tauroaice (15) LA MULTI ANI!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

La multi ani sarbatoritelor de astazi.

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritelor de astazi.

eu acum venii de la dentist si ma bag la bucatarie ca cica de azi am barbat acasa.hihihi ce bine fara ca nu mai stau in buc toata ziua.maI rarut ca-i mai dragut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani pentru bogdanai, brienitza si cadina. Sa fiti fericite si sanatoase. Urari speciale pentru bogdanai care urmeaza sa nasca zilele acestea, nastere usoara si o bebelina sanatoasa tun care sa va umple viata. Cadina, pentru tine e valabil acelasi mesaj ca cel pentru miezure.

Fetelor, vad ca voi sunteti in toiul pregatirilor de petreceri. Bravo voua. Mie una mi-e scarba sa ma apuc. De fapt nici nu ma apuc. Se ocupa sotul pentru ca el tine mortis sa sarbatorim ziua mea. Eu nu aveam nici un chef, si in continuare nu vreau sa serbez nimic. N-am chef de lume multa, de galagie, de harababura, vreau sa fiu doar eu cu sotul meu si sa stam linistiti undeva unde sa nu ne deranjeze nimeni...Offf...vise... Da' nici eu nu ma obosesc sa fac invitatii la ziua mea, cine-si aduce aminte bine, cine nu...si mai bine. Poate asa scap de musafiri Sunt aiurea rau, nu? S-o trec si pe asta la paranoia de gravida?

22+ &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Lexi, nici eu nu am chef de primit musafiri, de facut cheltuiala etc. etc. dar stii ca e unii care vin neinvitati?Sau suna si intreaba daca esti acasa... si tre' sa-i inviti
Pentru Bogdanai, sa ai o nastere usoara, sa fiti amandoi sanatosi si sa fie ce-ti doresti sau ...oricum e tot Tauras de-al nostru.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

mama lui alin - sa inteleg ca alin e de-o seama cu stefan???sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!
alexandra - cred ca are legatura cu graviditatea...si eu de ziua mea (cand eram gravida) nu am avut chef de petreceri si invitati..
pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

cgaby, Alinutz al meu este nascut pe 07.07.2003 (sper ca am numarat bine 10 luni). Stefan nazdravan in ce data este nascut?
Si fiindca in Weekend nu intru pe net le urez tuturor sarbatoritelor de sambata si duminica
Banuiesc ca toate veti implini cam 25 de ani (sau mai putin), nu-i asa?

Florina & Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Florina poate niste poze.
In we sant in nunta mare la Baia de Tulcea asa ca urez acum sarbatoritilor multa sanatate si tot ce-si doresc.
Iar cei care au ajuns la munte sa umple plamanii si pentru noi cu aerul de seara inegalabil-disractie maxima si timp bun.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lexi, cunosc sentimentul... la ziua mea de 30 si 35 de ani aveam doar zile pana la nastere, nu aveam chef de nimic... eu te sfatuiesc sa faci ce vrei, ce doresti pt. ca e ultima zi de nastere fara bb...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

La multi ani Mirela Anca! sa fii iubita si fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI ! MIRELA ANCA

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput