40 cu + sau - (p.9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Intru putin-putin,pt ca tre sa merg sa amorsez peretii
Vine 'Picasso' acasa si a cerut peretele facut ca el sa poata 'crea'.
Adrienne,vreau si eu gradina!Cu viespi cu tot.Si flori si iarba si ciini si pisici si dihori.Si fo doi kupii care sa se zbintzuie printre toate astea.Daca nu trei.Si-un calutz.Ca mi-s tare dragi.Am uitat sa va spun ca simbata dimineata mi-a intrat in casa un papagal verde cu coada scurta.Noroc ca duminica l-am dat ca altfel aveam tacimul complet:doua mitze,ciinele si papagalul.Menajeria deschisa.Ajungeam sa tai bilete la intrare sa fac si io fo doi leutzi.A!Noi locuim intr-un ap cu 2 camere.Super!
Dana,Doamne ajuta!Bravo tie!Ai sa vezi ca totul are sa fie OK.Eu zic sa-ti faci un pic de reclama si-ai sa vezi ca va fi bine.

Gabi,sa-ti fie de bine!Cum e sa te simti mai tinara cu un an?Eu abia astept sa schimb prefixul.Cred c-am innebunit!dar asta simt.

Am o intrebare tehnica.Am descoperit un CD cu poze de-ale noastre si vreau si eu album foto.Am intrat pe yahoo 360 si urmeaza sa le pun acolo.Este suficient doar atit?Am citit la FAQ cum sa fac url-ul si sa pot sa-l pun si aici.Problema este :ar mai trebui sa fac si altceva?

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

nematicsule, i-am povestit si motanului povestea cu Puccinni si m-a ascultat cuminte, iar la sfirsit mi-a zis ca parca e o secventa dintr-un film, asa e de misto! :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Nu am citit prea mult, caci eu sunt in graba. AMR 3-4 zile pana plec /ajung in Romania.Si acum am teste de facut ptr maine, ca am examenul de final cu studentii, si bagajele nici nu le-am inceput, decat am facut un morman mare de cadouri si hainute pentru cea mica in mijlocul sufrageriei.
Dar promit ca asta seara va citesc, la o pauza de net, intre teste, bagaje si situatii scolare.
Plec la puii mei, Adeluta si Danny, catelul meu cel iubitor.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Iar eu, bineinteles ca de la scoala, caci de acasa nu-mi vad capul de treaba. Si am un chef de munca....vorba sotului, ca magarul de fuga.
Iuliana gata a venit vacanta, cu trenul din Franta.
mai ce m-a distrat "dizertatia" ta pe tema Puccinni.
Hai sa-ti spun ce am facut eu aseara, mi-am intrebat sotul daca stie cine e Puccinni, la care el dezinvolt raspunde, ce, capucini? Bineinteles ca glumea, nu-i place muzica simfonica, dar mi-a mai cumparat mie cate unul altul,caci stie ca-mi plac.Desi nici eu nu am prea multe CD-uri.
Si apoi i-am explicat ce test ai facut tu cu studentii tai, si i s-a parut foarte normal rezultatul.
Pe mine m-a distrat faza cu politista, sincer, aici nici pe departe nu sunt ca la noi. Eu am fost supraveghetor la un examen de politie acum 2 luni, si sincer nu e asa usor examenul.
Chatonel spor la adunat colegii de prin cele patru zari ale lumii.Si bafta cu afacerea.
Lu ce pofta mi-ai facut cu mierea ta, dar nu miere oarecare, ci din aceea de la bunicul, cu fagure cu tot. mace de deliciu era cand bunicul scotea mierea. Eu eram responsabila cu centrifuga, si aveam portia mea de fagure de miere.
Arinna , ai gasit stapan pentru catel?Pupam fata inimoasa.Apropo unde vrei sa pleci din tara?
Mona un pup si pentru tine, ca nu mai intri asa des pe aici.
Hei Lu pana am ajuns eu deja voi ati baut sampania...tzzz,tzz, nu e frumos.
Gabita La multi ani si tot ce-ti doresti in viata sa se realizeze.
Noemi, spor lui Picasso la treaba si tie la ajutat, caci doar esti ucenicul maestrului,nu?
Danna si tie spor in afacere, sa ai clienti asa de multi incat sa-ti trebuiasca sa mai deschizi cateva sedii.
Va las si mai intru de acasa mai tarziu. Sper ca nu va gasesc iar pe pagina 4.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Liliana, multumesc si tie! Noemi, e o.k. asa daca pui url-ul!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Polux,n-am gasit ca nu vrea nimeni catel de curte

In Canada plec, la sot, dar inca n-am viza si in curand trebuie sa platesc avionul...Si mai am de facut o groaza pe aici...a, am si 3 pisici pe care le las cu cineva in casa...vai de capul meu

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

drum bun fetelor care pe unde va duceti. Nomi eu zic sa le pui pe yahoo pt. ca cred ca pe DC nu merge sa upload poze (cel putin nu mergea cind am incercat eu). Apoi in mesajele faci paste la url si gata (sau poti sa modifici profilul tau oe DC astefl incit orice mesaj sa se termine cu acest link catre pozele tale. Eu una de abia astept sa la vad (si poate faci si cind termina Picasso).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Lu,

prietena mea frantuzoaica e tare de gashca!

A vizitat Ro o saptamina si intr-o seara ne-am nimerit la Piatra Neamt la Cehlaul la restaurant, erau nunti si i-a placut sa se uite cum jucau hora moldoveneasca! Dupa care ne-am dus sus pe Pietricica pentru un digestiv, era si acolo o nunta si ea de data asta s-a prins in hora printre nuntasi si a dansat si ea, nu-ti spun cu ce placere!!

Ti-am zis ca o sa venim intr-o zi sa te luam de la servici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arinna

Polux,n-am gasit ca nu vrea nimeni catel de curte

In Canada plec, la sot, dar inca n-am viza si in curand trebuie sa platesc avionul...Si mai am de facut o groaza pe aici...a, am si 3 pisici pe care le las cu cineva in casa...vai de capul meu

........................

Knowledge is power!

Arinna,

ce catel e? Ca poate arunc eu o intrebare...

Mergi la inceput

Chatonel, fetelor, sa va spun si partea a treia,
Razbunarea lui Puccinni (?)

azinoapte pe la trei ma-ntorc la birou sa termin ceva urgent;

ei nah, pe alee in campus ma opreste politia (cu lumini ca la discoteca, de ziceai ca-s OZN-uri, au astia niste becuri de nu mai vezi nimic!!)

trag pe dreapta, deschid jamu', inchid muzica (opera...)
si smile

- Hi, I'm sergent xx (ca de spaima n-am mai auzit cum il cheama);

(eu smile delicat):

-Hi, nice to meet you (???)

-stiti ca n-ati oprit complet rotile cind ati facut la dreapta??(aici la semnul Stop tre' sa opresti de tot)

- ?????????????? pai am incetinit, stiti....

-da' da n-ati oprit complet!

-pai nu era nimeniiiiiiiiiiiiiiiiiii!, breee, ca e trei noaptea si e pustiu, si e aleee (injuratura strasnica in gind)!!

-so what - actele la control va rog

i le dau, el rinjeste sadic la mine (stia si el ca era o absurditate din partea lui motivul) si-mi admira mutra pret de un minut, compara cu poza, mai cere asigurarea, apoi VIN-ul - eu in mod sigur incercam sa zimbesc dar simteam zeama de la 10 lamii intre dinti

eu:

-s'acu' ce-o sa-mi faceti? Are you going to punish me?????

el- smile misterios:
- nu stiu, sa vedem

si pleaca, si eu stau, si stau, si stau, cu ozn-urile alea de lumini in spate (stiti ca daca ies din masina are dreptul sa ma impuste??? )

in fine apare si-mi da actele -

de data asta va iert, da' data viitoare bla bla bla

eu: pai nu era nimeeeniiii

el- so what; daca e STOP, se cheama ca e STOP

eu - pai la noi la Europa o lasi mai moale da nu opresti chiar de tot

el - da', da' carnetu asta aici vi l-ati luat!

Si iar imi admira mutra, cred ca se distra copios de spaima mea.

Eu; OK. aha. (pe romaneste) Thank You!!

Nu-mi venea sa cred ca am scapat

Pe asta nu l-am mai intrebat de Puccinni ca nu era momentul- i-am strins mina virtos de gudbai, ca se vedea ca asta astepta s-am plecat

Am zis bogdaproste ca n-a zis nimic de semnalizare, ca sigur nu bagasem semnal - ca tot era pustiu... Si ca nu m-apucase valsatul la volan ca ascultam o arie dragutza cu Mario Lanza si parca-mi venea sa fac opturi pe alee

BESTIA - SADIC - il vedeam cum se distra in sinea lui de mutra mea!!!

Un pas nu poti sa faci in bezna pe-aici! Big Brother, vorba lui AB pe undeva pe-aici.

Mergi la inceput