40 cu + sau - (p.9)
Raspunsuri - Pagina 12
adrienne12 spune:
Nomi si lu saru mina, acus ma duc sa-mi iau spirulina (la noi fetele se gaseste la GNC). M-ai omorit cu povestea cu trabantu. AM ris de m-am prapadit. Zi asa ajuta si la colesterol si la fiere? Fireste ca m intepturi de la fiere si de cind cu stressul astora del ajob si cu kilul de cafea pe care il beau zilnic am niste crize de bila de ma tavalesc. Culmea e ca ca de cite ori ma duc la unltra sound nu imi gasesc pietre si daca nu sint pietere cu toata durerea mea ei imi zic ca n-am nimic. Eu asta nu pricep... In rest ma lup cu cirtitoiul din gradina si cu cirtitoii aia doi din casa. ieir m-a sunat tatal fetei (am aflat intre timp ca omul e alcoolic deci pe buna drpetate fata s-a saturat de acasa) si m-a luat la rost de parca ii rapisem eu fata. Era baut, asta clar... Problema e ca eu tot ii ofer solutii fetei unde sa caute ca sa fie ieftin, unde sa isi schimbe jobul si ea imi zice ca vrea in cartier la ea sa fie aproape de familie. pai atunci de ce nu se duce inapoi la familie? Eu asta nu mai inteleg...
noemi marian spune:
Of! Adrienne,fierea e cu schepsis.
Eu am umflat o HBV de la sotul meu si am ramas cu fierea defecta.Cel mai rau ma supara cind sint obosita sau cind ma enervez.Cel mai tare cind ma enervez.Odata ma umflu ca broasca si daca n-am ocazia sa dau afara toti din mine atunci ma inteapa de mor.
Eu tot pt asta mai inghit si ceai de rostopasca.E rau de numa' dar in 5 minute dupa ce l-am baut nu mai am nici o treaba.Daca vrei iti spun cum se bea ca asta e o problema fiind f toxic.
Fata 'ta'....saraca.Eu o vad ca fiind rupta in doua:pe de o parte familia,pe de alta parte tac'su.Eu stiu ce inseamna parinte alcoolic si nu este 'a walk in the park 'deloc.Am avut parte de asa ceva toata adolescenta mea si-a fost groaznic datorita sentimentului de vinovatie care este prezent constant si non-stop.Si multe altele.Poate odata va voi povesti.
Mik, .Unde umbli? Dupa cum ziceam io-s tufa la calculator si pe webshots nu stiu nici macar cum se intra,daramite sa-l folosesc? Lasa ca incerc asta cu yahoo 360,poate-poate.Oricum multumesc.
la toata lumea Nomi
Mik spune:
Nomi, umblu creanga. Am fost plecate in week-end la niste prieteni si n-am apucat sa va scriu, nici macar de-o incurajare mica. Pup you.
Va pup pe toate si ma duc sa ma ocup de copkii.
Mik.
lu.more spune:
Dac-ajuta la fiere imi iau si eu . Vazui pe internet 8-9 euro pentru 60 de capsule.
Si eu tot ca tine, Adriana, cateodata ma-ndoi de durere... la ecograf, cica nu se vede nimic. Am facut si-un scanner, la fel. Niste noduli mici pe ficat, vreo 3, cat bobul de orez, mi-au zis ca-s prea mici ca sa puna probleme. Pai... s-asteptam sa creasca...
Sa nu vorbesc intr-un ceas rau, de ceva timp am fost linistita.
Am si eu una cu un politai. Ba nu, doua cu doi politai.
Ambele cu una bucata sot francez la volan, ambele in Romania.
Prima : in judetul Hunedoara ("in judeeee-tul Hunedoaaaaa-raaaa"....)
In localitate. Vitaza limitata la 50 la ore. Ne flascheaza radarul cu 70. Ne opreste politaiuil mai incolo si incepe sa ne citeasca legea, ca daca nu platim pe loc, el e obligat sa trimita amenda-n Franta si o sa fie vai de capul nostru. Din vorba-n vorba aflam ca are rude in Marsilia si ca el trece adeasea pe la Nisa (a ingaima si nitel in franceza, sa ne arate cate limbi stie). La plecare nu ne-a luat nici amenda, nici in Franta n-a trimis-o, mai ca ne-am pupat. Am vrut sa-i lasam de-o bere, ne-a refuzat cu indarjire, ne-am despartit prieteni si ne-a spus "puteti sa conduceti linistiti, pe Hunedoara suntem singurul echipaj azi".
Eh... ce vremmuri...
Pe a doua v-o spun altadata, acu nu vreau sa ma lungesc (ca si-asa...)
pupiu
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
monagan spune:
Buna fetelor. Wow, ce de ati scris!!!!!!!!!!!!!
Am avut muuult de lucru la job si cand am sosit acasa n-am avut nici un chef de stat la calculator.
Apropo de Spirulina, eu sint in saptamana a 2-a de cand o folosesc.Iau 3 pastile/zi, inainte de masa cu 1/2 ora, ca asa ajuta in cura de slabire. Dar nu o iau neaparat ptr. cura, ca aia o tin eu oricum, ci mai degraba asa ca sa ma mai "revitalizez" si eu. Dar sa stiti ca intr-adevar de cand o folosesc, am energie multa (de toate felurile, inclusiv.... )si nu simt oboseala repede. La mine functioneaza chestia asta, asa ca dau bataie, ca mai am 1 luna 1/2.
N-am prea apucat sa va citesc pe toate, dar maine cand vin de la chef, o sa ma uit, asta daca nu prea mult (glumeam).
nematics spune:
Noemi,
Bingo
m-ai prins!!
da' nus- afurisita decit cu aia care-s rai cu mine!! Si el o fost...
si in plus, cred ca el era ala care circula pe sens invers, ca l-am vazut cum s-a albit la fata si-a plecaT repejor, de-aia vreau sa ma dau la fund pina nu s-a prins ca am facut mishto de el...
adrienne12 spune:
In ultima vreme ma cam enervez la job plus stressul si cind ajung acasa ma arde in partea drepata sau in spate... nu stiu cum ii spune la rostopasca in engleza numai daca iau de la plafar cind vin in ro caci aici nu am de unde sa-l iau. daca ajuta la slabit e si mai bine...
nematics spune:
mey, voi cu bila, eu cu politzistu!
Noemi, stii tu, al de sus nu bate cu
azi dadui din nou peste politistu' meu ziua in amiaza mare; era in exercitiul functiunii in centrul orasului, taman cind voiam sa bag eu un zece la suta peste limita maxima de viteza!! Noroc ca l-am vazut la timp, am scapat ca prin urechile acului: am pus o frina mare arta si i-am facut cu mina - mi-a facut si el cu mina, da' daca ma prindea cred ca de data asta ma "b..a", stiti voi vorba moldoveanului!!
Fetelor, eu stiu ceva leacuri cu plante pentru crize de bila, dat-mi ceva timp si vi le zic.
Va pup si zi/noapte buna!!
adrienne12 spune:
Draga Iuliana vad ca ti-ai facut un prieten. Lasa ca ajungi la Obor si ii intrebi si pe politistii din Buc daca le place Puccini. Eu una de abia astept sql-ul
nematics spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Draga Iuliana vad ca ti-ai facut un prieten. Lasa ca ajungi la Obor si ii intrebi si pe politistii din Buc daca le place Puccini. Eu una de abia astept sql-ul
Adriana,
ce e aia sql??
stiam eu ceva de my-sql dar sql?