Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Seara buna fetele!
Multumim de urari!
Parca nici nu-mi vine sa cred caa cum 5 luni nasteam iar azi am o minune de copil. Daca ar papa mai bine ar fi perfect, dar nu vreau sa-l supar pe Dumnezeu asa incat ii multumesc in fiecare zi ca mi-a dat minunea asta de ingeras. Mai nou rade in hohote la toata lumea si uneori zambeste cand ii facem poze (se vede si in unele poze din album) de parca ar stii!
Sper sa intru mai pe seara, dupa baie, sa dam si noi datele la 5 luni!
Eu nu gasesc aici biscuiti fara gluten si maine o sa caut si eu pireuturi de la Hipp sau Nestle, ca sa vad daca papa asa ceva......dar parca vad ca nu gasesc!
Irina, nu am apucat sa citesc tot ce mi-ai trimis pe msg ca s-=a restartat computadoru asa ca daca era ceva important te rog sa reiei!
Pupici si mai pove!
Ioana lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
utocatalina spune:
Zici sa nu disper? Monica, dar macar pina acum cit de cit minca, chiar daca varsa oricum papa si ea ceva...dar azi a fost infiorator ca se vedea clar ca-l papa in scirba si greu de tot si oricum dupa ce ca papa putin il si voma imediat dupa in cantitate mare..ooff oofff...mai mai...
Giova vazut pozele de la botez...fain costum ai avut!Ce bine ti-a stat! Mai vreau poze! Si Marco chiar ca l-a cocsat pe nas!
mamicuta de ciresica -poze nou noute
Ciresica Bianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR RAZVAN, PAUL, SEBASTIAN SI PETER!
Noi tot asa: papam cand vrem si cum vrem (adik putin, natural). Maine ma duc sa o vada si pediatra, cik sa vina ea la noi, nu mersi, deja avem o gaura maaare in buget. A inceput cu colicile inainte de baie, dupa baie, dimineatza, dupa-masa...in fine, ideea era daca sunt intr-adevar colici sau o fi altceva? Se strange ghem, se face rosie, trage basinutze, stiu alfabetul pe de rost, dar chiar atata de mult dureaza? Si atata de des intr-o zi?
Ralu, mersi de indicatii, pediatra mi-a spus un pliculetz dim. si unul seara, dar fac ca tine, incep cu unul pe zi. Si o sa-i cer si trimitere pt analize de sange si coprocultura, sa vedem ce iese. Si daca nu-i si nu-i, asat e, o sa incep cu diversificarea dupa ce ii trec colicile si ii mai bag cereale putin, ce Dumnezeu, tot trebuie sa creasca odata!
Moni mersi, dar cred ca doar la fatza se vede asa...in rest e cam slabutza. Si asta nu e greutate ce are ea...o sfla vantul acus..
Ii place si nu in saltea, dupa dispozitie. Se mai agatza cu manutza de cate un inel, mai da intr- chestie care suna, uite asa isi trece timpul. Dar nu exagereaza cu statul acolo, de fapt cand l-a cumparat a urlat ca nu-i convenea. Acuma...parca mai prospecteaza ici si colo cate ceva.
Giova, mersi de aprecieri, am facut eu multe poze, dar n-am avut rabdare sa intru pe yahoo sa le postez. Eu zic ca ajung, mai incolo o sa mai pun si de la baitza, asa dezbracata, acum e cam rece in casa, am bagat suflanta ca nu-i de gluma, pana si mie mi-e frig...
Am vazut si eu pozele tale, sunt f. faine si de la biserica si cele din parc mi-au placut, Marco e un dulcik, dar imi place poza cu vasul ala in cap, ca Pacala, aia n-am vazut-o si e taaare de tot!!!
Al meu sotz isi taraie gipsul prin casa, mie mi-a venit CM-ul, speram sa-mi vina mai putin ca data trecuta, de unde...tot asa de mult si am senzatia ca ametesc deja. Eu cred ca ma grabesc cu botezul, vb lui Nico " poate se schimba dupa botez", asa ca va fi (daca totul merge bine) sambata viitoare. Daca nu ne iese, atunci a treia sapt. Oricum, m-am saturat de atatea fitza, cine stie, poate dupa o sa-mi trebuiasca o carutza de bani pe lapte , numai de ar fi asa!
Am fugit la bebe, revin, fetelor!
Ingrid S si Diana
utocatalina spune:
Mai Ingrid vad ca si mindra ta e in greva foamei si in scremut...si Bia la fel..nu plinge daca o iau in brate, dar agitata este asa de tare si papa asa de putin, dar macar este Kinetuka si are de unde slabi...Poate ca Diana seama cu tine, mai slabuta si vrea sa fie manechin, dar si eu zic sa faci analizele alea sa scapi de o grija..desi eu ti-am zis ca i-am facut coprocultura si nu am gasit nimik..mama mi-a zis ca daca nu e de la rosu in git lispa apetitului, poate fi de la anemie, lipsa de fier, dar eu stiu ce sa mai zic...ca parca vad ca daca ar veni doctorita in afara de 500.000 care ii zboara in buzunar...ba pardon ca trebuie cadou nu bani ca mama e asistenta ei, deci ma distrez si cu cadouri, nu-mi zice nimik nou...ufff...sa vedem si maine cum mai e si botezul bate la usa...!
mamicuta de ciresica -poze nou noute
Ciresica Bianca
Giova spune:
Moni, Cata si ingrid inca tot pun la poze. numai ca pe albumul din mail-ul comun pun mai putine.
cand le termin de pus dau linkul catre albumul din posta mea.
Moni, numai nas am avut, caci nasica e si a ramas la Tm, ca are rau de masina si nu poate lua medicamente in sarcina.
Doamne ce marait e fiu-mio, nu stiu ce are. sa fie oare dintii??? abia am reusit sa-l culc.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
anasebe spune:
Cata 500.000 e ieftinache. Eu dau 1 mil, iar daca ii face vacin 1,5. E mai distractiv asa.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
tiberica fara frica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Doamne, ce tot vorbiti acolo? 1 mil Ana? 1 milion de suturi in dos eventual, la cate mi-a spus pana acum, puteam sa fiu si eu pediatra! Vreau sa spun, ca orice ii spuneam: "asa sunt copiii, asa fac copiii!" Pai ce, asta-i raspuns de medic? Eu ii dau 200-300.000 si sa fie multumita, ca ea are in grafic sa vina sa o vada, e platita pt asta, si na, iaca ii bagam si eu in buzunar!
Cata, zau imi pare rau pt frumushica ta, poate n-are nika si e doar greva. Dar la mine greva dureaza...si dureaza...si zau ca n-am autorizat-o!
Giova, astept pozele, si cele de pe mailul comun sunt faine, dar sunt curioasa de mai multe.
Ma duc la culcare, ma doare capul de nu vad la 1 m in fata mea!
Noptik ushor si fetelor!
Ingrid S si Diana
anasebe spune:
Ingrid Pai pediatra care imi vine acasa este una particulara nu aia la care e inscris si careia i=am spus de la inceput ca nu am nevoie de serviciile ei, ca are cine sa-i faca vaccinuri si etc. E o superdoctorita pe care o pot suna la orice ora din noapte pt. orice mi se pare mie suspect. Dau un ban (multi ce-i drept) dar am preferat asa.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
tiberica fara frica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Un milon???? Mai dati-o incolo de treaba! Pai la mine s fost si cand a venit si n-am apucat sa-i dau nimic ca a roit-o in timp ce plangea printesa! Si i-am dat cel mai mult 300000 lei.A fost foarte saritoare si cumsecade,mai putin cu ...laptele praf gratuit = ciciu si cu recomandarea sa-i dau lapte de vaca mai lipsea sa-i dau si milionul pentru asa ceva !
MONI care
DIANA (01.01.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Pai si a mea are telefoanele deschise zi si noapte si a zis ca pot suna oricand! Cand a plecat in concediu a pasat telefoanele inlocuitoarei si chiar si pe aia am sunat-o a doua zi de Pasti si mi-a raspuns la toate intrebarile!
MONI care
DIANA (01.01.2006)