Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 15
simona spune:
Cata 37.5 stiu de la a mea docora ca nu e temp....deabia la 37.9 tre sa te ingrijorezi...poti sa-i dai putin ceiut ca bebeii fac temp si de sete. Dupa ce ii dai ceva lichid-nu lapte- sa-i iei temp peste 1/2 ora...se poate sa nu mai aiba nimic. E cu parul mare broscutul...si nu il aranjez cu foenul....multi asa cred
simona si razvan
silvi_2005 spune:
Hello tuturor, Bee Alain mananca cam 800-950 ml pe zi, depinde de zi. Azi a mancat 170 ml dimineata di inca 200 ml la ora 12. Acum ne-am intors din oras, am fost doua ore la plimbare,acum vom manca si iesim din nou. i-am luat hainute de botez, voi pune poze dupa-masa, acum nu mai pot sa srau ca i s-a facut fomita. Alain are o jucarioara de plus speciale pt bebelasi pe care si-o mozoleste toata ziua, o spal in masina de spalat la 40% la doua-trei zile si nu are nimic.
Monica ce mai faceti?
Cata ce mai face Bia ?
Giova superbe pozele si intreg evenimentul, sper sa iasa bine si la noi.
Pupici la toata lumea,
Silvi
Bee spune:
Cata, eu sunt sigura ca Bia isi rade in sinea ei de tine! Cred ca doarme la tine in brate de bine ce ii e. 37 cu 5 chiar nu e ingrijorare. EU azi in schimb i-am dat Calpol ca o suspectez de dintisori si dureri cauzate de ei. Si culmea e ca s-a mai potolit din fitze si maraieli. CU masa.....daca papa asa putin inseamna ca asimileaza bine! Ca e grasuta foc Biuta ta. Nu-ti mai fa griji. La ce greutate are, nu cred ca sta ea flamanda.
Simona, vai ce dulce e Razvanelul! Are o freza mortala!!!!! Zici ca e star rock sau punk sau ceva de genul asta! La baieteii nostrii chiar n-am vazut asa freza in vant, desi parca si Nicolas are ceva parutz.
Fetelor, multam de raspunsuri cu jucariile! Mi-e si rusine, ca numai eu nu le-am spalat, dar pe ale mele scrie "nu se spala cu apa" (in franceza).
. CA le-a adus frate-meu din Franta. Acum m-oi risca si eu.
Fetelor cu intarcatul eu va inteleg, dar eu o intarcasem de o sapt sau 2 pe a mea si acum ma trezesc ca inca mai am lapte. Asta in conditiile in care tin si oarece regim de slabire, Galactogil n-am mai luat si cu lichidele baute stau prost. Asa ca decat sa ma mulg am pus-o iar la tzatza si suge spre mirarea mea! Sa va feriti de Anuka mea ca e "intoarsa la tzatza" asa ca deoache. ![]()

monica70 spune:
Ceau fetele !
LA MULTI ANI RALU!
Simona am vaut si eu pozele ci punkistul ![]()
BEE si eu le-am spalat de cateva ori la gramada cu alte haine colorate in masina la 40 de grade si sunt ok.Doar cu cele care canta nu stiu ce sa fac! Si am cateva! Din alea a spalata careva in masina?
Eu astept pediatra, am chemat-o acasa,ca n-am timp de plimbari si nu-i strica un control.
Diana are un pic de muci si e si un pic ragusita,plus ca e a doua noapte cu circ,trezit la 2 si pana la 4 ciuciu somn! Dintii!
La telefon si pediatra a zis ca asta poate fi! Si ziua o mai apuca,vrea sa ne muste si pe noi,e cam agresiva brusc,iar daca o apasa Ghita pe maxilar in zona unde isi baga degetele,plange,deci sigur o doare!
De mancat a mancat bine si tzatza si Nan (azi 130 ml dintr-o data).
Va mai scriu dupa ce pleaca pediatra. Sper sa vina!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Janina, multam de raspuns, ar fi marfa daca ai gasi un FTP sa le downloadam toate.
Micio, multumim pentru mailul trimis, acum intru sa vad.
Moni, sper sa nu fie bolnavioara Diana si sa iti vina pediatra.
Tu parca intrebai cu ce invelim bebeii. De invelit eu il invelesc fie cu pledulet, fie cu paturica, fie cu pilota, depinde de cat de frig e. Nu si le pune in cap, se mai dezveleste dar peste cap nu le trage. Avem sac de dormit dar mi se pare ca tot ii e frig, ca e cu manutele afara, asa ca nu prea l-am folosit pana acum.
Bee, jucariile de plus le spal la masina, pe Delicate, la 40 de grade. Nu se strica si nu ies culorile. Am o groaza de jucarii de plus, pe toate i le spal asa, plus ca inainte sa i le dau pentru prima oara, le spal.
Moni, pe cele care canta sau au mecanism muzical le spal cu buretele inmuiat in sampon sau detergent, dupa care le clatesc tot la fel. Pe cele care au zornaitoare in ele, le spal de mana ca si cum as spala rufe. Al meu e fascinat de jucarii de plus, asa ca avem o colectie impresionanta. Le baga si el in gurita, de asta am grija sa le spal mereu inainte.
Ca vorbeati de pediatri. Eu ma duc la cabinet (nu privat), nu ii dau bani, doar cate ceva ei, rezidentei si asistentei, gen cafea, bomboane. Bani i-am dat o singura data asistentei si rezidentei cand au venit acasa sa il vada pe asta micu la o saptamana, atunci le-am dat cate 100 000 la fiecare. In rest nu or sa vada bani de la mine. Am noroc ca bebe e sanatos si nu se imbolnaveste asa ca de sunat nu am sunat-o niciodata sa o intreb diverse chestii. Ma duc lunar la control si la vaccin si aia e tot. Sper sa nu am nevoie de pediatra foarte des. Oricum, e draguta, mi-a zis ca pot sa o sun oricand, la fel si asistenta.
Nici eu nu ma stresez foarte tare cu asta micu', ma gandesc ca atata timp cat e vioi si mananca ok nu are ce sa aiba. Ii iesise o iritatie pe obrajior acum doua zile dar i-am dat cu Bepanthene si s-a rezolvat. Cred ca asta a fost singura chestie mai serioasa pana acum, asta si mucii care pana la urma i-au trecut de la sine.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
vad ca si altii au inceput sa pape bine in somn deci nu suntem singurele
. Noaptea se trezeste de 3 ori sa pape si ziua stau si ma milogesc de ea si ea se hlizeste
. Asta e. Saptamana asta nu a pus nici un gram pe ea
. Acum iar e constipata , i--am dat suc de porto si mar, 2 supozitoare si termometru
, si in final a facut ceva dar nu mare lucru , mai incercam.
Azi am iesit in oras la plimbare si am trecut si pana la taticul la lucru , care se tot juca acolo cu ea , ii scotea si baga suzeta, si odata se sperie si incepe sa o caute in gura de dinti,
, ca cica asa de tare a tinut de suzeta da parca ar avea dinti
. Am ras de m-am spart, de-ati vedea ce mutra a facut
, Dar oricum crd ca incep sa o doara gingiile ca musca tot ce prinde, inclusiv nasul meu
.
M-am pus sa fac ardei umpluti , e prima ora, n-am facut pana acum, da m-a lovit o pofta
. Teoretic nu are de ce sa nu iasa ca mi se pare super usor de facut.
Moni, sper sa treceti bine de vizita si sa fie ok.
Bee , asa cum au scris fetele cu jucariile si eu le bag in masina si n-au nimic.
Simona, am vazut pozele sunt super, pare ca are cel putin 6 luni si cu o claie mare de par ![]()
Pisoi, lasa ca vine ea si camera vrea sa iti faca o surpriza,
, numai odata il vezi ca vine cu ea acasa.
Rali : La multi ani !!!
Mai fetelor pe mine m-au napadit furnicile is cum naiba ca stau la etajul 3 si n-am lift, cum or fii urcat
. Glumesc eu , dar azi una ii mergea la bebelina pe cap si m-am crizta cand am vazut. Am dat cu sprai pt furnici in toata casa , de se facuse un nor
si am fugit la plimbare . Dar presimt ca nu scap eu asa usor. Stie cineva o solutie eficienta si sa nu fie toxica impotriva lor, ca mi-e frica cu bebele.
Fug ca am o groaza de calcat .
V-am pupat
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
Gata a fost si pediatra,cam pe degeaba...Adica pe 200000 lei ![]()
N-are rosu in gat,deci sa-i dau doar eferalgan,mi-a scris iar o reteta de antibiotic,dar sa nu i-l dau,e doar in caz ca se agraveaza...Deja am sertarul plin cu provizii de antibiotice
.Daca tot le da gratis...
Cu dintii a zis ca degeaba ii dau cu orice fel de gel ca tot acolo e 

Si la faza asta o cred,ca la fel a fost cu colicii! Oricum o sa cumpar eu ceva,trebuie sa ma interesez...
Pe urma cu enormele 5,300 kg la 4 luni...iar a zis ca arata foarte bine,dar ar trebui sa aiba cca 5,800 kg si ca sa incep sa-i dau sa manance...fara alte precizari. A remarcat si ca -i foarte activa,a pus-o si pe burta,a vazut-o stand in fund,facand "aerobic" etc. Si la piticoata i-a placut tare de tanti ca s-a apucat sa vorbeasca cu ea!
Ne-a facut trimitere si la un eco gratuit,sa vedem treaba cu refluxul si mai ales sa stau eu linistita. Ne mai vedem dupa 20 a lunii,la vaccin...
In alta ordine de idei,merg sa am arunc in pat ca am trimis odrasla iar la plimbare cu tata-su! Si intr-o ora am musafiri. Vine o verisoara din Vascau-Bihor si sta pana duminica,nu stiu unde o rapartizam - la mami (unde e santier - a pus termopane si zugraveste) sau la mine unde avem concert noaptea mai nou 
nu stiu daca mai apuc sa intru azi,dar incerc
Macar sa va citesc!
al toata lumea!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
pisoi3 spune:
Ana si Gio, pai daca nu imi ia sotul camera mai curand cred ca il impusc! Acum serios vorbind, cred ca isi ia bataie de la mine, ma vedeti la stirile de la ora 5!
Mi-a promis ca se hotaraste cat mai repede, asa ca sper si eu in continuare ca poate poate... Practic se hotarase acum vreo 3 saptamani dar a aflat el ca exista camere video cu hard disk si a vrut sa afle mai multe despre ele, asa ca acum e in cercetari. De, ce sa fac, mi-a trebuit sa imi iau un IT-ist la usa!
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
pisoi3 spune:
Fetele, a pus sotul Andreei poze noi cu Maria:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marius1th/album?.dir=/328fre2&.src=ph&.tok=phyeF0EB8on19RGN
toujours optimiste
Pozici: