Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bee chiar si pe cele cu zdranganele le bag la masina. nu le bag pe cele care au baterii, numai ca am numai una, si e ok. cea cu parul rosu e nasa mea de botez. soacra e blonda si intr-un costumas verde.
Alina, am pus poze in care nu se vede burta. daca ai stii ce m-a strans fusta aia.... tre sa lucrez la burta, talie.

am fost in oras, iar i-am luat hainute, nu m-a omorat Clau, ca i-au placut si lui.

Merg sa-mi schimb cacaciosul si pe urma ma uit la poze.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece 36

de cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

sunt si eu o mamica de ianuarie -februarie...
as vrea ca si bebelusa mea sa faca parte din familia bebeilor de ianuarie februarie...
o cheama ioana-catalina si s-a nascut pe 12 februarie 2006 cu 3.000g , 50 cm si apgar 9 in Iasi.
sper sa putem discuta de acum incolo despre problemele noastre, si sa ma primiti in clubul vostru...
anymony si ioana catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Superbe pozele cu Maria, m-a intristat f tare povestea lor.
Noi ne-am intors de la plimbare cam moraiti, ultimii 50 de m l-am luat in brate si impingean si caruciorul .
Am vorbit cu dr. pediatru si a zis sa incep sa-i dau Milumil 2 combinat cu Milumil 1, cate doua masuri la un biberon si se cresc progresiv, pe parcursul a 2 saptamani. La ora 20 trebuie sa mergem la biserica sa ne citeasca preotul ceva dezlegare.... asa ca micutul meu a avut un program astazi...
Acum doarme dus dupa ce a papat bine si mie cam groaza ca trebuie sa-l trezesc peste 10 min. Pupici, mai intre deseara, o sa pun si poze cu hainutele lui de botez
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput