40 cu + sau - (p.9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ah, noemi, uitai de cīne!! Ce are saracutul? Imi pare rau de el....

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

iar am ramas in urma. Da ce harnice sinteti!!!!!
Tre sa va spun ca am slabit 1 kg in saptamana asta si sint tare mandra de mine. Dar imi e foame tot timpul, asta pana se obisnuieste organismul cu dieta.
adrienne, se pare ca intr-adevar ati fost uniti si cred ca la toate intalnirile va distrati super.E frumos.
Mi-ar placea sa am si eu asemenea intalniri, dar noi n-am fost uniti niciodata, cu atat mai mult acum cand nici vorba. Intalniri de terminare de liceu nici macar n-am facut, asa ca va puteti da seama ce fel de persoane erau.
Noemi, hai la cura, ca poate daca o tinem deodata, e mai usor.Ce face cainele?
Gaby, sint pe urmele tale.!!!!! Felicitari si te admir ca ai ajuns intr-un timp asa scurt la 65 kg. Uite asa ma ambitionezi si pe mine.
Ah, sa zic si io. De la natura sint satena, iar acu 3 luni m-am vopsit saten inchis, ca deja mi-au aparut fire albe. Eh, tineretea asta.
Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne,

cind citesc ce scrii parca citesc cum ne-am facut noi de cap in cele trei zile de intilnire!! doar detaliile difera, in rest poreclele, bataile, zgirieturile, bancurile, shotiile, toate le-am facut!!!

Inclusiv dansatul fara intrerupere, cu totii! Discoteca, ce mai! Da' sa stii ca am invatat salsa acu' doi ani pe-aici si la salsa le-am dat clase!!

L-am adus si pe diriginte de pe undeva dintr-un fund de tara pe unde ajunsese, are spre 80 dar se tinea bine si trebui sa zic ca a obosit ultimul!!

Cind am avut intilnirea la scoala si s-a strigat catalogul, el tot asculta, lua notite, samd; unul din colegi zice: uite-l si pe dirigu, ce activ e; iar celalalt: da' draga, juri ca-i viu!!

Iar fimiu, licean de Bucuresti la vremea aia, mi-a zis ca in vecii vecilor nu vor fi in stare el si colegii lui sa se distreze asa de bine cum ne-am distrat noi - ai mare dreptate cu ce spui si uite ca un tinar de azi o confirma, si asta nu dupa douazeci de ani, dar nici atunci pe loc daca i-ai fi pus.

Si exact asa cum spui tu, acum cum gasim un prilej, mai punem de-o adunare. Cind s-au reintors colegii in israel, dupa intilnire, au plecat unul cite unul - de fiecare data cu o seara inainte ne-am adunat si am petrecut cu ei apoi a doua zi i-am dus cu gashca la aeroport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Am uitat sa va spun ca in nebunia generala am baut si eu diverse chestii, linistita fiind ca ma duce colegul din israel acasa, ca asa promisese. ca sa-l vad pe la miezul noptii ca i se impleticea limba si ca imi zicea mie sa conduc masina lui cu schimbator de viteza sa-l duc la ai lui. Eu nu conduc decit masina automata, dar el o tinea una si buna ca e usor si ma invata el. In disperare de cauza m-am dus la fostul meu prieten de liceu sa il rog sa ne duca pe amindoi acasa si mi-am luat niste priviri de la nevasta-sa de puteam sa inghet pe loc (deh, omul fusese seful clasei, se putea pune baza pe el atunci, se putea si acum ca era singurul care nu bause). In cele din urma o colega ne-a salvat pe toti comandindu-ne taxiuri. Iuliana pacat ca mergi in tara acum si nu in iulie cu mine... ca o puneam de ceva chefuri...

Mergi la inceput

Adrienne,

pai n-ai inteles, eu RAMIN in tara, am buletin de Bucuresti!!

asa ca ne vedem cu mare drag si punem de-un CHEEEEFFFFF MAAAAAre cind vii, numa' sa nu fiu eu cu Lu.More la Nisa ca tot in iulie e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

'neatza, fetele!
Noemi, am luat Clarinol 2 cutii dar si inainte am inceput sa dau jos destul de bine 6 kile, si inca 7 de atunci. Acum fac pauza. Si mai vedem:)
MG, felicitari, si tine-o tot asa! Daca intri la Hipocalorica, gasesti acolo detalii... in principiu mananc foarte putin, dar tot ce poftesc, inclusiv cioco. Nu gatesc doar strictul necesar pt om (si numai cand merita- deci destul de rar:) )evit tentatiile din casa, nu mai cumpar cate un bax de napolitane de la metro, etc...
Noi am avut anul trecut intalnirea de liceu, din 36 am fost prezenti 29, unul a murit, deci au lipsit doar 6! Vineri seara am tinut o incalzire la o terasa pana la 4 dimineata, la ora de dirigentie toti ne-am dus mahmuri cu okelari de soare pe nas sa nu ne deranjeze lumina zilei... sambata chef din nou pana duminica dimineata la 7. O saptamana eram ragusita, atat am vorbit si am cantat:) La vocea mea pot sa spun ca eram raspunzatoare de ploile din iulie 2005

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata Romania.
ACum daca tot ma cunoaste juma de forum, am sa mai dau in vileag ceva, ca tot vorbeati voi de intalnirea de 20 de ani. Stiti cu cine am fost eu colega de clasa de liceu? Cu Garcea, de la Vacanta Mare, adica Mugur Mihaescu. Si nu va spun ce narozi eram toti in clasa, dar si foarte destepti, ca din 36 am luat toti la facultate din prima.Si voi stiti ce inseamna admiterea pe timpul lui Ceasca.Si din cei 36 10 au iesit pe primele locuri la admitere, la diferite facultati.
Asa ca eu anul trecut trebuia sa merg la intalnire...dar habar nu am daca s-a facut sau nu. La 10 ani am fost si a fost frumos.
Hei Lu si eu m-am vopsit zilele astea, ca de ma duc la puiul meu saptamana viitoare si vreau sa fiu frumoasa. Eu m-am facut un rosu burgund, dar nu se vede asa caci eu am parul 75 % alb, deci se vede cam rosu auriu pe firele albe si aproape negru in rest.
Noemi sa sti ca sunt invidiata, cica am reusit prea repede in america, asa mi se spune, ca altii sunt de nu stiu cati ani si tot munca de jos o fac...si eu...gura lumii.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Polux,

pai mica-i lumea, Garcea e bun prieten cu o amica!!

Hai ca eu am treaba cu revista presei: mai bine bere fara alcool in USA (prietenii stiu de ce!) decit una pe bune, da'n Italia, dupa cum reiese de mai jos:

Un turist din Hong Kong aflat in Italia a fost tras pe sfoara intr-un bar din Roma, unde i s-au cerut 990 de euro pe o bere, al carei pret maxim era de 10 euro, scrie presa locala. "Am platit de frica sa nu patesc ceva", a afirmat el.

din ziarul Ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Iuliana, se pare ca intr-adevar estemica lumea. caci noi chiar ne gasim multe cunostinte comune. dar lasa ca este bine, ca asa se leaga prieteniile.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Originally posted by nematics

Adrienne,

pai n-ai inteles, eu RAMIN in tara, am buletin de Bucuresti!!

asa ca ne vedem cu mare drag si punem de-un CHEEEEFFFFF MAAAAAre cind vii, numa' sa nu fiu eu cu Lu.More la Nisa ca tot in iulie e!

cind in iulie? poate punem de-o intilnire pe malul marii :P

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput