Mamici de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
pufymic spune:
Ramomar ti-am trimis email cu parola....sper sa-l primesti!
Floricika multumim de aprecieri si de vot!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
itzy-bitzy spune:
Pufymic mersi mult pt PM. Am primit in sfarsit
.
Floricika asa e ...ai dreptate. Si eu te-m recunoscut din poze, chiar i-am spus Adrianei ca vei avea un baietel , ea stia numai ca esti insarcinata. Am vazut-o si pe Carmen prin pozele tale.
Ca ne stim bine....a fost si la nunta mea si ea si Rodica...presupun ca o stii si pe ea.
Try multumim pentru explicatii. si mie mi-au fost folositoare.
18 +
Itzy-Bitzy
mamiFlori spune:
Cata_Adr, ziceam ca fiind placenta anterior asezata, loviturile lui bebe nu se vor simti asa repede din afara. Daca tati pune mana pe burtica, nu simte miscarile bebelusului. Si fiind asezata anterior, nici nu le va simti prea repede. Vezi ca a explicat cineva cum e cu placenta anterior/posterior pozitionata..
Florina
alexxia spune:
bb ralukutza ai dreptate albumele nu erau publice , acum insa sunt.
nicolstoy si eu ma gandeam ca mi-am cautat-o singura. Unde mai pui ca am ramas gravida cu Ruty cand eram studenta in anul 4 ( dar la alta facultate ).
Lasa ca ne descurcam noi cumva, nu-I asa ? ![]()
Alexxia
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
16+ si Ruty
4,7 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
anangel_lexi spune:
Buna burtici!
Beatrix, multumesc mult pt. ideile culinare. O sa pun in aplicare cateva din ele.
Bav si eu merg pe 5 la control. poate ne intalnim acolo:)
Noi am fost ieri la gratar la padure cu niste veri de-ai nostri si ne-am simtit super. Abia astept sa repetam experienta!![]()
In rest ne simtim bine iar bebele meu e super activ. Ca sa nu mai spun ca nu-i place deloc cand merge mami cu tramvaiul (cel putin asa cred, ca nu-i place) si protesteaza din toate puterile, dar ce sa-i faca mami puiului ca mami merge cu tramvaiul la servici si tot asa si la intoarcere...
20+ & 80% 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
anangel_lexi spune:
Fetelor, tocmai am citit la mamicide mar-apr 2006 ca in momentele astea naste Aida_o. Sa-i tinem si noi pumnii!!! Hai Aida!!!

20+ & 80% 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Adriana mica spune:
MamiLili, mie mi s-a spus ca se poate manca inainte de recoltarea de sange pentru TT, dar nu stiu daca nu depinde si de performanta aparatului in sine.
Alexxia, mie mi-a recomandat medicul sa fac Triplu test, chiar daca de abia am implinit 30 de ani. Este adevarat ca are doar valoare statistica, dar eu am preferat sa il fac.
MamiFlori, felicitari pentru baietel.
Adriana 17+
Vine barza
Varsta bebe
Pozici
gripo spune:
Salutare burticutze!
Am experimentat si eu chestia cu statul pe spate si, intr-adevar, a fost o miscare de trupe de mama-mama! O sa incerc sa evit pozitia asta, pentru ca zicea cineva pe-aici ca nu e bine. Nu am prea inteles pentru cine? pentru mama sau pentru bebe? Daca stie cineva clar, sa ne spuna si noua. Azi sunt foarte deprimata, cred ca de la hormonii de sarcina, ca alte motive n-am, si ma incearca o teama asa tampita de zici ca ce e aia. Dar ma opresc aici, ca sa nu va molipsesc, sau sa va irit si pe voi cu starea mea.
In legatura cu TT. In primul rand, se poate manca fara probleme, n-are nicio legatura. TT se recomanda doar la persoanele de peste 30 de ani, iar la mine, nici nu m-a intrebat pentru ca eu am avut in 2004 o sarcina oprita in evolutie, cxel mai probabil din cauze genetice, deci, ca sa fie toata lumea linistita, preventiv, am facut acest TT, care se face intre sapt. 14 si 16.
Urez bun-venit noii burtici si ii doresc o sarcina mai mult decat usoara si un bebe asa cum il viseaza.
In legatura cu nasterea, nu va faceti probleme, eu am vazut anul trecut cum a nascut cumnata mea, si am fost chiar acolo, asa ca nu ma putea minti nimeni cu realitatea. A nascut cu epidurala, fara dureri, foarte repede, copilul super sanatos. Eu vreau doar sa ajung acolo, ca nasterea nu e o problema, e doar un exercitiu.
AIDA_O, 

VINE BEBELINAAAAAA!
20+ 90%
anneoprea spune:
Inni
Tare frumoase pozele cu bb! Foarte reusite, vad ca-s facute la Medsana, au aparat performant! Si Floricika are o poza tot la fel de bine scoasa!
Dar vine perioada morfologicelor si cred ca o sa mai avem si alte pozici frumoase!
pufymic spune:
Aida_o iti tinem pumnii sa nasti repede si usor si sa fiti sanatoase amandoua!
Gripo hai sa-ti zic eu care e chestia cu statul pe spate. Nu e bine nici pentru bb nici pentru mama deoarece acum uterul e mare si apasa pe artera aorta abdominala(care e de calibru f mare si care duce sangele catre picioare) si incetineste fluxul sanguin, ceea ce nu face bine la nici unul. De aceea e de evitat sa stam pe spate(acum ca ne mai intoarcem in somn nu e o problema ca nu stam mult, dar sa nu stam asa mai mult tp....).
Eu tocmai am venit de la cosmetica(epilat
) si ma apuc de facut bagaje....
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru