Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
pisoi3 spune:
Janina, ce e ala Baby Einstein sau Baby Mozart? CD-uri? De unde ai cumparat asa ceva? Ca vreau si io!
Gio, misto poze, super frumusel Marco! Si tu arati super!
Nu am cumparat inca camera
dar si cand ne-om lua, cred ca nu mai pune sotu' mana pe ea, ca o sa o tin numai io, sa ma razbun, uite-asa!
Anca, frumoase poze, tare draguta e Oana!
Fetele, eu stiu ca nu e bine sa lasam bebeii la TV, eu pe al meu nu il las, e fascinat cand prinde si el o farama de TV, dar si eu si ta-su suntem sadici si imediat il mutam din fata TV-ului. Am citit ca cica le intarzie dezvoltarea, de recuperat recupereaza, dar mai tarziu. Asa ca sa nu il prind la TV
Moni, sa stii ca si eu mi-am gresit vocatia, mai bine ma faceam pediatra privata, ce bine o duceam!
Nici nu mai stiu ce voiam sa zic, mai intru eu maine, ca acum ma duc la somn, baietii mei dorm.
Noapte buna, fetele
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
J G spune:
Mai Anda, eu sa cumpar CD-uri? Never!
Le-am dat jos de pe DC++. Sunt niste filmulete... Ma gandesc maine cum sa le uploadez pe un ftp ca sa aveti voi de unde sa le dati jos, OK?
Pupici,
J si Carla (05.02.2006)
luizza spune:
Buna dragele mele,si bine v-am gasit la scutece caci eu nu am mai scris de la odisee,de mult cei drept dar sa stiti ca v-am citit,noi suntem bine,creste Mariuca mea si pe zi ce trece ne uimeste,este foarte cuminte NUMAI daca este in brate,la fel ca si Ayan domnisoara mea cred ca intr-o zi sta intinsa vreo 4 ore,din care 3- numai le doamre
,nu sta absolut deloc jos,si i-am cumparat tot felul de jucarii si tot felul de animalute,si leagan i-am cumaparat,dar domnisoara nu serveste,sunt inca noi,mi-a rupt spatele,in rest este cumintica,mananca san si ii mai dau din cand in cand suc de portocale,piersici,mere ,morcov,in fiecare zi alt fel,deocamdata atat,noaptea doarme toata noaptea ,adica de la 22 la 9-30 dimineata,a avut un timp nasol cand se trezea ca nu facea kk,dar s-a rezolvat pediatra mi-a spus sa-i dau o lingurita de rosie,facuta pasta,i-am dat si dupa 15 minute
dar woowowowwwwwwww nu crezusem ca asa de mutl,acum toata ziua gangureste,isi baga degetele in gurita,se intoarce de pe o parte pe alta,am o chestie(sorry nu stiu cum sa-i zic in romana)cu jucarele deasupra si cand ne jucam (ca nu sta daca nu sunt langa ea)le loveste cu manutza ,cand ii dau suc am vazut ca incearca sa tina ea biberonul uneori chiar reuseste sa-l tina un pic,parul nu i-a cazut sau cel putin nu am vazut eu
pana acum
Sa va zic despre mine acum,eu sunt mai fericita ca niciodata,imi este dor sa fiu insarcinata,eu inca mai iau vitamine iau prenatal de la GNS si cateodata fier cam de 2-3 ori pe saptamana,si pe lanag astea iau Omega3(ulei de peste,luam si cand eram insarcinata),rusii nici mie nu mi-au venit,si nici nu-i astept,sper sa nu intarzie din alta cauza
ca........sau daca o fi pana la urma ce?eu o sa fiu fericita,este super sa fii mamica,
nu-i asa?
eu botezullui Mariuca am sa-l fac in ro,sper sa gasesc niste nasi pana atunci,
,altceva nici nu stiu ce sa mai zic,sunt asa de multe de zis dar parca asa putine sau ncii nu mai stiu ce sa zic,oricum bebei vostri sunt superbi pe bune,unul si unul,cand ma uit la poze asa si ii vad asa mari si frumosi nu-mi vine sa cred ca in urma cu un an ne plangeam de gretzuri,parca a fost un vis,sunt superbi toti normal cu ale lor mame![]()
gio merci pt complimente,si marco e asa dragut darrrrrrrrrrrr seamana mult de tot cu tine,si Ayan cu Alina,si Bia cu Cata,
acum pupici
la toate mamicile cu pitici
luizza spune:
am uitat sa va spun ca si Mariei ii place sa se uite la tv,adica i-am cumparat dvd-ul si cd-ul BABY EINSTEIN ,baby Mozart,si ii place la nebunie,i l-am cumparat de cand avea trei luni si de atunci in ficeare zi il pun 30 min,si atunci sta nemiscata,acum se uita la tot filmul,cand era micutza (adica acum o luna) isi mai lua ochii dar acum..............
,este fain este de la 0-3 ani,si este si muzica pe el in timp ce se deruleaza imaginile,si aceaiasi muzica este si pe cd-ul care il punem in masina,si cand aude muzica ar trebui sa-si aminteasca jucariile care sunt pe muzica aceea,(asta nu stiu daca isi aminteste)dar sta foarte linistita si cand se uita la tv si cand asculta muzica,v-am zis toate astea ,caci eu cred ca se merita ,ca oricum ingerashi nostri sunt detepti si cred ca le-ar place ,cel putin Mariei ii place

utocatalina spune:
Neata fetelor..dupa ce ieri m-a disperat cu papa si voma, daca tot am intarcat-o azi noapte am zis sa vad daca papa bibe in somn asa cum papa tita...e...si dupa ce i-am luat temp.. a papat fetelor in 7 min cam 110 iar peste 3 ore inca 70 si peste inca alte 3 ore 80..deci se poate..asta daca nu e agitata si papa in somn, asa ca schimbam tactica..ziua cind vrea, noaptea la 3 sau 4 ore in somn!
Pe alea din somn nu me varsa deloc si tind sa cred ca nu o face pentru ca papa linistita si nu e agitata!![]()
Ana Bordea misto povestea ta cu testul de sarcina..ha..parca si vad fata farmacistei.
Luizza ma bucur ca Maria este bine, dar nasol ca si tu stai cu ea atirnata atit de git, ca Alina!Si eu vreau bb 2 cred,dar mai incolo...sau cind o vrea Domnul!![]()
Mira toti sunt niste mumosi iar Selin mi se pare babana bine...si pletoasa...auzi cite kg are, eu zic ca e impanata?
Giova chiar ca peripetii cu costumul, dar pina la urma ai avut unul misto de tot!
Monica, Ingrid si restul fetelor cu discutia cu banii la pediatra..pe mine ma apuca damblaua cind stiu ca trebuie sa vina marti la vacccin pediatra...ca macar daca as stii ca ia baii ii dau 500 si gata...in pisicii ei, dar cica, deoarece e mama asistenta ei, cica nu ia bani...dar mama ma pune sa-i cumpar cadouri si asta ma enerveaza si mai tare, ca ies chiar mai scump..
mamicuta de ciresica - Mai 2006
Ciresica Bianca 
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, ieri nu am ma reusit sa mai intru, am fost super nervoasa si obosita dupa o zi intreaga de cautat in oras hainute pt botez. La multi ani sarbatoritilor zilei Razvan, Paul, Sebastian, Peter , sa cresteti mari si sanatosi.
Abia i-am gasit ceva hainute de botez lui Alain, deoarece el are aproape 70 de cm, nu-l pot masura eu f bine si nu sunt hainute asa de mari, plus ca toate magazinele sunt pline de turcisme f nasoale. o sa fac ceva poze azi si o sa pun in album cu hainutele, mi s-a stricat si cardul de memorie de la ap. foto si il am pe cel original cu care fac 17 poze
Alain e f matinal si azi s-a trezit la 6,45 deja a mancat o sticla de lapte si acum se joaca in patut, mai nou ii place singur in patut, cu caruselul, se tot uita la el si se joaca cu manutele si se invarte pe acolo, se invarte de pe spate pe burta si apoi striga dupa ajutor ca nu se poate intoarce. Eu ma bucur ca mai sta si singur....E fascinat de manutele lui...acum i-am facut niste poze.
Moni,eu iari l-am adormit in carucior cu niste ceiut cald si ne-am plimbat vreo 2 ore de la 17 la 19.
Irinadum Alain are o groaza de poze dar pe album am selectat doar cateva....acum chiar ca nu i-am ami facut asa de multe ca mi s-a stricat cardul (mai pun poze astazi ).
Pupici la toata lumea, mai intru mai tarziu
Silvi si bebe Alain
silvi_2005 spune:
initial am postat mesajul la pagina 11, ma gandeam cum de nu mai intra nimeni
.
Luiza de unde le-ai luat, cu ce sunt? Multumesc !
anasebe spune:
Silvi Si nasa noastra a batut tot Bucurestiul pana i-a gasit ceva pt. botez. Adevarul e ca oferta este foarte slaba, chiar daca esti dispus sa cheltuiesti o suma mare de bani. Asa e la noi.
ana sebe +
tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
eu i-am felicitat de bebelasii de ieri
, se pare ca am o problema cu datele din calendar....
Silvi
PS Toate zilele sunt la fel...
asa ca nu mai stiu in ce dat suntem...
Giova spune:
Neatza!!!
pe cand m-am pregatit sa fac urarile sarbatoritilot... surprise... nicuiun sarbatorit.
Bebe a supt ultima data acum 27 ore si de atunci sanii moi, varza. deci gata cu lapticul. bine ca papa formula.
oricum l-am cantarit aseara si are 7.400. deci a luat deja 800 gr. sa vedem cat mai pune pana in 6 mai.
Silvi descarca cd-uri de pe dc++, sau orice alt program. si o prietena are Baby Einstein si vreau sa le iau de la ea.
Luizza pe cand botezul?
Cata nasol asa cu cadouri. eu ma gandeam sa-i dau o cafea acum, oricum nu mi-a venit numai o data acasa, asa ca...Si am fost de 3 ori la ea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea