Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna dimineata fetele.
Am si eu o intrebare, cum spalati voi jucariile colorate din plus? Iese culoarea din ele?
Mi-e frica sa le spal sa nu se strice. Daca doar le clatesc, cred ca nu e suficient, in detergent daca le bag mi-e frica, nu de alta dar daca nu le limpezesc bine si mandra mea baga totul in gura? La masina iara nu le-as baga. Dati-mi idei, ca nu se mai poate si tb sa iau masuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by Bee

BUna dimineata fetele.
Am si eu o intrebare, cum spalati voi jucariile colorate din plus? Iese culoarea din ele?
Mi-e frica sa le spal sa nu se strice. Daca doar le clatesc, cred ca nu e suficient, in detergent daca le bag mi-e frica, nu de alta dar daca nu le limpezesc bine si mandra mea baga totul in gura? La masina iara nu le-as baga. Dati-mi idei, ca nu se mai poate si tb sa iau masuri!

eu le bag la masina, si nu au iesit culorile. iti dai seama ca astea le baga bebeii in gura. nu-si permit sa faca lucruri naspa sa ramane colorati si sa le intre culoarea in gura.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Intru rapid sa o felicit pe Raluca, sa ii doresc tot ce e mai bun in viata si sa ii urez "La multi ani!"
Irinuca, datele noastre la 5 luni sunt: 6.600 gr si 68 cm ....asta e, am luat extrem de putin in luna asta....poate gasesc pe cineva cu un cantar digital sa il cantaresc si poate realitatea e totusi alta....plus ca se zbate pe cantar de zici ca il pun in foc!
Cred ca cupilu asta traieste doar cu aer si zambete!
Va pupic pe toate!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

RALIRALI, la multi ani si tot ce iti doresti tu pentru tine si bebelina!
BEE, prietena mea baga la masina toate jucariile de plus, cu temperatura mica. Si nu le strica.
GIOVA, super pozele de la botez! E mare si fromos Marcolino! Si eu zic ca seamana cu tine. Iar tu ai slabit, arati foarte bine.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu am spalat o jucarie cu masina la 40 de grade si una de mana, cu apa ceva mai fierbinte! Din cea spalata la masina nu a iesit nimik iar din cea spalata de mana au cam ieit si s-au amestecat culorile!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ralu La multi ani si multa sanatate, fericire si bucurie alaturi de Anastasia si toti cei dragi! Bee eu alea din plus le-am spalat la masina pe culori..alea deschide de-o data..alea colorate separat..si au isit super bine si nu s-au stricat!Ioana las ca arata f. bine Razvanel si cred ca este si foarte vioi..de aia!

mamicuta de ciresica - Mai 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Rali, LA MULTI ANI! Si multa sanatate si tie si la cea mica si dulce!Giova, multam de raspuns. Chiar si pe cele care au ceva zdranganele si minuni le bagi la masina? Marco e superb si foarte mare. Iar tu ti-ai mai schimbat culoarea parului? Ca te prinde foarte bine asa. Cine te-a aranjat te-a nimerit tare bine! Iar cea cu parul rosu din poza de grup e soacra?
Ana Sebe, am vazut ca la voi a fost o distractie ceva nemaipomenit! Fain, fain!
MIra, iar ma minunez ce frumoasa si mare e Selin. SI pare asa serioasa si cuminte.
Silvi, cum stai cu hainele de Botez pentru "micutul" Alain? Ati gasit ceva? Mai spune-ne si noua care ne plangem cu grevistii, cat de mult manaca bebeul tau?
MIrela, chiar voiam sa-ti spun de ieri cand ai scris. Mie mi se pare ca Dani mananca super bine! Daca n-ar fi colicii n-ai mai avea griji cu el.
Catalina, Biei vad ca tb sa-i urez pofta buna in somn! Noi ne-am prins de ceva vreme ca asha o sa mearga bine treaba. Deci Bia ta papa putintel vad. Dar de cate ori pe zi ii dai? CA sa ma lamuresc si eu. Ca noi mai nou, noi cu o medie de 750 ml/zi ne declaram super multumite. Asta ar insemna 150 ml de 5 ori pe zi. DAr ea baga noaptea ca sparta si ziua muult mai putin! Asta noapte la 2 a halit (dupa calculele mele )180ml (dupa ale lui Radu, care se jura ca mi-a facut bibe de 150 ml inainte de culcare, chiar 210), la 7 100, iar la 10 alti 140. Acum ne repauzam cu mancarea pana pe la 3 cand sper sa chinuim in 2 ceasuri vreo 120.
Ioana, pai manechinele noastre n-au nevoie si ele de manechini? CE sa fie toti baietii culturisti de la cele mai fragede varste? MAi e nevoie si de unii mai finutzi asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona spune:

Buna fetelor! Scuze pt faptul ca nu se vad pozele...sunt catastrofala; sper ca acum sa se vada
http://pg.photos.yahoo.com/ph/stuschi/my_photos
Ieri am umblat de mi-au sarit capacele dupa costum pt botez pt mine si ceva pt bebe. Spre usurarea mea am gasit si pt bebe si pt mine, asta dupa alte 2 zile de alergatura.
Am citit pana acum de preturile pediatrilor...eu am schimbat 2 pana acum....nu din cauza preturilor ci din cauza comportamentului lor. In fine am gasit o doctorita f draguta particulara si deloc scumpa.(o consultatie la ea la cabinet 150 000 si venitul acasa 500 000)
simona si Razvan (09.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Simona Vai ce claie de par are si Razvanel al tau. Al meu e chelios.. Sa-ti traiasca, e un scump.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bee noi nu cred ca ajungem la 700/zi cu totul..2 mese noapte si vreo 5 ziua! Simona super haioasa si paroasa broscuta ta...
Fetelor Bia frige chiar daca are iar numai 37.5...a adormit pe mine...nu-i a buna asa ca i-am dat calpol! Offff!

mamicuta de ciresica - Mai 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput