Mamici de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc mult,Mariana!
Am fost ieri cu bicicleta si a fost ok.Adica ma simt bine si sper ca maine sa zica si dr ca sunt ok.
Eu stiam ca miscarea e f buna la sarcaina,doar daca nu exista contraindicatii.
Pupici si va astept sa-mi povestiti cu ce va mai confruntati la inceputul sarcinii ca eu am o burta ca la 3 luni...sunt tare balonata.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

a_deju: salut! nu stiu chiar sigur despre rezervele din maternitate, dar toate prietenele mele au nascut cu rusa,si au stat in camere de 2-3 pers, cu copiii in camera, in niste conditii foarte bune.una singura a nascut cu alt medic(nu mai retin cum il cheama) si a stat intr-o camera de 7-8 mame si farasa aiba copii cu ele.si stiu sigur k Rusa a fost langa ele cand au nascut, nicidecum nu le-a lasat pe seama moaselor, asa cum procedeaza multi medici

Madalina 8+

Mergi la inceput

Ce mai faceti burtici???Nu mai scrie nimeni aici?
Eu tot mai astept sa vad prin ce trec si alte viitoare mamici.
Va pup si va astept mesajele!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Intru si eu in club !!!

Bine v-am gasit !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Intru si eu in club !!!

Bine v-am gasit !

Bine ai venit si sarcina usoara!
Poate ne povestesti mai multe despre tine.Cum te simti,ce semne ai?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Buna Imi cer scuze din nou ca nu am mai scris(v-am citit totusi zi de zi).
Am avut niste probleme care intre timp s-au rezolvat si aum incerc sa stau cat mai calma si fericita pt bebeu.M-am speriat ieri un pic pt ca ..ne-am jucat "de-a mama si de-a tata" si dupa aia am avut o mica scurgere rozalie.Nu s-a intensificat,nu m-a durut nimic si dupa cateva ore disparuse total deci m-am linistit.Probabil am zgandarit niste locuri pe unde nu se mai umblase cam de multicel

Adinush6+

Mergi la inceput

Nici noi n-am mai avut rabdare sa ajung la dr sa vad cum e cu sexul dar vad ca n-am avut nimic...a fost chiar bine.
Eu mai am as ca niste intepaturi sau sageti la ovare si asta ma sperie.Azi il bombardez pe dr cu intrebarile ca deja la cite am citit s-au cam adunat.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna Dana, buna fetelor !

In primul rand vreau sa felicit toate care s-au inscris la "Mamici de ianuarie-februarie 2007"
Suntem norocoase, nu-i asa ? Luni de zile am visat clipa asta si acum parca nici nu realizez ca este adevarat, ca am dreptul sa intru si eu in club...
Luni am fost la doctor si mi-a confirmat sarcina . Mie imi iesise testul pozitiv inca de pe 26 aprilie, cand am avut inspiratia sa fac testul de sarcina inainte de a lua antibioticul pe care mi-l recomandase dentistul pentru o infectie la un dinte. Nu speram sa iasa pozitiv, pentru ca eu de aproape un an ma chinui sa-l "conving" pe sa vina, am facut monitorizari in fiecare luna, tratamente si 2 inseminari... Asa ca atunci cand am vazut a doua liniuta roz, foaaarte vaga, nu stiam daca e adevarata sau doar mi se pare mie... I-am facut si poza !!! sa incerc sa ma conving ca ea exista si ca nu e doar dorinta mea de a vedea si eu in sfarsit 2 liniute pe testul de sarcina . Chiar in seara aceea m-am dus si am mai cumparat un test de sarcina si l-am facut din nou si l-am aratat si viitorului tatic, intrebandu-l cate liniute vede el... Ca poate eu vedeam mai multe decat erau... Pe urma ce sa zic, in urmatoarele 4-5 zile cred ca am facut vreo 8 teste, de 3 feluri diferite... Sa ma conving ca e adevarat... Si toate au iesit pozitive... Dar parca nu-mi venea sa cred... Mai ales ca asteptam menstruatia abia de pe 1 mai incolo, iar in luna aprilie nu am mai facut nici o monitorizare si nici o inseminare...
Asa ca nu va povestesc cum am stat pana luni, cand am reusit sa ajung la doctor (nu ca n-as fi vrut sa ajung eu la el mai devreme, dar nu a fost in Bucuresti)... Si cand mi-a zis FELICITARI !... Abia atunci mi-am permis sa cred ca nu e un vis ce mi se intampla... CA VINE BB !!!
Sper sa ne ajutam reciproc in saptamanile care vor urma, sa avem o sarcina usoara si mai ales bebelusi sanatosi si frumosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Sunt o mamica de ian-feb 2006 si uite se implineste si la mine un an(mai bine zis pe 8 mai) de cand am avut test pozitiv...iar acum ma lupt cu voinicelul David care e un scump.
Sa va de-a Dumnezeu sarcini usoare si sa va bucurati din plin de perioada care va urma ca este o perioada minunata sa sti ca acolo in burtica ta creste minunea vietii...numai dupa ce nasti realizezi ce important este ceea ce a crescut si a inflorit in burticu tau si nu in cele din urma intelegi ce importanta esti tu MAMICA si ce minune a lasat Dumnezeu sa aduci pe lume.
Va dorim sarcini usoare si multa sanatate si putere de izbanda.
Pupici de la noi

Florinini si David (13.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna.intepaturi si sageti la ovare o sa tot ai.nu e cazul sa intri in panica. eu merg pe 11 saptamani si inca mai am aceste simptome..dar pt asta iau nos-pa (la recomandarea medicului)

pupici

quote:
Originally posted by Daconst

Nici noi n-am mai avut rabdare sa ajung la dr sa vad cum e cu sexul dar vad ca n-am avut nimic...a fost chiar bine.
Eu mai am as ca niste intepaturi sau sageti la ovare si asta ma sperie.Azi il bombardez pe dr cu intrebarile ca deja la cite am citit s-au cam adunat.

Dana

dolores 10+

Mergi la inceput