il tii in palma. Eu m-am dus o data la dr mea foarte stresata, ca aveam o secretie cam gelatinoasa. Eram panicata toata. Atunci mi-a explicat ea ce si cum. Liniste-te. Si eu sunt cam tuta de felul meu, asta asa de incurajare.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
miti2004 spune:
hai ca datorita voua m-am mai luminat si eu in legatura cu carutul, landoul, scoica si scaunul de masina...acum sper ca atunci cand o sa ma duc sa cumpar sa aleg ceva care sa faca cat mai multe, sau sa faca ceea ce trebuie...deci
fetelor cu explicatiile.
am si eu niste intrebai pt cele care au mai fost mamici, sau poate stiu :
- imediat dupa nastere si dupa aceea ce fel de tampoane e bine sa folosim ? ma gandeam la cele cu aripioare si mai groase, nu ?
- ce fel de pampersi sa luam pt acasa pt prima saptamana ? adica cum iti dai seama din ce material absorbant sunt facute ?
- ce fel de produse pt bebe ne trebuie ? gen sampon, pudra, creme...
- ce fel de cadita sa cumpar, ca sunt unele care intr-un capat au un fel de spatar cu un burete pe el sa nu alunece bebe...sa iau din asta sau una care sa fie buna si mai tarziu dupa primele 3-4 luni ?
deocamdata cam atat...mai am eu si alte intrebari dar le las pt mai tarziu...
pupicei,
miti 26+
Amabella spune:
of, iar mi-am speriat puiutzul cu robotul de bucatarie!
am facut faimoasa supa crema de legume si le-am pasat in blender si a inceput mititelul sa se zbata ingrozitor! cred ca nu o sa mai fac supa asta pana nasc. sau o fac cand e sotu' acasa si il pun pe el sa paseze legumele.
luiza
29+ si
mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png
lulu75 spune:
Buna mamici cu burtici! Ce mai faceti? Hai ca mai aveti putin! De acum trece timpul foarte repede. V-o spune o mamica de august 2005 care anul trecut pe vremea asta avea un bebic in burtica.
Luminita si
Andrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
miti2004 spune:
mai Amabella sa stii ca de cate ori fac maioneza ma gandesc la tine pt ca stiu ca ai mai zis o data de blenderul tau...si chiar ma gandeam sa nu se sperie si al meu de la mixer...nu prea l-am simtit sa se miste mai mult decat de obicei, dar tot ma gandesc la asta...poate simt vibratiile sau au inceput ei sa auda acum si d'aia se sperie.
pupi,
miti 26+
lulu75 spune:
Fetelor,
Dopul gelatinos e ceva muuuuult si e ca o piftie cu firisoare de sange iar cand se rupe apa, curge suvoaie si multa vreme.
Luminita si
Album Andrei
Amabella spune:
miti2004, nu stiu daca simt vibratiile, dar un lucru e cert: AUD. ca eu folosesc blenderul, deci nu il tin in mana, ci sta acolo pe suport si paraie. si bietul copil parca vrea sa iasa din burtik.
lulu, saru' mana de raspuns. ce ti-e si cu ashtia neexperimentati si superpanicoshi.
luiza
29+ si
mic si iubit
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png
lulu75 spune:
Pai sa nu te mai agiti ca ii faci rau lui bb. De venit pe lume, tot cand vor ei vin.
Scurgerile sunt normale in aceasta perioada a sarcinii.
Mie dopul a inceput sa imi curga pe 3 august si pe 16 august mi-au provocat nasterea pt ca altfel bb se nastea sa il duc la gradinita.
Luminita si
Album Andrei
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by lulu75
Mie dopul a inceput sa imi curga pe 3 august si pe 16 august mi-au provocat nasterea pt ca altfel bb se nastea sa il duc la gradinita.
Luminita siAndrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei

lulu75, hai ca m-ai facut sa rad cu faza asta. Mai ales ca si Eduard s-a nascut la aproape 42 de sapt tot cu inducere, de zicea taica-su' ca-l ia direct in armata....
Oricum multumim pentru incurajari si sa-ti traiasca Andrei
. Deja ai "baiat mare".Cornelia,
de
Eduard(1 an si 10 luni) si
28+
EricEDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Amabella spune:
quote:
Originally posted by lulu75
Luminita siAndrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
cum adica "a inceput sa curga"? ala, daca e o masa gelatinoasa, nu curge tot odata???
luiza
29+ si
mic si iubit http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;28/st/20060716/dt/7/k/bde6/preg.png