Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_77 spune:
Mai, mai, sanatate multa la toti bb. Astept un scutec in care niciunul sa nu fie bolnavior, ca vad ca pe multi ii incearca una, alta.
la mamici si bbici
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
silvia_d spune:
ca sa va-nveseliti cetiti aci:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74628
da'va rog,nu ratati!
e super!
muriti de ras!
Morgano spune:
Silvio, toate le-am rasolit , rad de ma sparg.
Si mai rad ca mi-o amintesc pe Lordra cu desthul supt pana la os la rana la tragedii al Darei, Ana vine tare din urma ca a supt inainte de somn fix unde avea bubtze pe mana si acum e data cu bepanthen sa refacem epiteliul
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
felicia74 spune:
sunt veriga cea mai slaba!
Mandy soacra ta e sora geamana cu soacra mea. Deci: nu esti singura!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
Morgano spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR SI FELICITARI PROASPETELOR CRESTINE !!!
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
pischi2003 spune:
Salut
Ela, fuguta la spital. Daca zici ca nu papa, diaree, febra... pai se deshidrateaza mai pui, ca nu ia lichide de nicaieri. Asa stateam noi in cumpana cand cea mica vomita, o fi sau nu de spital, si chiar cand am ajuns acolo nu eram f. convinsi ca era asa grav, dar cand am vazut acolo ca de fapt ea tot vomita ne-am dat seama ca noi nu aveam cum s-o ajutam. Poate e ceva usor si va trimite repede acasa. Tinem pumnii.
Noi suntem mai bine, la plamani treaba e buna. Mai aiu eu antibiotic inca 2 zile, ca aveam si eu nush ce infectie in gat, fata a terminat tratamentul de vineri.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Morgano spune:
Are dreptate Miha cu deshidratarea, Ela.
Asteptam vesti bune de la tine.Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
dordia2000 spune:
Ela du-te la dr si nu mai sta ca nu e de gluma. Poate fi orice sau nimic. Astept vesti bune!!! Sanatate multa
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Mai, Mandy stiu ca o sa arunci cu chiftele, da' imi pare rau, din pricina de bila bulita nu pot sa le halesc; sa stii ca nu e chiar o obsesie aiurea a doctoritzei cu decalotarea. De ce? mai ales ca am citit si eu tampeniile alea cu putza ca un bobocel de trndafir... afirm cu convingere ca organu' trebuie spalat.
Pai, chiar femeie fiind tu nu te speli? Sau barbatul tau nu se spala? Nenorocirea e ca si putzulica aia mica de 2 cm secreta ca si oragnu' lu' ta-su' ( scuzati toate ghilimelele ) si mai rau e ca la fiecare urinat ramane picatura de rigoare in invelisul "bobocului" care in timp se transforma in mizerie...
Nu stiu prea multe despre fimoza, dar iti impartasesc propria experientza: copilul meu la trei-patru luni ( poate sa fi fost 6, chiar nu mai stiu, ca am pastrat si eu jurnal cu papa si lucrurile frumoase ) a inceput sa planga cam des si sa fie iritat la putzica. L-am "vizionat" noi ca niste ageamii si am observat putza galbena intr-o parte, parca avea sub preputz un gogoloi d epuroi. impacinetati, normal, fugutza la doctor. Doctoritza ne zisese ca trebuie decalotat, noi da, da, pe la 14 ani... si ne-a trimis de urgenta la chirurgie la Alexandrescu. Credeam ca o sa ii taie ceva din putza, sau preputzul ca la circumcizie, m-am umflat de plans. Nici vorba, o asistenta l-a tinut de manutze, una de picioruse ( si una pe masa' sa nu lesine ) si doctorul harsti ! a decalotat organu' in toata regula, prin apasarea preputzului peste cap. Avea acolo ca un fel de inel deja intarit, care s-a sfaramat, mizerie galbuie, secretii si pipi intarit... I-a dat cu o vaselina si m-a invatat si pe mine cum sa fac, a plans copilul exact 1/2 de minut, rivanol, etc...
Ideea e ca acum il decalotez la fiecare baita, nu il doare, nu comenteaza, singura chestie sa nu ii ating capsorul ca se supara...
In alta ordine de idei, am o prietena foarte buna care nu i-a facut acest lucru la baietel, in primul rand pentru ca i-a fost frica, apoi pentru ca avea convingerea ca daca face pipi "in jet" indiferent cat de strangulat e organul nu e nevoie de interventie... nenorocirea face ca din constructie sa aibe preputzul foarte micutz si acum, la 2 ani, putzulica copilului e extrem de mica, ca a unui bebe nou nascut. In plus e tarziu pentru o manevra fara a fisura pielea ( extrem de elastica de altfel ) deci trebuie intervenit chirurgical.
P.S. Poate sunt eu mai intepata de fel si am si o fatza de "nu te pune cu mine ca am gura extrem de mare" dar niciodata nu mi s-a parut superficial controlul copilului la urgentza. Din contra, am avut surpriza placuta sa dau la pediatrie la Alexandrescu peste oameni deosebit de intelegatori, la un simplu rosu in gat sa imi spuna povesti de 20 de minute cum, ce si cand in asa fel incat sa am senzatia urmatoarea data cand e bolnav ca nu e chiar atat de grav, dar imperios necesar sa il vada medicul...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
silvia_d spune:
pisi,Iulian n-a fost decalotat...si nu are putzika mica...
da'de acord si cu tine,si cu articolul dat de joy-acu'ce sa fac,ca ma-ncurcarati???tzin cu ambele...
in alta ordine de idei:multumesc mult fetelor care mi-au urat pentru Stefanutu,s-aveti la fel,bebelaci sanatosi si mancaciosi si dormiciosi noaptea!