tauroaice (15) LA MULTI ANI!
Raspunsuri - Pagina 14
mama_lui_alin spune:
Buna fetelor!
In primiul rand La multi ani!!! , pentru mirela anca , danelutza, adusca, indra. Imi cer scuze pentru urarile tarzii insa in weekend nu intru pe net.
Iar pentru sarbatoritele de azi: bebi, dunemaire, katalina, tzuc, ratusca 1977
Indra, felicitari pentru povestea inventata pe moment pentru "fini". Iti dai seama ce fel de oameni sunt daca la ora 10 noaptea doreau sa vina in vizita.Mi te si inchipui plina de nervi.
Florina & Alin
cgaby spune:
la multi ani fetelor care v-ati sarbatorit in weekend!
la multi ani pentru sarbatoritele de azi!!!!
bebi, dunemaire, katalina, tzuc, ratusca 1977
am fost la munte...superb...vreme frumoasa, copil vesel...petrecere faina!
alexandra - incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva, nu te mai gandi! si cum spune gabibarta, greul abia acum incepe! pupici. nu te mai stresa! bucura-te de viata!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Danelutza spune:
la toate tauritzele, cu multzumirile de rigoare.
La multi ani ! spun si eu pentru Adusca si Idra
La multi ani ! Bebi, Dunemaire, Katalina, Tzuc, Ratusca 1977
Sa fitzi sanatoase, fericite si mai ales... iubite
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
anangel_lexi spune:
Fetelor, si multumesc pt sfaturi. O sa incerc sa le urmez. Ce bine e sa fii intr-un grup cu multe mamici experimentate!
Ohoo, ce de sarbatorite avem azi! La multi ani pentru bebi, dunemaire, katalina, tzuc si ratusca 1977 (in special pt. Ratusca pe care o dulce si-i fac galerie in continuare pt. un bebic!) sa fiti fericite alaturi de cei dragi voua si sanatoase si sa aveti o petrecere de vis!
22+ &
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Madamsadamy spune:
Buna ziua si LA MULTI ANI , sarbatoritilor de azi.
Ce sa va spun, nunta a fost super cu mici probleme etnice avand in vedere ca mireasa- machidoanca si ginerele nu; dar o poveste de dragoste frumoasa ca a lor nu se putea termina altfel.Ei se iubesc de mici din clasa a opta ; au facut amandoi facultate si acum s-au casatorit dupa ce tatal fetei a inteles ca ea nu vrea un mache de al lor.
Anangel, pensiunea se cheama preda-nicoleta este super buna vizavi de conditii dar si vizavi de mancare.Este in Moeciu de sus unde casele sant usor mai rare decat in moeciu de jos.Si daca intrii pe cazare moeciu o sa dai si de poze. Pretul acum este de pana in 800.000 dupa cum negociezi tu dar daca nu este in we perioada in care vrei sigur este si sub 800.Acum aproape 2 ani cand am fost noi am ajuns miercuri si am plecat luni cazarea era 600 si noi am dat 500. daca te cazezi aici o sa -ti mai dau cateva detalii ref la mancare.Ia doar in prima zii pensiune completa ca sa-ti faci o idee cat de multa mancare iti da iar in urmatoarele alege doar mic dejun si pranz sau cina.Daca vreti si o ciorba luati pranz daca nu cina.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
ratusca1977 spune:
Fetelor, multumesc de urari, sunteti tare dragute
Ia luati de aici si serviti berica ca e pt toata lumea, atentie gravidutele sa nu bea prea mult
Diseara merg la azi nu mai tin regim....
Va si
LA MULTI ANI si pt bebi, dunemaire, katalina, tzuc
STEAUA trup si suflet, spre 23!!!
cgaby spune:
buna.
sunt fericita! mi s-a aprobat concediu sa plecam in grecia...iupii...abia astept!
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
gabibarta spune:
Gaby, ce fain! Cand plecati in Grecia?
bebi, dunemaire, katalina, tzuc, ratusca 1977 la multi ani!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Madamsadamy spune:
Gabi, amanunte, please.De unde bilete cat costa si la intoarcere daca e bun .
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy