Mamici de sept-oct 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
inni spune:
Va multumesc pt. aprecieri ! 

Stiam ca o sa va incante pozele mele
si de abia am asteptat sa le dau drumul. Si mie mi-au placut.Nu credeam ca vor fi asa de sugestive.Deja mi-am facut idee despre cum va arata bebe..cat de cat.. ca oricum se va mai schimba, dar altfel ma gandesc acum la cine locuieste la mine in burtica. ![]()
Intr-adevar sunt facute la Medsana, dar nu stiu daca in toate centrele au acelasi aparat pt. ca o prietena de-a mea a facut (anul trecut) aceeasi eco in sediul din Cotroceni si nu arata la fel, eu nu am mai apucat loc in Cotroceni si asa am ajuns in Primaverii (deh....si pozele dupa marimea cartierului
).
Inni 22+
putzuruca spune:
Pupicei fetelor,
Azi am o stare f proasta pt ca m-a durut capul aproape toata ziua si inafara de asta, mai am si alta problema. De cateva zile,(mai bine spus , prima data am simtit acum 2 saptamani, dar fara caracter continuu), am o durere sub linia inferioara a uterului, deci nu are legatura cu uterul. Aceasta durere este discontinua si o simt ca o apasare. In primele zile am crezut ca este de la constipatie, dar aceasta problema s-a rezolvat insa durerea nu a disparut. Ca sa va dau un termen de comparatie, se aseamna cu senzatia de inflamare a ovarelor. Simt aceasta durere mai mult in partea stanga.
Voi ati simtit asa ceva?
Sa fie oare ligamentele uterului suprasolicitate?
Daca stiti despre ce este vorba va rog sa-mi spuneti. Oricum voi ajunge maine sau poimaine sa iau rezulatul de la TT si voi lua legatura si cu doctora mea, insa pana atunci poate ma mai linistesc.
Va felicit pe cele care ati aflat sexul bebelusilor.
Bun-venit celor care ni s-au alaturat.
Pupicei la toate.
putzuruca
18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
ramomar spune:
hello mamici cu bebici
in primul rand vreau sa va felicit pe toate ca aveti un bebic acolo in burtica, indiferent ca e fetita sau baietzel...al meu se pare ca are putzurica uraaaaaaaaa, asa mi-a zis medicul mai devreme. cel putin m-am linistit pentru ca medicul nou pare cu capul pe umeri, nu ca aiurita de doctorita la care am mers pana acuma. l-am auzit vorbind cu asistenta in termenii lor medicali(diametru biparietal, insertia placentei, etc) si apoi mi-a explicat si mie ca totul e in regula. tensiunea imi e cam mica, dar a zis ca e mai bine sa fie mica decat mare. mi-a prescris fier si atat, pt ca analizele mi-au iesit bine...sa dea Domnul sa fie totul bine si in continuare...
eu sunt putin nervoasa ca nu prea imi dau seama care sunt miscarile bebicului si care sunt gazele
probabil sunt mai nesi
, desi ieri seara am simtit o lovitura destul de clara si de puternica...dar nu inteleg de ce il simt asa de rar, doar de 2-3 ori /zi
va pupcesc si va doresc bebici cuminti si sanatosi, mai vb maine
PS am primit parola, multumescccccccccccccccccc
tasia spune:
buna 
Ma bucur mult ca toate
sunt bine ![]()
nicolstoy foarte frumoasa, si incurajatoare, povestea nasterii baietzelului tau.
Sunt deacord cu lista de telefoane si eventual a id-urilor de pe messenger. Nu am insa parola de la contul comun, si nici PM nu stiu cum sa il activez, pufymic 
Cat despre TT nu sunt sigura ca doar femeile care au peste 30 de ani trebuie sa-l faca. Eu una am 21 , dar am facut TT si nu imi pare rau. E bine sa faci pentru orice eventualitate, parerea mea ![]()
Vauva iti inteleg pofta pentru capsuni.Acuma au aparut cele turcesti, sunt mult mai bune si mai apropiate ca si gust de cele romanesti, decat alea din Spania. Eu mi-am luat azi 2 kg, turcesti, super bune
Eu manac capsuni de la 8 saptamani de sarcina aproape zilnic. Si am pofta mereu de capsuni, pere, struguri, pepene rosu, prune... numai din astea importate, pana ies alea romanesti
insa nu ma plang... tati ne face toate poftele 
ramomar bine ai venit printre noi
Sa ne spui si noua dupa eco ce ai in burtik,
sau 
Pupici la toti 
18 + cu 
anangel_lexi spune:
Tasia, ti-am trimis un mail, sper ca il vei primi!
20+ & 80% 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
GETY spune:
Alexxia, ori ai tu venele subtiri, ori se coaguleaza sangele repede, sau mai este o varianta: asistentele nu se pricepeau si nu conteaza daca ti-au ciuruit venele. N-am nimic cu asistentele, sora mea este asistenta principala la nou nascuti prematuri si munceste pe rupte, dar sunt si unele care nu-si dau interesul.
Inni, poate placentuta mea s-a asezat si ea la casa ei si nu mai migreaza.![]()
Floricika, poti sa strangi fara frica, te pregatesti pentru cand o sa te stranga bebeul, sa stii ca eu am strans, n-am patit nimic, dar nici nu curge.. nimic. Mai am rabdare.
Gripo, si eu am citit recent cu statul pe spate. Nu-i bine nici pentru noi,
nici pentru ei.Pufymic ti-a explicat mai bine.
Va pupic pe toate.
MamiLili spune:
Buna seara, burtici!
Pufymic, imi poti trimite parola de la contul de e-mail prin PM? Mi-ati facut asa o pofta sa va vad in poze si sa va vad bebeii.
MamiFlori, m-au magulit cuvintele tale, am crezut ca esti suparata ca avem nick-ul asemanator. Sa-ti spun sincer, atunci cand l-am ales m-am gandit ca va veni cineva pe lumea asta care ma va striga "mami" si am zis ca e bine sa trec si prenumele meu alaturi, fiindca nu-mi plac poreclele sau pseudonimele. Nu m-am gandit atunci ca se pot crea confuzii. Daca te deranjeaza asemanarea, imi cer scuze. Dupa cum ti-am spus mai sus, mi-am ales un nickname care sa ma reprezinte.
Multumesc fetelor care mi-au raspuns la dilema mea legata de a manca sau nu inainte de triplu test. Si eu banuiam ca mancarea nu influenteaza dozarile hormonale, ma bucur ca mi-ati adus informatii suplimentare care mi-au luminat mintea.
Vauva, poti sa-mi spui cam cat de des intri pe forum? Am nevoie de o informatie de la tine, dar abia peste cam 2 sapt. Vreau sa stiu cand te pot contacta prin PM.
Ii tin pumnii Aidei_O sa aiba o nastere usoara si o refacere rapida. Iar bebelusa sa fie sanatoasa, frumoasa si cuminte. Aida_O, te asteptam cat de curand cu povestea venirii pe lume a bebelinei.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
16 sapt
nicolstoy spune:
Floricika , magazinul Titan banuiesc ca stii unde este, (daca nu da-mi de veste) magazinul cu hainute si pt gravidute este la parter.Cum intri pe usa principala (prima dinspre intersectie,ca sunt mai multe), o tii tot inainte ,"prin parfumuri" (adica treci prin dreptul raionului cu parfumuri )
, in capat faci stanga si mergi inainte ,iar primul raion cu haine (ca nu are numai pt gravide) de pe dreapta este cel cautat.Spor la cumparaturi.Iti trimit pe PM nr meu de tel in caz ca nu te descurci.
Pufymic te rooog fruumoos spune-mi si mie cum fac sa intru ca sa pun si nr meu de tel si sa le vad pe celelalte.Saru'mana
.
Nicol
20+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
adameasca spune:
Fetelor, cucuietelor, vreau si io pe PM parola de la mail. Pls.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
adameasca spune:
Raluca, mulmesc
.
Nokia, ce copii frumosi ai!!! Sa-ti traisca, frumosi foc.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica