Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai mi-am gresit meseria trebuia sa ma fac pediatra particulara

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

gata, am pus si eu niste poze!!!
Sunt in albumul meu la semnatura! Poate sunteti bune careva si-mi spuneti si mie cum sa inlocuiesc nr pozei cu scris.... si carnatul ala de la adresa cu scris.... stiu ca parca ati mai spus pe undeva dar cum nu mi-am notat.....

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

in albumul poze de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mira Selectezi poza / pozele te duci pe Edit - Rename Selected.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asa mult dati la pediatrii???
eu i-am dat 500.000 cand a venit prima data acasa. de atunci am mai fost la ea doar la vaccin. in rest merg la consultatii la una particulara, unde platesc 400.000 lei.

Sa va zic ce am patit cu costumul de botez: l-am cumparat, fusta cam mare. am dus-o la ei la firma la stramtat. merge Clau dupa ea, o probez vineri la ora 21. soc: si-a batut aia joc de ea. nu statea nici cum. ce sa fac??? sun la mag. din mall de unde am luat-o caci atelierul era inchis. vanzatoarea- o draguta, vb. cu patroana si-mi zice sa merg poate gasesc altceva, daca nu-mi da banii inapoi. eu ma crizez, caci a 2 zi dim. plecam spre Alba. ajung acolo, vine si patronul, care ii zice sotului ca angajatele lui nu sunt jucatori de golf. Clau se enerveaza ma pune sa imbrac fusta. asta cand vede isi cere mii de scuze, credea ca m-am razgandit in privinta costumasului. ma uit prin magazin, nu gasesc o alta fusta la sacou, asa ca am luat costumasul asta vernil, cu care m-ati vazut in poze.
Acum vreau sa merg sa-mi iau si pantaloni scurti, la fel, caci mergem la o nunta in Alba sambata. Bine ca am gasit ceva la schimb, dar timpul pierdut si banii dati pe taxi nu mi i-a returnat nimeni.

Am vazut pozele Mariei lui Claudia, doamne ce ingeras superb!!! Si ce gradina de flori!! Ai niste poze bestiale. de unde ai avut asa costumas mic de ingeras????
Mario e un dulce cu buza aia in jos. iar in poza cu caciual aia albastra e mortal. ce sa mai zic de ultima, cea cu buni, cand e cu mainile in jurul gatului ei.
Irina cand pleaca ai tai???
Anda sa inteleg ca nu ati luat camera, ca nu ai poze noi.
l-am vazut si pe frumosul, frumosilor- Nicolas. super poza in care tine manutele incrucisate. toata ziua sta si Marco asa cu ele. mama zice ca se roaga
V-au incaput bagajele in masini? sau ati luat o rulota???
Dulce foc si Oana, fetita Ancai.
Ce bine isi tine capul raisa...

Gagici v-am tzucat, mergem la somnic.
usor si vise placute.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Doamne Mira, ce frumos! 3 bebei? Cum te descurci? Ca mie 2 mi-au mancat urechile! Cum va impartiti? Ca la mine Diana a hotarat ea clar ca ea e a lui tati si Daria a mea! Al treilea nu stiu unde l-ar mai repartiza!
Si am vazut ca esti din Elvetia? Din ce zona? Am fost si eu acolo acum 3 ani la un prieten, in Villeneuve, langa Montreux, chiar pe malul lacului Leman, dar am bantuit multe orase: Sion, Neuchatel, Geneva, Berna, Lausanne. E superba Elvetia. Si am stat acolo o luna.
De tara asta am sa-mi aduc aminte cu placere si din alte motive...Acolo am aflat ca o sa o avem pe Diana. Incercasem de 6 luni si nu reusisem inca si am plecat noi dupa un tur de forta ca am facut in 3 saptamani rost de pasapoarte, vize, bilete, etc. Cand am plecat eram chiauni, dar mie imi era asa somn ca imi pica freza, dar zic, ei o fi de la stres, alergatura, serviciu, ma rog...Dupa 10 zile bag seama ca nu-mi mai vin rusii...Si dai si cauta prin farmacii teste de sarcina, eu si sotul, ca sa nu implicam si prietenul. Cand am vazut in primele 3 farmacii ce pretuei infernale erau (pt buzunarul nostru atunci ca mai aveam de stat si nu era o cheltuiala planificata) pun eu mana si imi fac curaj si intru in a 4 a farmacie si intreb senina care e cel mai ieftin test de sarcina pe care il au? Farmacista se uita la mine crucis intrebandu-ma oripilata: Cum, nu va intereseaza ce firma e? Eu in raspund ca nu (iar in gand completez : ca sigur e mai bun ca oricare in RO). Pleca saraca buimaca si incepe sa caute prin sertare si scoate unul la vreo 25 de franci parca si eu il iau fara sa ma mai uit la el, platesc si plec si o las pe biata femeie cu gura cascata, si cu o fata de parca vazuse o stafie...Si uite asa aflu eu ca o sa avem un bb!!! Si ne-am luat noi prietenii de o aripa si le-am facut cinste cand am ajuns in Neuchatel.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ana Bordea Frumoasa poveste! Si eu am fost in Elvetia si tot o luna am stat. Dar asta acum ceva timp, eram la liceu. Am stat la Zurich.

