Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Fetelor voi mai firbeti apa plata inainte sa faceti lapticul?
Eu o fierb si vad ca e plina de particule...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona spune:

Buna fetelor! Ieri am fost la doctor si avem 6.5 kg si 60.5 cm. Se pare ca m-am speriat degeaba ca nu ia bebe in greutate...doctorita mi-a spus ca bebe arata f bine si cand implineste 4 luni sa trec la Humana 2 si cereale. Apropo, foloseste cineva cereale Humana? Cum se impaca bebe cu ele? Imi pare rau ca nu s-au vazut pozele...sper ca acum
http://pg.photos.yahoo.com/ph/stuschi/my_photos
Simona si Razvan (09.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata eu o vreau crem. misto ai fost mireasa. si nu erai mai slaba. mi se pare ca tot asa esti, ca si atunci.
Eu i-am mai bagat in baita: argint, monezi- sora-mea i-a bagat euroi, miere- sa aiba lipici la fete si atat.
Crisu eu nu fierb apa plata, doar o incalzesc.
Am mai vazut poze cu: Daria- care e o dulce cu primii ei pasi pe munte.
Ana si Mirela pe cand mai puneti poze?
Daria Sofia s-a facut mare si tot asa de frumoasa.
David e un total incaltat cu cizme, si cand si-a tras caciula pe fata noaptea.
Acum e la rand lady Di, sa-i vad pozicile.
E superba, ce mai. cu palarioara aia e totala, si cand sta pe sezlong.... m-am prapadit de ras cu aerobicul ei.

o intrebare: fetele care au trecut pe Milumil 2, nu vi se pare ca e mai gros?? tre sa schimb bibe ca de abia curge prin unul cel am. altul e prea mare, numai unul am bun.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Crisule apa minerala plata (Izvorul Alb, Borsec )nu se fierbe, se incalzeste doar.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova nu-mi dau seama daca 2 e mai gros decit 1...noi folosim Avent cu tentina pentru 3-6 luni si pare ok...eu am 2 bibe...oricum noi il papam mai gros ca pun cereale, dar vad ca merge!Dar ia zi-mi: iti place cum miroase, ca tu ai mai gustat si din 1?

mamicuta de ciresica -poze nou noute

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata asta, nr. 2 parca are alt gust. sincer mi-a placut mai mult nr.1. dar cine stie cu ce l-a mai imbogatit pe 2.Eu am un bibe pana la 4 luni, si ala e ok. altul e reglabil si ala nu-mi prea place, si unul pt. prima luna, pe care-l arunc, ca nu e de folos.

Am pus ceva poze in albumul din mail-ul comun. doar cele de la Paste si pana la botez. restul, cand vin de afara, daca mai apuc, ca tre sa si adun de prin casa ca avem musafiri deseara.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Se vede cai-i place sa te traga de par Giova...si Biei dar nu ma prinde ca in casa tin parul in coc!Bia ride in hohote daca o pun pe burta mea si ridica capul si-i ziz "cica gagica"!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Auzi dar ce vreme era de stateau cu capul gol? Eu pe Bia pina acum nu am tinut-o afara fara caciulita, orict de subtire!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetele!
MONI, pai crezi ca mai gospodaresc eu ca inainte? Cand vine Gabi il tine el pe Ayan in brate, dar nu pot sa fac chiar tot. In week-end fac mai mult, dar tot e aragazul murdar acum spre exemplu si trebuie sters praful. La noi sigur e rasfat ca vrea numai in brate, nu e de colici sau altceva.
DANA, misto invitatia de botez! Pupici fetelor frumoase care seamana!
ANABORDEA, sa-ti traiasca printesele! Grasunica cea mica! Hai ca m-ai speriat cu ramasul gravida! O sa am grija ca eu nu mai vreau sa raman gravi! Si mama mea a ramas gravida cu frate-miu cand eu aveam doua luni. S-a bazat ca daca alapteaza nu ramane. Si ai dreptate, i-a fost super greu cu noi, mici amandoi.
ANASEBE, am vazut si eu acum pozele de la botez! Ca si MONI, ma uitam la contul comun. Frumos si grasunel Tiberiu! Cred si eu ca papa atat!
CATA, deci gata cu alaptatul! Oricum, o masa nu cred ca era asa importanta. Eu nu stiu ce as face daca nu as alapta ca Ayan papa putin si des si bibe nu poti sa-i dai asa, trebuie sa-i faci program. Plus ca acum e agitat, cred ca incep dintii si suge in continuu, cateodata doar ca pe suzeta.
MARCH, sa nu te plangi ca are Ioana parul rar! Noi ce sa mai zicem cu bebelinii cheliosi? Chiar sunt curioasa cand incepe sa le creasca parul.
Nu mai stiu cine ma intreba de ce am intrebat cu ce apa se face bibe. Ii dai numai tzatza, dar cand iesim in oras, sau cand merg afara cu el mai vrea sa pape cateodata si sa fiu pregatita cu un biberon.
Chiar, daca alaptam exclusiv acum vara trebuie sa le mai dam bebelinilor si ceai ca sa-i hidratam?
Am vazut un film super: Memories of a Gheisha. Daca puteti sa-l vedeti, e misto de tot.
Si apropo de alaptat mie a inceput sa-mi cada parul, destul de mult.
Ce de botezuri luna asta! Va tin pumnii sa iasa bine totul si sa nu planga bebelinii!
Si eu l-am scos pe Ayan de cateva ori afara fara caciulita. Mai les cand ies cu Gabi ca zice ca-l cocolosesc.
GIOVA, si pe mine ma trage Ayan de par toata ziua.
SIMONA, tot nu se vad pozele! Bine ca ati luat bine in greutate, sa nu mai fii ingrijorata.
MIRELA, MARAKI, IRINA, voi ce faceti azi?

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Alina sa vin eu sa frec aragazul?Rasfatat mai e Ayan...Bia vad ca nu mai e figuranta ca maraie dar sta cumintica..i-am dat mai putin sa pape si nu a mai varsat, dar tot greu a papat...Zici ca iti cade parul...sa vezi la mine!Dar tot imi fac eu parul pe moate macar de botez...sper sa nu ramin fara dupa aia!Ha se pare ca numai eu am fost fricoasa si pina acum nu am scos-o pe Bia fara caciulita? Hai ca n-oi fi chiar singura! Ai dreptate...2 guri de lapte pe zi nu faceau mare lucru, asa ca ce ma bucur ca am ajuns si la 4 luni cu alaptatul..de fapt la 3 luni jumate, ca de atunci s-a dus treptat Fulga!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput