40 cu + sau - (p.9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

la noi, din 40 avem deja 4 baieti lipsa definitiv la apel.... e cam mare pierderea la nici 40 de ani (10%!!!).

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Negru-violet. "Violine" de la Garnier, 9,70 euro
In casa e negru, afara capata reflexe violet.
"Aubergine", adicatelea. Iegzact culoarea vinetei coapte. Nu e prima data cand o fac, imi place cum imi sta. E coloarea mea de primavara-vara. De fapt intr-un an ma vopsesc de 3 ori : negru-roscat, negru-albastrui si asta de azi.
Stiti totul despre mine.
Iar acum o zbughesc la serviciu.
Mai vin.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

hihihihi, Lu, exact aceleasi culori ca si mine!!! creca sintem surori cumva :) Numai ca io din martie am trecut pe saten inchis, ma saturasem de alelalte.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by chatonel
creca sintem surori cumva

As vrea io...

P.S. Eu saten inchis sunt de fel...

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

:)
de fel si io tot saten inchis, numa ca .... e cu multe fire albe...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetele,harnice ati fost.
Nici nu mai stiu ce, cui sa scriu.
Liliana,armata usoara!Hai ca timpul trece si acu' acu' vei fi cu pitica.Cit despre partea cu birfa....Gura lumii-i sloboda.Ce daca?Inseamna ca esti invidiata.Pe bune.

Iuliana,te invidiez.Sincer.Pt ca ai posibilitatea sa mergi acolo unde mergi.Eu sint sigura ca nici intr-o mie de ani nu voi reusi.

Chatonel, Lu .

Mik,vreau si eu poze.Multe.Adica cit de multe,sa nu fiu asa nesi.

Eu am avut probleme cu amaritul de catel de la servici.Dupa ce l-am dus la dr l-am adus acasa si-am facut impreuna o noapte alba.A fost mirific.Noroc ca e mai bine si exista sperante, ca ma si stricam de cap de patea ceva.
In rest totul ok,azi al meu incepe operatiunea 'chef d'oevre'.Sper c-am scris bine ca n-am mai auzit o boaba de franceza de nu'sh cind,daramite s-o scriu.

Gabi,pe unde haladui?Cum stai cu kg mele?

nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Noemi, cu kg tale? Sau ale mele? Cu ale mele nu stau bine, le cam pierd... deci stau BINE!!! Am 65 kg, de la 78... eu zic ca nu-i rau... dar mai am cate ceva de dat jos...
Si eu tot saten inchis cu multe fire albe... de vreo un an ma fac roscata:)

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetele ieri la interviu a fost dragut. La sfirsit am ajuns sa vorbim de vamprir si dracula si mi-am amintit de Guatemala Iulianei ƒºChatonnel noi am fost uniti in liceu dar 20 de ani n-am mai stiut unii de altii. La intilnire a fost tare placut: as recomanda experienta mea tuturor. Parca eram din nou de 18 ani. Ne-am comportat absolut ca atunci, ne spuneam pe porecle desi unii dintre ei erau persoane importante ca sa zic asa. A fost de pomina. O gagica recent divortata care s-a intimplat sa imi fie si colega de camera la camin in facultate se cam pilise, si-a taiat cu foarfeca crapatura de la rochie sa o faca si mai adinca si adansat cu un prof de fizica care pe vremea noastra era proaspat absolvent de faculate de cred ca a facut ala basici in talpi. Dupa aceea fireste ca am mers la tara la casa de vacanta a unui coleg, unde am ramas peste noapte si s-au intimplat tot felul de kestii (s-au ars toate becurile), o sticla de nu-s ce s-a golit singura, catelul unei colege a facut kk pe prispa si un alt coleg a alunecat pe el dimineata, ce mai, nu am mai ris atit din ¡K liceu. De atunci ne-a venit keful de petreceri. De fiecare data ei sarbatoresc revelioanele impreuna. Anul asta l-au facut la o vila la munte si si-au adus copii de la 2 la 18 ani. Va dati seama ce a fost acolo. Mi-au trimis poze si am remarcat un tip dragut pe care nu-l stiam. I-am intrebat cine e ala sau m-am ramolit eu? Era instructorul de ski. Ca sa vedeti ce am pierdut!!!!De cite ori merg in tara e nelipsit sa nu ma intilnesc cu ei la rest. sau acasa la unul si altul sau mergem pe munte. Ne sunam reciproc de sarbatori. Nu v-am zis ca de Anul Nou m-au sunat la miezul noptii cind era 5 pm si eu eram inca la servici pe baricade iar ei erau toti cu bucate in fata si bine dispusi iar mie imi facuse unul niste lucururi de a trebuit sa stau pina la 7 sa le repar? Nu v-am spus ca la una din petreceri (la care nu am participat din pacate) unul din baieti (care e manager intr-o firma de software) s-a apucat sa faca striptease pe masa in aplauzele celorlalti pina a ramas in camasa cu bretele si chilotei din aia cu minecute galbeni cu happy faces, de s-a suparat nevasta-sa pe noi o luna¡K acum cind ma duc in ro cine credeti ca ma ia de la aeroprot? Un coleg din israel care vine si el odata cu mine. Mi-a pus in vedere sa aduc ¡§provizii¡¨ (asta insemnind vodka absolut black curant si tequilla) pe care le bem acasa la un alt coleg caci i-am invatat sa faca margarita¡K Fireste ziarista care m-a recunoscut face parte din gasca asta¡K imi stie stilul. Compuneam poezii amindoua in liceu¡K In iulie insa am intilnirea de 20 ani de la facultate. Cu astia nu am fost asa de apropiati, si noi sintem raspinditi in toata lumea dar s-au strins cel putin vreo suta¡KColegii de liceu fac si intilnire oficiala de 25 ani dar le-am zis pas, nu pot sa vin de 2 ori in tara drept pt.care vom chefui doar clasa noastra pt. ca vin eu si colegul din Israel. Cu astia din liceu (cu multi dintre ei am fost colega din clasa 1a deci ne stim f. bine). Ei hai nu ma stirniti caci sint la job si ma apuca nostagia¡K. Comparativ cu noi kupiii nostri nu stiu sa se distreze.Gabi felicitari, dar cum ai slabit? Care e secretul?

Mergi la inceput

ce cool povestesti despre intilnirile cu colegii, adrienne... mi-ar place si mie sa sa intimple asa, dar ... vezi tu, incerc io de-aici sa ii motivez pt intilnire .... si nu am impresia ca avanseaza de nici un fel. Insa ce ai zis mai sus m-a facut sa-mi dau seama ca, de fapt, intilnirea trebe facuta si cu celelalte clase, poate ca asa va iesi ceva, io chiar vreau sa revad si profii, majoritatea au anii parintilor mei (si tata a fost unul dintre profi) si au inceput si ei sa se duca... deh, media de virsta in ro nu e foarte ridicata.
Multumesc pentru ca ne-ai impartasit amintirile tale, m-ai facut sa rid :)) Cit despre slabit, e o singura metoda care da roade in timp (adica nu iei inapoi ce ai dat jos) si este foarte simpla: maninci mai putin ca de obicei, dar din toate. Incerci sa limitezi alcoolul, dulciurile, te axezi pe salate si proteine slabe si ai cistigat. Nu o sa dai jos kilograme la saptamina, dar cele date nu se mai intorc. Iti recomand si ceai cu lamiie, neindulcit, ca sa faci plinul de ichide si vitamine.
Noemi :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Gabi,felicitari!
Scuze!Da' v-am zis ca facui o noapte alba.De kg tale era vorba,binenteles,c-a mele tot acolo Pastilele alea care le-ai luat te-au ajutat?Imi scapa acum numele.

Am redus mincarea,mi-e f greu pt ca eu luam ultima ciuguleala pe la 10-11 seara si-acu pas!Ma mai scap pt ca mi-e tare greu sa renunt la un obicei de-o viata.De stepper nici vorba.Ca are al meu intilnirea de 10 ani de la terminarea facultatii.Si nu-mi ajunge factura de vapseluri, costa 3 mili masa si dansul. Imi vine sa ma sui pe pereti,mai ales ca fostii colegi nu pot ,sau nu vor, sa priceapa ca noi nu avem mijloace financiare suficiente pt inca o kestie ca asta.Si ne baga in minus kkt intilnire.El vroia sa mearga la cursul festiv si la ce o mai fi,dar....Unii comenteaza.Ce ma enerveaza astia care stiu sa faca program pe buzunarul altora.

Citindu-va povestile despre intilnirea cu colegii...Eu mai am putini din liceu,din clasa...nici vorba!Cei mai multi din prietenii mei erau de la alte scoli.Am insa citiva prieteni,nu multi, din vremurile alea si cind ne intilnim exact asa ne simtim ca in 'vremurile tineretii'
Oricum Adrienne ai un stil...Am ris una buna.

Va pupacesc si plec doua pertzuri sa ma ocup de ciinele mic.

Mergi la inceput