Am mai pus poze de la botez si am facut si link la ele.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ana , cum ii impartim??? Nu avem preferinte sau ei nu au.... la un momet dat Daria mea era numai la tatasu ...atunci cand era acasa....Stau si ma gandesc dar chiar ca nu stiu.
Stam in coltul de sus la granita cu Germania si Austria pe malul lascului Bodensee asa-i spun nemtii) sau Konstanz. tu ai fost mai mult in partea franceza.
si sa stii ca teste de sarcina se gasesc la supermarketuri si costa numai vreo 13-15 fr cel mai ieftin!! Eu nu mi-am cumparat decat 3.
Si cum ma descurc.... cum pot! acum am la mine o practicanta pentru 2 saptamani primele doua luni a fost mama, de sambata sunt singura. E greu mai ales ca fetele sunt asa de mici..... Selin e o dulceata si tare cuminte dar tot trebuie sa ma ocup si de ea. Cel mai greu e cu Daria care vrea de toate dar nu poate mai nimic..... plus ca e din octombrie mai toto timpul bolnava ba otite, raceli a facut odata si bronsita chair cu doua zile inaite de a merge in spital sa nasc, acum cateva zile a facut viroza intestinala..... azi am spalat de mi-au iesit ochii.....si acum astept sa se termine o masina sa mai pun una. Se cearta cu David el ii ia toate jucariille ea mirlaie .... si incepe distractia.
David e destul de mare si daca vreau liniste il las la televizor. Acum ca a dat caldura mergem pe afara la joaca.... dar asta presupune ca las totul balta si plec.... si seara pic .
Eu parte franceza nu prea ma vazut-o de fapt nu am vazut prea mult din Elvetia..... am ramas gravida cu David la doua luni dupa ce ne-am casatorit asa ca, cu bebe mic unde sa tot mergi!! si acum cu atat mai mult...... asteptam sa mai creasca copii..... poate s-o oferi soacra-mea sa-i tina cateva tile la ea!

Mergi la inceput

Merci Ana. Si prin Zurich am trecut si alte cateva orase, dar deh, neuronul meu singuratic...ca restul s-au transferat la fete...
Oricum cel mai mult mi-a placut partea franceza, cea germana mi s-a parut cam rece si cu un iz de vechi, ca sa zic asa..Ti-am vazut pozele cu bblul si ma uitam ce serios e si ce fatza de barbatzel are!!! E un scumpic...

Mergi la inceput

Mira, vezi, daca aveam DC-ul pe vremea aia, aflam si eu de unde sa iau test ieftin! Dar deh, asta e! Oricum sa stii ca partea franceza e superba..Intr-o zi am fost la o statiune balneo-climatelica in care era apa termala, superb..Cred ca bbilor le-ar placea acolo. Nu-mi amintesc acum numele dar daca scot CDul cu poze scrie acolo.
Eu cu Diana am fost la mare cand avea 5 luni si a fost ok.
Stiu cum e cu bb-ei la rand ca eu mai am 2 surori mai mici, care au 2 baieti si unul are 3 ani iar celalat 1 an si sunt toti la cate 1 an diferenta (intre ai mei fiind 2 ani). Si cand vin toti la mine e haos total...Binenteles ca daca vrea unul o jucarie o vor toti..Si atunci sa vezi scandal...

Mergi la inceput