Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Hai ca nu mai am musafiri azi. asa ca... ma pun pe pus poze.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
monica70 spune:
MIRELA cu diversificarea suntem tot la stadiul de suc de mere+morcov,un pic de banana si acum si cca 100 ml de NAN pe zi,pe langa tzazta! Nici nu ma grabesc eu foarte tare,dar sper sa ajung saptamana asta sa cumpar un robot si sa incep cu piureuri! Ca eu nu vreau sa-i dau de cumparat,mai ales ca vor aparea fructe si legume proaspete de la tzarani prin zona in curand.Si apoi mai la vara vom avea direct din gradina socrului cate ceva!Plus ca imi amintesc ce scarbos a fost sucul ala de morcov+orez de la HIPP probabil ca or fi si mai bune,dar chiar pe ala l-a nimerit Ghita!
Acum mai vad eu,stii cum e niciodata sa nu zici...niciodata! Ca daca gasesc ceva foarte bun la gust si ca si continut...ii voi lua!Inca n-am avut timp sa bantui si sa studiez oferta!
MONI care DIANA (01.01.2006)
anasebe spune:
Moni Din pacate si fii-miu este un fan al televizoruluoi. Si eu cand imi pierd rabdarea il las intins pe canapea sa se uite la televizor. Sta cuminte si intr-un final adoarme. Nu stiu cand se trezeste ca atunci cand deschide ochii tot cu ei in televizor e si nu zice nici pas.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
tiberica fara frica
alina80 spune:
MONI, no way varianta cu socrosenia!!! Mai bine ma chinui asa. Pai asta ar lipsi, mi-as pierde laptele un-doi de nervi.
MIRELA, pupici lui Dani papicios. Ia zi, el mai e asa rasfatat?
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
alina80 spune:
Si lui Ayan ii place la televizor! Dar nu stiu daca avem voie sa ii lasam sa se uite.
GIOVA, astept poze.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
monica70 spune:
ANABORDEA pai se pare ca Dianele astea sunt toate siluete!
Fetele la noi,cand se ingroasa gluma si nu scapam de maraiala,trecem la artileria grea: dezbracatul la fundul gol! Fericirea suprema! Aerobic la greu,mai nou prins cu manutzele picioarele (mai sa le duca la gura!),rasuciri,saltat de fund etc. Gata cu maraiala in conditiile astea!
monica70 spune:
ALINA eram convinsa pai acu il poti lasa si tu un pic la televizor pana mai invarti ceva pe acolo,ca nu patzeste nimic,doar nu sta toata ziua! Si poate asa se obisnuieste fara tine...si mai sta privind si la altceva dupa aia!
Giova spune:
Alina tine deoparte soacra. sa nu patesti ca mine, ca pierzi laptele urgent. mie mi-a trebuit o sap.t in alba si adio laptic.
Ingrid e o dulce si o scumpa Diana. nici nu arata slaba. chiar foarte bine este, cel putin in poze.
L-am vazut si pe Eduard. doamne ce grasun si ce simetric/perfect este. un baiat de reclame ce mai.
Emma e mare si leita tat-su. scumpa foc. Denisa va pregatiti de voiajul in Ro?
Si pe Filipelul mare si frumos. seamana cu bebele unei prietene tot din Tm.
Ilinca Ioana e super cu ochelarii de soare si l;a pielea goala.
Iar Ioana a lui daniela e o gagica traznet. ce misto sunt pozele in iarba.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
utocatalina spune:
Stati ca daca tot va vaitati sa va zic si eu...Bia a papat toata ziua maxim 450 din care a mai si varsat o gramada...acum are un 37.4 dar inca nu ii dau nimik sa vad mai incolo cum e...mama zice ca se poate sa fie rosie in git si de aia papa asa prost si vomita asa de mult..sa vad maine cum mai e, daca e cazul sa vina doctorita...si taman inainte de botez, ca sa am si eu parte de distractie si ea!
mamicuta de ciresica -poze nou noute
Ciresica Bianca
monica70 spune:
GIOVA am vazut si pozele de la botez,pana la urma ati avut doar nas? macar n-am fost doar noi cu nasul Imi place mult poza cu Marcolino gol in bratze la popa pregatit de ...baitza
Banuiesc c amai ai de pus!
CATA nu dispera,aia nu-i febra!