Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
pisi-si-boscu spune:
Hm.. credeam ca e mai buna lamaia dacat portocala, ca are mai multa vit C sau ceva de genul asta. aunci voi continua ritualul cu porto in ceai, ca e interesant, mersi !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
ilenutza spune:
si eu ii dau vit. c 7-8 pic ca atare!
am un balsam de buze urgo!dr. mi-a zis sa ii dau vaselina!de unde s-o lua, de la marmacie?
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
cristinamh spune:
bagam si noi mesaj, dar scurt ca stam rau cu timpul...
1 - se mai gaseste sicovit fiole?? ca l-am trimis pe tati si cica nu se mai fabrica, mi-a luat niste picaturi de vit C, extraordinar de gretoase si amare, ca mi-am bagat si eu pe gat sa vad de ce ambii copii s-au strambat de parca le-am dat pelin...
2 - organizatoric, n-am citit mai nimic in urma, mailuri vad ca nu erau, dar cred ca stiu si de ce, ca aveam casuta postala plina cu diverse "chestii amuzante"... asa ca astept de-acum datele pt tabel... daca imi amintesc bine, cristina negara si dienuta au trimis pe mail, lavi pe DC... in rest, nu am date dupa vacanta.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ilenutza spune:
am trimis in contul comun trei carti de psihologia copilului!pentru cine vrea...
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
felicia74 spune:
Buna!
am citit putin-putin, dar am ceva de raspuns: ptr cei mici mai bune sunt Vit C natural, (chiar asha ii zice). E o cutie cu ambalaj galben. Noi luam din luna 2 ptr pofta de mancare si are efect.
Am inteles ca nu sunt fabriacet sintetic, asha ca de aceea le folosesc. Cat despre sicovit, mama, ce gust naspa au!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Noki_lara, Catutza, Teo-Banu, Melku, Ela, Silvia si Camelia la multi ani ptr bebei!
Diana am citit si eu in Jurnalul articol despre caz. Vai de ei!
Ptr muci eu i-am dat cu ser fiziologic si calgol. Mai repede trec d ela sine, ca nu mi s-a parut ca au mare efect medicamentele.
Ilenutza eu am vrut sa-mi trimit mailul de la tine cu acele carti, dar a zis ca e o problema cu un fisier atasat. Mai incerc... daca nu merge, iti zic eu pe mess.
Pisi asta e, indur si eu problema cu soldul, dar nu prea mult. As vrea sa ma vada si un dr. ca nici nu pot s-o ridic pe Ilinca in brate, ca parca sunt oloaga
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
mandyksch spune:
Slaba miscare pe DC. Da' nici nu ma mir ca e o vreme atat de buna ca iti vine sa stai tot pe afara.
Mai, vad ca tot cad copii de pe pat si din alte locuri...cred ca pana la urma nici noi nu vom scapa.Ca asta mic nu are astampar, zici ca are viermisori in fund.
Noi asteptam cu emotii vaccinul -deh suntem in intarziere- pe care il face, joi inainte de masa. Probabil dupa bunul nostru obicei vom avea febra mare vreo 3-4 zile.. Apoi ma pregatesc si pt. confruntarea cu pediatra...ca nu vreau sa il decalotez pe bb si ea ma tot "ameninta" ca imi da trimitere la chirurg. As vrea si eu sa am o pediatra care sa nu fie obsedata de fimoza si decalotare. Ii pregatesc niste materiale pentru studiu...cred ca ma va ucide cu privirea si cu gandul.
Fetelor, sa vedeti ce "cadou" am primit de la soacra-mea. Vine ea la noi duminica si scoate dintr-o plasa doua perechi de pantaloni scurti din aia crosetati. Imi zice "uite, am gasit pantalonasi scurti cu care il imbracam pe sotu' tau cand era mic". Io ma uit la ea , ma uit la pantaloni si o intreb "da' ce sa fac cu ei?". Ea se uita la mine mirata "da', cum ce sa faci, sa il imbraci pe bb cu ei". I-am spus ca eu nu o sa il imbrac niciodata pe bb cu asa ceva-cum crede ea ca pot sa il imbrac cu asa ceva. In primul rand ca-s demodati, au vreo 35 de ani si vara i-ar lua foc fundu' la copil. Mama, da' am o soacra. Nu ma astept sa ii cumpere ceva lui bb, dar macar sa nu ii aduca haine din astea ce au varsta noastra.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
ela27oana spune:
offfffffffff feteolr noi suntem rau
aare diaree si febra,a avut brusc 39
nu vrea sa pape milupa hn25 ce ma fac
joy multumesc pt ajutor
Ela si Oana-Daria
silvia_d spune:
Offff,ela!Doamneeee!
O fi facut ceva viroza intestinala??
Sau,pur si simplu un rosu-n gat?!
La ei se manifesta cu febra,stare de rau,voma dupa laptic,si diaree.
Nu sta,fugutza la Budimex,si Alexandrescu!
Si,nu te lasa,daca tutele alea zic ca nu e nimik,bla bla-fii tare!
C-ai vazut ce i-au zis lu'Madau-ca n-are nimik,tre'doar niste muci aspirati!
Nu mai sta!
Morgano spune:
Ela, fuguta la medic, ascult-o pe Silvia si nu te lasa dc te ignora alea de pe la spital. Bafta.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)