Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
alina80 spune:
CATA, bine ca nu a mai vomitat Bia! Cu alaptatul sigur e ok ca ai intrerupt, la ce lapte praf misto exista acum ma gandesc care e mai consistent: ala praf sau de tzatza?
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
Giova spune:
Cata eu il tin de mult cu capul gol afara.punem caciulita doar seara si aia, asa pe varful capului.
Alina, sunt consistente formulele, dar, laptele de san are anticorpi si e mai bine pt. bebe.
bine ca le-am putut da pana la 4 luni, de acum cu D-zeu inainte.
inca n-am iesit afara. tot adun din casa si am inaugurat Polly, cu sucul de morcovel.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
utocatalina spune:
Giova fain Polly? Cit ai dat pe el..eu ii dau in bouncer Biei cu lingurita cereale la o masa ca le fac mai groase sii ii place mult,...imi trage cu mainile mina sa-si bage in gura lingurita...de sapt. viitoare dupa vaccin abia astept sa vad cum va face la primul pas de diversificare..la supica...am emotii ca prevad ca seamana cu taica-su si va trebui sa-i bag repede carnita, ca zeama chiara ma indoiesc ca o sa o incinte!
mamicuta de ciresica -poze nou noute
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Alina are dreptate Giova...e mai sanatos, mai comod si mai ieftin sa dai tita..daca ai..deci o gramada de avantaje...daca nu, abia atunci lapte praf...asa ca "laparaso" da-i inainte cu papica bun pentru Ayan!
Ciresica Bianca
monica70 spune:
SALUTI!
CATA ai dreptate mai sunt si eu care doar la balcon am scos-o fara ceva in cap....si pentru putin timp.In rest,macar o sepcutza tot i-am pus....
ALINA depinde de...tzatza...
Dupa cum vedeti,azi iar am chiulit! Pe la 11 m-am echipat si i-am zis directorului ca am plecat... Am fost sa-mi fac radiografie la palmani,pe banii firmei ,ca atunci cand a facut toata lumea eram gravida.Asa ca ieri am sunat-o pe doctoritza intreprinderii sa ma programeze si a si facut-o urgent. Si in timpul programului evident ca nu m-am mai intors! Si m-am dus si cu taxi!
Am avut o noapte ...
La doua s-a trezit sa pape....la trei m-am trezit eu s-o pun in patutz ca adormisem langa ea La cinci s-a trezit iar sa pape si ciuciu adormit la loc! Avea chef de ras,aerobic si varat degetele-n gura Asa ca practic am dormit de la 00 la 2 si de la 3 la 5
Si ce sa va zic ca nici n-a prea mancat! Pe la 10 un bibe de 70 ml de la san si pe la 13 doar 70 ml de NAN (din sticlutza de 130 ml - ca mai mult nici n-are rost sa pregatesti,oricum nu mananca!)
Ziceti-mi si mie daca nu bea tot laptele praf odata,mai ii dati din el...dupa o ora sa zicem? Se poate pastra la frigider,sau la temperatura camerei? Sau trebuie aruncat? Ca mami l-a pastrat si i-a dat restul dupa 2 ore! A mai baut 40 ml....si a adormit!
Ea nu mananca mai mult de 100 ml odata decat in mod exceptional ... Doar ca papa des. Auzi, cica 5 mese de 210 ml ... visuri!
Deci n-a refuzat Nan-ul,cred ca nu refuza nimic I-a mai dat mami si suc de mere si portocale si un pic de banana,la care s-a strambat iar (ca nu curge...), dar a papat-o urgent!
In rest in mod sigur o chinuie dintii, ca ii curge saliva la greu si vrea sa-si vare tot ce apuca in gura,plus ca plange uneori brusc,asa din senin! Mami zicea ca parca si noua ne-au iesit devreme!
Plec s ama arunc in pat pana doarme si dupa aia ma uit pe poze!
Si va mai raspund!
MONI care DIANA (01.01.2006)
pisoi3 spune:
Salut fetele,
Eu bantui pe net, ca bebe doarme de vreo trei ore, parca e purcel satul in cotet.
Naspa ca e frig in casa, nu mai dau astia caldura si nici calorifer electric nu am, asa ca sunt cam inghetata, noroc ca bebe e bagat in pilotica, nu ii e frig, ca l-am verificat la manute.
Si eu tot rochie de mireasa de la Agnes Toma am avut.
Mireluta, Mark e bine, multumesc frumos de intrebare, e cuminte, vorbaret si doarme mult. Sa nu fie de deochi, parca nu as avea copil! Sper ca si al doilea sa fie la fel.
Abia astept sa ia husbandu' camera, sper sa reusim sa luam ca s-au inghesuit o groaza de cheltuieli in mai, sper sa ne mai ramana bani si de camera, ca asa ne trebuie daca nu am luat mai demult! Poze i-am facut lui bebe, dar pe film clasic si trebuie sa ajung sa le developez, inclusiv sa le transform in format digital.
Pupicei lui Dani, sa nu il mai doara burticuta.
Cata, nici mie nu mi-a venit CM si nici nu vreau sa imi vina in curand. Ca tare bine e fara!
Ma duc in pat langa bebe, ca am de invatat, vai de capu' meu
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Crisu23 spune:
Moni eu mai tin lapticul 30-45 min daca nu papa tot, am gustat din el si nu se acreste. Mai nou vad ca papam tot...acum la pranz a terminat bibe de 200ml.Iar de dintisori...saliveaza la greu, face balonase
pisoi3 spune:
Moni, daca nu bea tot laptele praf, eu ii mai dau din el, chiar la trei-patru ore, pediatra mi-a zis ca pot sa i-l dau toata ziua aia, cu conditia sa nu se acreasca, adica sa il tin in frigider sau in termos, daca ramane de pe o zi pe alta il dau la matze.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
alina80 spune:
MONI, si la noi sigur sunt dintii. Aceleasi simptome. Si am vorbit cu asistenta pediatru si mi-a confirmat. Mi-a zis ca e o faza premergatoare.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
utocatalina spune:
Moni eu stiu de maxim 1 ora dupa ce l-m facut...eu asa fac, daca am depsit ora il arunc..habar nu am la cit timp se acreste ca eu nu am gustat niciodata din el....si Bia la fel...daca depaseste 100 se lasa cu varsaturi mari...acum vad ca a varsat un jet ca lumea si la 90...dar mergem inainte....nici noi nu depasim 650/zi nici sa ne pici cu ceara si cu tot cu alaptatul meu de noapte care era pina acum!
Anda las ca daca am stopat alaptatul...de fapt s-a dus singur laptele..o sa-mi vina ciclu...nu ca as muri de nerabdare ca si mie mi-e bine fara!
Mi-am pus un sutien 3, eu care purtam 1 inainte de sarcina...mi-e cam marisor dar mere..cred ca de fapt acum port 2..3 purtam cind alaptam!
Ciresica Bianca