40 cu + sau - (p.9)
Raspunsuri - Pagina 11
parpalak spune:
Posibil ca primeai si indicatii rutiere daca intrebai de Puccini .
adrienne12, vorbesti serios? Chiar ati aruncat catedra pe fereastra? . N-are mama timp sa va citeasca acuma, ca-i miezu' noptii trecute fix, da' macar ma duc zimbind la culcare..
adica hlizindu-ma pe infundatelea..
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
nematics spune:
mey, finc-atzi fost cuminti va spun si ultima parte - ce credeti ca m-am potolit?
Deci Ta na na! Partea a patra:
Razbunarea lui Nematics
In noaptea asta zic - ce sa stau acasa- imi culc musafirii si ma intorc la birou, pe la 2 noaptea (adica acu' o ora); opresc demonstrativ pe la toate stopurile desi nici tzipenie de om, darmite politzist
In dru, pe alee, vad curtea in care sta politistu meu atunci cind nu da rondu; opresc masina, intru-n curte.
El: How can I help you?
Io: nu cumva ne-am intilnit asara?
El: putin nedumerit dar cu un rinjet mic in coltul gurii - ba da. D' ce s-antimplat?
Io: nimic, v-am cautat si-aseara, dupa... da nu v-am mai prins
el: da, pai dupa aia am plecat acasa (eu in gind); dar ce e?
Eu: Pai am venit sa va multumesc fiindca pentru ca dvs. va faceti datoria, eu pot sa umblu fara frica pe strada la orice ora din zi si din noapte.
El: sa cada pe spate. How nice, zice el! Poftiti cartea mea de vizita, daca vreodata aveti nevoie...
Io: thank you! I really appreciate it. Si sa mai stiti ca ati salvat 24 de studenti americani aseara.
El: Huh???
Io: pai, cum eu ma duceam la birou sa le scriu examenul de azi, daca-mi dadeati amenda le trinteam cel mai dur exam din viata lor!!! Asa, i-ati scapat!
El (transpirat brusc, isi sterge fruntea si-si scoate omoplatii inainte) -eh, "servesc patria" (n-a zis chiar asa dar era profund patruns de ce ar fi putut pati bietzii).
Eu: aseara ascultam opera, noroc ca nu m-ati prins facind opturi pe alee - va place opera?
el:huh??? Curat noroc! da' nu, eu mai mult cu Country...
Ne despartim drept cei mai buni amici si eu, parsiva, dupa citiva pasi ma-ntorc mai rau decit Colombo, detectivul.
Auziti?
Da, face el - ce mai e?
Eu: stiti ca in parcarea din spatele biroului se intra pe o alee one-way.
El:Da, si?
Eu: pai, sa stiti ca se si iese pe-acolo, citeodata...
El: pai da, ca unii mai calca regulile si nu-i putem pindi pe toti..
Io: Da' politia are voie sa faca asta??? (I.E. sa o taie pe contrasens?)
El: da' ce ,i-ati vazut dvs??
Io: DA!! Ei n-are dreptul la amenda???
El: [fara replica]... I hope they had a good reason
Io: ashi, isi faceau rondul..., ca i-am vazut io!
Fetelor, nu credeti ca ar cam trebui sa ma dau la fund pentru o vreme?? Sau sa devin pedestra?? Credeti ca s-a prins??
lu.more spune:
Nematics, ma bagi in boala!
Nu-mi spune ca l-ai trezit din somn! Daca nu, s-o faci data viitoare! Si sa-i spui ca vii din partea lui Puccinni...
Eu n-as lasa masina. Numai de-a nabii. Dar as opri sarguincios la toate stopurile...
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
lu.more spune:
quote:
Originally posted by nematics
Lu,
prietena mea frantuzoaica e tare de gashca!
A vizitat Ro o saptamina si intr-o seara ne-am nimerit la Piatra Neamt la Cehlaul la restaurant, erau nunti si i-a placut sa se uite cum jucau hora moldoveneasca! Dupa care ne-am dus sus pe Pietricica pentru un digestiv, era si acolo o nunta si ea de data asta s-a prins in hora printre nuntasi si a dansat si ea, nu-ti spun cu ce placere!!
Ti-am zis ca o sa venim intr-o zi sa te luam de la servici!
Nematics, prietena ta imi aminteste de un cuplu de danezi trecuti de 60 de ani, pe care i-am cunoscut asta-vara in Romania, la o cabana. Noi eram vreo 25 cu totul.
