tauroaice (15) LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor.
mirela anca la multi ani si multa fericire
Fetelor, am reusit sa pun la repezeala niste poze noi in albumul cu bebe pentru cine vrea sa vada. Or sa urmeze si poze mai artistice cand vom avea mai mult timp.
Madamsadamy, ziceai ceva de o pensiune la Moeciu. Imi poti spune si mie te rog cat e cazarea acolo? Multumesc!
Eu vin cu o veste proasta: am un inceput de depresie de sarcina. Am cam jumatate din simptomele descrise. Si simt ca in loc sa-mi revin, ma "scufund" din ce in ce mai mult!

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

multumim pt poze... creste frumos si bb, si burtica...
De ce te simti intr-o stare de depresie? Te temi sa nu faci fata problemelor legate de bb?
Povesteste-ne, poate te putem ajuta!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Lexi, uff, ce ai patzit de ai depresii, eu am avut dupa nastere, si depresii... si copil mic... si barbat in spital
Asha ca, ia si povesteste aici, poate te putem ajuta

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor.
In primul rand la multi ani danelutza, adusca si indra sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti o petrecere super astazi!
Fetelor, apropo de depresie mie mi se pare nasol rau. Adica imi vine mereu sa plang, nu suport lume langa mine, dar in special copiii. Cand vad un copil parca mi se face negru in fata ochilor...eu care iubeam copiii asa de mult! Cea mai mare spaima a mea e sa nu moara bebe la nastere...Am si cosmaruri din cauza asta! Ufff...sper sa treaca mai repede ca tare e groaznic!
Pupici, duminica placuta tuturor!

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

La multi ani! DANALUTZA ADUSKA,INDRA.

sa fiti iubite si tot binele din lume va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

danelutza, adusca, indra, la multi ani!!!
Lexi, la tine probabil e o chestie hormonala, organismul tau se pregateste sa te poti concentra doar asupra unui singur copil!
De aceea te enerveaza alti copii... oricum starile de plans sunt normale, eu plangeam mai ales la filmele sentimentale:)))
Cosmarurile legate de bb sunt normale (cred), fiecare ne-am temut sa nu fie ceva rau la nastere. Insa - nu vreau sa te sperii- nasterea e doar prima faza a vietii copilului. Ce vei face cand va trebui sa-l duci la primul vaccin? Sa vezi atunci durere de suflet de mama si depresie... sau cand il vei duce prima zi la cresa sau gradi?
Prin ceea ce treci acum, e perfect normal!!! Nu te mai gandi atat la ce simti, traieste-ti viata din plin!
Bucura-te de primavara, de burtica, de sot, pana sunteti doar voi doi!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Multumesc de urari!!!
Si imi cer scuze ca am raspuns asa tarziu,n-am mai intrat de mult pe aici,rusine mie!
Am avut o petrecere super,de mult nu am avut asa o aniversare reusita.Anul asta m-am hotarat sa nu mai muncesc acasa si inainte si dupa petrecere si sa piara tot hazul,asa ca mi-am invitat prietenii la un restaurant, m-am distrat tare bine si chiar m-am simtit vedeta pentru o seara.

danelutza, adusca, indra LA MULTI ANI,cu sanatate si
fericire,tot ce va doriti sa se implineasca.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

DANELUTZA ,ADUSCA ,INDRA LA MULTI ANI !
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Multumesc mult pentru urari! Chiar daca am decalat un pic cheful si anume simbata in loc de duminica a iesit super! Iarba verde, luume multa, SOARE.... ca asta a cam devenit precum marfa de contrabanda, a fost foarte foarte misto! Si ca nici o data cadouri numai asa pe sufletul meu!

Si acum parte a doua: finalul povestii cu finii!

Asa cum va spuneam acum citeva pagini, vineri i-am sunat pe "fini" sa-i invit la un gratar simbata. Si sun.... fac invitatia si mi se raspunde... Dar noi venim astazi pe la voi, eu insist... dar eu am sunat sa va invit miine la un gratar... el: pai pe la ce ora ajungi astazi acasa.... eu continuind: tirziu, tocmai de asta va invit MIINE... si uite asa pina cind "finul" aproape imi inchide telefonul in nas spunindu-mi ca ne mai auzim dupa amiaza pt a veni la noi!

Evident ca tremuram de nervi, pt ca aveam masina plina de diverse cumparaturi, casa vraiste, copilul de recuperat de la bunici... numai de musafiri nu-mi ardea vinerea. Ajung acasa pe la 5.30 si incerc sa-i sun cu gindul de ai ruga sa vina macar pe la 7-8, sa am si eu ceva timp de un tras cu aspiratorul si stres praful. Dar cine sa-ti raspunda... telefonul inchis! Plina de draci incep sa ma insir prin casa cu totii detergentii, mop, ligheane si tot calabalicul pt. dcuratenie fiind convinsa ca distinsii fini nu mai apar.

Si SURPRIZA!!! Pe la 8 suna si sunt intrebata: la ce ora se culca copilul? Eu de colo: pai de ce? ... Pai noi venim la voi pe la 10!!!

Auzi la 10 noaptea, astia veneau in vizita!!!!!!!

Efectiv mi s-a facut rau si l-am intrebat pe fin daca atunci cind l-a intrebat pe al meu sot daca vrea sa-l cunune cumva raspunsul a fost NU??? Omul a recunoscut ca asa a fost.... si deja tremurind i-am spus ca noi avem mari probleme in familie, ca suntem in prag de divort si in esenta nu-i putem fi nasi!

Finalul e ca omul s-a crizat crezind ca am coalizat cu mama lui (nici ea nu e de acord ca fi-su sa se insoare cu una si cu multi ani mai mare si cu copil) si a renuntat la serviciile noastre de nasi!

Si ce misto a fost simbata!!!!!!!!! Si ce usurare mare!!!!

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Danelutza, cu intarziere iti urez si eu:

LA MULTI ANI

pt 14 mai !!!!

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput