40 cu + sau - (p.9)
Raspunsuri - Pagina 3
polux spune:
Buna fetelor, dar eu chiar am vorbit serios.
De fapt intre timp am aflat si cine imprastia zvonurile, de aceea uneori sunt mai retinuta.A, si culmea este ca in momentul in care barfeau toate lucrurile acestea(ca de sunt subiect de barfa pe aici, ca prea m-am realizat repede spun gurile rele - dar munca de x- ani din tara, dar diploma cu 10 etc, alea sunt bagatele) nu-mi scrisesem numele de familie la profil si nici orasul din care vin.Asa ca...va inchipuiti ce surprinsa am fost eu. Dupa aceea mi-am completat profilul, caci in fond nu am nimic de ascuns, doar ca as fi vrut sa fiu un pic anonima.
Pupici la toate.
Hehehe, cred ca persoanele respective nu intra si la 40 + sau -, dar cine stie, caci pot da un clic pe profil si ved unde am postat.
Liliana
Poze cu maimutica mea
polux spune:
A, si apoi Iuliana, nu spuneai tu ca lumea e mica? Nu spun mai mulre, stii tu de ce. Pupici.
Liliana
Poze cu maimutica mea
lu.more spune:
Dedicatie pentru Liliana : Mare-i gradina Domnului, si multi imping gardul s-o largeasca.
Poate de-aia vorbesc eu mult pe aici, fara sa spun nimic...
Gabi, nu ne-ai mai oferit de mult cafeaua de dimineata... Unde esti?!?
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
chatonel spune:
dragelor, ma chinuiesc sa motivez fostii colegi sa facem intilnirea de 20 de ani (la anul ar fi). la 10 ani nu s-a organizat nika si, vorbind cu una din pretenele/colegele bune de-atunci, ne-am gindit ca poate ii mobilizam. Facui si-un forum ( http://chatonel.free.fr/index.php ), tot ii caut pe net, mai lipseste sa ii sun acasa.... nu stiu de ce e asa delasare, dar chiar ma gindesc ca io m-agit degeaba, ca prostu-n papusoi.
La voi cum a fost? Cine s-a ocupat de organizare si cum a inceput? Sau e mai simplu sa iau vechile adrese si sa le trimitem invitatie si apoi.... vedem citi raspund pozitiv?
Toulouse, la ville rose
nematics spune:
pina vine Gabi, aveti aici o cafea cu nori:
http://www.datasync.com/~rsf1/fun/coffee-c.jpg
Chatonel,
eu am facut o pagina de web, nu un forum, si am pus acolo o scrisoare pentru colegi; cum noi ne-am inteles bine cu totii in liceu, raspunsurile au fost peste asteptari si ne-am adunat cu totii, de peste mari si tari, in RO; culmea e ca doar doi au lipsit nemotivat, unul locuind chiar in oras...am adunat emailurile in timp, cite am gasit, si le-am trimis linkul, apoi, s-a dus vestea si-asa ne-am adunat; am facut vineri intilnirea iar simbata si duminica am fost intr-o excursie cu totii
poze:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550072788
habar n-am daca se vede ceva, dar n-am timp acum sa imbunatatesc
lu.more spune:
La noi la intalnirea de 10 ani n-am fost decat... 3, dupa ce mai multi ziceau ca vin. Rezervasem cateva locuri la un restaurant, si ne-am trezit 3. Noi aia 3 ne intalneam si asa, fara organizareala.
20 de ani se implinesc anul asta. Si daca s-ar face, nu m-as duce, na!
Eu-s cu celofanul in cap. Mi-am vopsit parul. Sa vedem ce-o iesi.
Va pup
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
chatonel spune:
ah, Lu, cam de-asta mi-e si mie frica.... probabil pt restaurant va trebui sa cerem o "cotizatie" inainte, ca sa fim siguri ca nu e teapa :( Ce culoare pusesi in cap?
De fapt, are dreptate nematics, daca colectivul e unit, se face treaba, daca nu, poti sa tragi cu tunul si nu se alege nika.
Am sa las forumul ala un timp, poate-poate se vor hotari sa duca vorba mai departe si sa ne stringem... daca nu, asta e, o sa ne-ntilnim pe bisericute, care cind are chef.
Toulouse, la ville rose
Mik spune:
Fetelor, eu de intilnirea de 10 ani de liceu n-am stiut nimic, nici ca s-a facut, nici ca nu s-a facut. Acu' pentru cea de 20 (in 2008) nu imi mai fac iluzii.
Pentru facultate ar fi enorm de greu de organizat chiar daca suntem putini caci suntem raspinditi in 4 zari si in Ro au mai ramas doar 5 (din 28).
Lu, imi dai idei, seara asta imi fac si eu suvite.
Va pup pe toate.
Mik.