Dupa ce pe la ora 5 seara ne-au privit cu retinere fiindca nu stiau la ce sa se astepte, au sfarsit prin a manca cu noi la masa, ne-au baut beuturile de s-a facut "Monsiu" manga, "Madam" a dansat la sarbe de i s-au tocit pingelele, iar pe la ora 2 dimineata s-au dus la culcare.
Pe la 3 "Monsiu" a iesit din camera sa ne mai pupe o data...
Cat despre venitul sa ma luati de la serviciu, nu-i nevoie, viu singura!!!
Dragii de noi
Kyo
adrienne12 spune:
Iuliana, esti mortala. Bietul politist, chiar ca il apucasera transpiratiile. Daca te mai opreste si vrea sa te amendee zi-i ca trintesti studentii... daca nu stie cine e Puccini :-)Cui m-a intrebat de catedra, da, am aruncat-o pe ferestra ca eram la parter... eh cite traznai n-am facut inclusiv sa plecam cu totii in ecursie cu o momiie de profesor suplinitor care nu era in stare sa se exprime audibil si care scuipa cind vorbea. Pur si simplu am disparut de acasa vreo 20 intr-o vineri chiulind de la practica industriala, de au innebunit parintii cautindu-ne, noi zicind ca avem un adult cu noi, vorba vine ca pe-ala il minuiam noi cum voiam... si nepasindu-ne de teme, meditatii etc.Fetelor care ati luat spirulina chiar ajuta? Pt. ce o luati? pt. slabit sau energie...
lu.more spune:
Adriana, eu acu ma informez despre spirulina si uite ce citesc :
Valeur thérapeutique
On prête de nombreuses vertus thérapeutiques à la spiruline. Elle serait efficace dans les cas de syndrome du déficit de l'attention, de problèmes gynécologiques, de sida/VIH, de syndrome prémenstruel, de diabète, de cancer, de problèmes rénaux, de maladies cardiovasculaires, d'anxiété et de dépression. Elle améliorerait la mémoire et la digestion, diminuerait le cholestérol, augmenterait l'énergie et ferait perdre du poids.
Adica, mai pe romaneste :
Se spune ca spirulina are multe virtuti terapeutice.
Ar fi eficienta in cazul dificultatilor de concentrare, problemelor ginecologice, HIV, sindrom premenstrual, diabet, cancer, probleme renale, boli cardiovasculare, anxietate si deprima.
(Se spune ca ) ar ameliora memoria, digestia, ar diminua colesterolul, arc reste energia si ar ajuta la pierderea greutatii.
Dragii de noi
Kyo
noemi marian spune:
Iuliana,tu esti cumva afurisita?Asa un picusor?
M-ai bagat la idei acu'.Da' nu te lasa! Va povestesc imediat una cu politia de la noi.
Adrienne,eu,deocamdata,numai asa stiu.Cu yahoo 360.Si pe asta am invatat-o intrind pe ici pe colo ca prostu'.Am gabjit o camera web,relativ ieftina care face si poze.Daca al meu nu intra in creatii de-a dreptul,am sa-ncerc s-o cumpar cit de repede.
Miine,cel tirziu poimiine, cumparam si gipscartonu' si-apoi sa te tii...Ca inca nu stie cum vrea sa faca,se mai gindeste.
Gabi,multumesc. Eu ,care niciodata n-am rabdare sa citesc indicatii pina la capat,am stat si-am citit tot topicul despre cum se pun poze.Is beton la teorie.Sa vad cum a fi practica.
Arinna,incearca,totusi,varianta ce ti-am propus-o vis-a-vis de catel.Niciodata nu se stie.Si e mai simplu de dat 1-3 telefoane.
Inainte de-a va scrie,tocmai terminasem de catzelul.Bietul a fost tare speriat.Dar acu' e frumos.Miine mergem la dr si tre sa ne prezentam ca oamenii sanatosi.Nu se poate altfel.
Liliana si calatorie grabnica.
Lu,apuca-te de .Suport moral dam noi.
Si-acu povestea cu politzaiu'.
Cu niste ani in urma eram mindri posesori de Trabant foarte bibilit si cicilit de-al meu.Haiosenia povestii de-aici vine.
Veneam de la niste prieteni si trebuia sa ne incadram pe un blv. cu cite doua benzi pe sens,al meu se incadreaza pe banda intii,cam jumatate din ea pt ca erau mormane de zapada pe margini,si taca-taca taca-taca mergeam noi cu catre casa.La un mom. dat sesizez un aro care se chinuia sa ne depaseasca si-i spun sa-ncetineasca pt ca forta ala in draci.La care el :are loc destul.Si avea.N-am terminat de zis ca vedem bastonul reflectorizant scos pe geam si...tragem dreapta.Si unu' c-o falca in cer si una in pamint,nici una nici doo 'la sectie!!!'.Al meu ,calm, il intreaba ce-am facut pt ca nu aveam nici viteza,soseaua era goala,a semnalizat tot ce era de semnalizat.'nik,la sectie'!!!Barbatu-meu, mai capos de felul lui,nu se lasa:da' cine sinteti dvs?'Ofiter p--le-maturi si ne-ati obstructionat in timpul misiunii!!!' 'Care misiune,ca nu erati semnalizat? Si unde vi-e uniforma?'Cu asta le-a bagt mortu' in casa!
La sectie!!!! Si ne-am dus, ca-l vazusem pe unu cu uniforma in masina.
Io,estimp,rideam infundat abia ma abtineam sa nu izbucnesc. Stiam ce-i asteapta de la al meu daca mai intind coarda.Bun!
La sectie se chinuie aia vo jumate de ora sa ne dea amenda pt ca nu stiau unde sa ne incadreze.Isi dadusera seama ca tinerelul nu poate fi prostit.La fiecare incercare de incadrare, al meu hop! cu un contraargument legal.La un moment dat,ma ridic de pe scaun si ii rog frumos sa termine pt ca eu nu mai am rabdare cu ineptiile lor,vreau acasa sa-mi dea odata amenda aia ca nu mai am chef de stat.Si se umfla la mine ala de ne oprise:'pai cum? ca sotul dvs a comis o infractiune!'
io 'ce infractiune?poate doar contraventie,dar nici aia din moment ce nu sinteti in stare sa ne dati o amenda.'
Fetelor,ne-au lasat sa plecam!Insa,inainte de a iesi pe usa m-am simtit datoare sa le spun: 'stiti sotul meu e student la drept de aia am stiut eu de contraventie.'
Cred ca nu mai are rost sa va spun ca intr-o luna trabantul a fost vindut.
Hai va c-am scris si prea mult.Nomi
lu.more spune:
Bun, acum ca m-am informat cum e cu spirulina, de unde se cumpara?
...Sau, cum citeam undeva, are prea multe virtuti, pt. a fi credibila... Cine sa mai priceapa?!?
Dragii de noi
Kyo
Mik spune:
Lulu, spirulina o gasesti la pharmacie, sau o pot comanda de la farmacie. Daca vrei sa studiezi ambalajul inainte ca sa cumperi bazaconia, du-te intr-un super-marché cu raion de parafarmacie si arunca un ochi.
Nomi, poze poti sa pui gratis si pe webshots.
Mik.
noemi marian spune:
Of! Io scriam poliloghia,cit voi discutati despre spirulina.Pai va zic eu cum e cu ea.
Am luat un produs care se cheama Protein forta fabricat de Hofigal. contine pe linga spirulina si extract de telina.(frunze si tulpini)
Mie mi-a reglat ciclul la modul ca nu ma mai tinea 7-8 zile ci doar 4,venea la secunda,fara PMS.Ca la carte.Mi-a reglat somnul,mi s-a curatat tenul,parul imi arata beton.Eram plina de energie si,cel mai important,nu mai aveam intepaturi in zona intercostala, de la fiere.
M-am simtit excelent in perioada cit le-am luat.Dar eu,mare hahalera, in loc sa ma tin de ea,am lasat-o mai moale.Acum iau Catinofort,tot de Hofigal,contine extract de catina,spirulina si uleiuri esentiale.F. bun si asta.
Amicele mele care aveau pb cu procreerea le-a crescut fertilitatea.Si au bbei.Le-am pomenit eu mai inainte.
Oricum ea este recomandata in caz de efort fizic si mental sustinut,dar si in caz de convalescenta pt ca are capacitatea de-a regenera celulele organismului.Din cite stiu eu,spirulina este o alga.Na, cam asta stiu eu despre ea.Cit despre unde se gaseste? Eu o cumpar din farmaciile naturiste.A!era sa uit! E bine de facut cite o cura primavara si toamna.
nomi