40 cu + sau - (p.9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Iuliana, scuze nu stiam ca te intorci definitv (ma rog sau pt. o perioada mai lunga). Nu stiam ca ai buletin de buc (de fapt si eu am dar e expirat de 10 ani) dar la cit sint eu de zapacita ma scuzi... Pai atunic cum vii la mine de Thanksgiving? Dar fara dar si paote, fetelor care sinteti in Buc in iulie? Eu vin pe 4 si plec pe 16. Hai sa sarbatorim ziua Americii impreuna! Gabi pina atunci mai slabesc si eu. Am terminat toate napolitanele si prajituri nu mai fac. si ma apuc de aerobic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Adrienne, ai nevoie de musafiri de thanksgiving, hai ca ma ofer eu. Just kidding. ca eu si asa nu am copil adolescent, asa ca...
Ce ai facut cu interviul, ti-au facut vreo oferta? Ai hotarat ceva. sau au vrut numai informatii despre vampiri si Dracula.Iar glumesc desigur, nu arunca cu rosii.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Polux de ce nu? Doar imi umbla curcani prin curte ca la ei acasa. Si caprioare. Numai sa spui ce sa impusc. Ah, si ratoni dar pe-aia nu-I impusc decit daca vrei o caciula. Nu, inca nu am oferta. Au trecut 2 zile si stiu ca au intervievat f. multe persoane. De asemeni salariul pe care il cer e destul de marisor dar in limita oferita de ei, deci nu stiu¡K Well, daca nu imi fac oferta mai cautam nu e nici o graba¡K apoi stai ca daca nu gasesc vin eu la tine. M-a intrebat headhunterul daca nu vreau sa ma mut in Chicago ca acolo sint joburi girla¡K ƒº

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Adrienne, hai ca te astept. Si cred ca ai sa gasesti joburi aici. Pe bune, sunt o multime, am vazut in ziare. Tot uitandu-ma ptr al meu sot care stramba din nas la orice.
Eu abia pe 12 iunie il am pe al doilea interviu, adica urmarea la primul, cica nu e nici o graba acum, caci intram in vacanta.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Simpatic Garcea- ca veni vorba...

Greu v-am mai gasit la noul capitol...

Spuneti-mi si mie va rog cum e cu buletinul? Si eu voi pleca in Canada si vreau neaprat sa-l pastrez si sa ma folosesc de el cand mai trec prin tara, ar fi vreo problema? Daca expira ni-l reinnoiesc, cu toate ca domiciliem in alta tara?

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne, Chatonel

pai intre 1 si 10 iulie ar trebui sa fiu in Franta

dar nu stiu exact

Iar cu venitul in vizita Adrienne, mi se datoreaza de la optimism! Sper sa pot sa trec si eu sa-l vad pe fimiu atunci

un week end placut la toate

va pup

Mergi la inceput

Iuliana sper sa poti sa vii. Uite ca vine si polux. Polux, deocamdata nu vin ca la voi e prea frig: brrrr!!!! Sinteti pe snow belt. N-am zisara io acu vreo tispe pagini in urma ca as vrea un job in Mexic? In lipsa de mexic imi caut aici local…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Se vede, americancelor, ca abia v-ati trezit, ia uite ce vorbarete sunteti!
Eu sunt capiata de munca, da' am si eu o satisfactie : la noi a inceput week-endul, na!

Arinna, buletinul ti-l pastrezi daca nu te declari cu domiciliul in strainatate. Daca esti "afara" cu domiciliul, nu mai ai dreptul sa ai buletin.
Cum cartea de identitate este documentul care-ti atesta domiciliul pe teritoriul Romaniei, e logic...
Eu am pasaport (romanesc) in care se mentioneaza domiciliul de aici, din Franta. Buletinul il am intr-un sertar, tot aici, expirat de nu mai tin minte.
Cica m-ar fi cautat politia la fostul domiciliu, in Romania, ca la ei apaream cu buletinul expirat si banuiesc ca voiau sa mi-o puna de vreo amenda, dar n-au avut noroc.
Normal ar trebui sa-l predau la prima vizita in Romania, dac-or vrea sa mi-l ia (fara amenda !!!). La consulat nu au vrut sa mi-l opreasca, ca cica e treaba politiei de domiciliu.

Va pup!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io nu am declarat ca-s aciuata in alta tara s tot n-au vrut sa imi prelungeasca buletinul!!! Ei stiau din 96 ca io eram in franta (de fapt, eu am ajuns in 90, tot i-am fentat vreao citiva ani

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ma gandeam ca daca vin in tara la anul sa pot vinde un apartament si sa mai " actionez " pe aici,caci in baza pasaportului nu stiu daca pot face orice...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput