Mamici de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
GETY spune:
Stati ca mi-am adus aminte de ceva:
Cat despre placenta, eu nu prea le inteleg. De exemplu la a 2-a mea ecografie era "placenta postero-laterala-stanga", iar la a 3-a era:" placenta posterioara grad I". Eu nu inteleg nimic din asta.![]()
alexxia spune:
Buna ziua gravidute ,
PUFYMIC iti multumesc pentru completarea datelor.
BBRALUKUTZA la fel mi-a spus si mie doctorul ca nu este cazul de triplu test. Asa ca m-am hotarat nu-l fac.
ROXANA77 si pe noi tot gradinita ne salveaza
( pe Ruth am inscris-o la 8 ore ) .O sa fie mai greu cu doi, dar si mult mai frumos (cred
).
NICOLSTOY multumesc mult si bafta si tie.
Eu sunt la Psihologie anul 3 , tu ?
Azi am fost sa-mi fac analizele si dupa ce m-au costat o gramada de bani ( 380 de lei fara cele acoperite de asigurarea medicala ) m-au si chinuit.
Au incercat sa-mi ia sange de la mana dreapta ( spun au ca erau doua asistente ),au invartit acul de cateva ori pana li s-a parut ca au prins o vena si au inceput sa umple eprubetele. Numai ca sangele in loc sa curga picura incet de tot. Rabdatoare au pus sange in trei eprubete , dupa care mi-au scos acul. Eu am crezut ca asta a fost si ca pot pleca. da de unde. O vad pe una din asistente ca ia eprubetele cu sange, le arunca la gunoi si-mi spune ca trebuie sa-mi ia din nou ca n-au prins bine vena si daca nu e vena. ( chestia asta n-am inteles-o caci dupa cum curgea numai vena putea fii nicidecum artera ). Oricum imi iau in final alte trei eprubete de la mana stanga si plec.
Acum stau si ma uit la cele doua vanatai care au aparut una pe o mana si alta pe cealalta si ma gandesc cu groaza ca joi trebuie sa ma duc la Institutul de hematologie sa-mi ia din nou sange pentru dozarea de anticorpi ![]()
Alexxia
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
16+ si Ruty
4,7 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
_Ralu_ spune:
gety, ca sa-ti schimbi datele, te duci in stanga paginii, sus, la profil personal, dai click si o sa-ti ceara parola ta. o introduci si iti arata tot ce ai completat tu cand te-ai inscris. modifici ce vrei si la sfarsit nu uita sa dai jos de tot "trimite". si gata, asta-i tot!
alexxia, cred ca nu ai albumele yahoo publice, ca nu se vad!
mama, inni cat de bine se vede bebelina ta! suuuuper! n-am vazut o eco asa de clara! 4d ce-i drept!
fetelor sa va uitati la pozele lui nokia din contul de e-mail comun! o frumusete! de copii ce sa mai zic? are niste minuni de copii frumosi la fel ca mamica lor! chir m-au impresionat pozele!
raluca
21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png
nicolstoy spune:
Ma bucur ca a placut povestioara noastra.Cred ca la prima nastere contribuie si o inconstiienta a necunoscutului , ca sa zic asa, la gradul de ingrijorare si panica fata de momentul nasterii.Trebuie sa recunosc ca acum ma gandesc cu putina teama la nasterea din septembrie, poate tocmai din cauza faptului ca stiu cum e,desi nu ar trebui pt ca nu a fost traumatizant deloc (psihic vorbind).
Alexxia eu sunt la RISE (relatii internationale si studii europene) anul I, boboaca
coapta.Am mai zis eu...m-a mancat undeva....De parca nu-mi ajungea ca mai trecusem prin fac o data...
Nicol
20+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
pufymic spune:
Alexxia nasoala experienta cu recoltatul sangelui ai avut.....
!
Sper ca joi va fi mai usor!
Ramomar bine ai venit pe
si in trupa noastra!Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos!....si te asteptam cu vesti de la eco de azi!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
ramomar spune:
multumesc din suflet pufymic
sarcina si nastere usoara va doresc si eu tuturor[grup]
eu am o problema destul de nasoala cu medicul. pana acum am fost la o d-na doctor tare aiurita; de cate ori mergeam la control imi zicea ca totul e ok, iar la ultima vizita mi-a zis : "esti pentru prima data la mine?"
, iar azi o iau de la capat: adica ma duc la un nou medic, sper sa fie totul ok......
va pupic pe toate
PS pufycmic cum pot sa primesc si eu parola?
inni spune:
Gety placenta ta era in curs de asezare definitiva, daca pot sa spun asa, migra..pt. ca asa fac toate placentele, pana isi stabilesc locul.Cam asta este traseul, jos lateral si apoi posterior sau anterior.La toata lumea se intampla la fel
Inni
22 + cu 
inni spune:
Ramomar fii binevenita printre noi.

Bebe sanatos si sarcina usoara.
Imi pare rau ca tr sa treci prin experiente neplacute cu medicul.Poate cu cel nou nu vei mai avea neplaceri.
Inni
22+ cu 
mexxa spune:
Buna ziua la 
Alexxia si eu am patit la fel cand a trebuit sa imi recolteze sange pt analize...asa ca te inteles perfect este oribil.![]()
Eu sunt bine...m-am apucat sa fac o mancarica de cartofi cu puple..
Ieri am fost si mi-am cumparat blugi...cu talie joasa, exact de sub burtica..imi vin perfect si am dat pe ei 300.000
, am prins o reducere...am fost super incantata.
Mi-am cumparat si un sutien cu un numar mai mare...asta da fericire![]()
![]()
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile date la intrebarile mele...
Inni am ramas uimita cand am vazut ecografia ta...parca ai vedea un bebe intr-o poza...superbbb 
Eu saptamana viitoare merg la spital si sunt tare curioasa ce sex are bebe...Sunt fericita ca misca mai ales cand mananc ceva ce imi place mult.
Va pup pe toate ca merg sa termin mancarea ca nu mai pot de foame...

poze
Vine barza
floricika spune:
Buna burtici
Nu am mai intrat de cateva zile si am avut de recuperat la citit![]()
Eu ma simt mai bine(stiti ca eram racita) sunt foarte multumita ca nu am facut febra, acum nu mai am decat nasul infundat, sper sa treaca si asta cat mai repede.
Zilele acestea desi am fost fonfaita nu m-a lasat sotul sa zac in pat si m-a scos la plimbare prin tara, a fost f frumos...
Vreau sa urez si eu bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebici sanatosi si frumosi!
Am vazut ca se discuta in urma despre colostru, si eu am observat la sanul stang, dar nu am vazut picatura, decat urmele lasate pe sutien
. Mi-e frica sa strang sfarcul sa iasa ceva, nu stiu de ce...![]()
Itzi-bitzy, ti-am vazut pozele cu burtica si am impresia ca te cunosc...Ai cumva o sora Adriana?
Inni, impresionante pozele, mi-ai facut pofta de eco 4d, eu am abia pe 18 mai![]()
Pufymic, m-am tot tinut sa iti spun si am uitat de fiecare data, e foarte frumos Alesio al tau, sa va traiasca, l-am votat!![]()
Nicolstoy, spune-mi si mie te rog unde mai exact este magazinul de la titan. Usoara nastere ai avut, si cand te gandesti ca cea de-a doua va fi si mai usoara....![]()
Pupici pe burtici!
Floricika
20+ cu 
Poze