Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

neata!

si noi ne luptam cu mucii! cand e mai bine, cand mai rau!

ce intamplare Miha!bine ca erai langa bb!ei au ingerasii lor pazitori!

raporatm si noi una cazatura de pe canapea!a plans un pic si atat!si eram amandoi parintii acasa!!!!!

mi-am adus aminte ca husbandul a zis ca o sa luam tarc cand o sa vada el ca nu mai e sigur sa stea in pat ( era smecher1 si iaca, a cazut vic cu el de fata!

bineineles ca mie mi-a sarit atunci mustarul si i-am spus ca o sa luam tarc cand o sa consider eu pt. ca eu stau toata ziua cu vic si stiu mai bine iar el il vede numai dimineata si seara, cateodata nici macar seara nu se intalnesc!

cand vom scapa de mucii astia nu stiu!cert e daca il scot afara e mai rau si are si buzele f. uscate! cu ce sa il dau , mititelul?

Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Semnam si noi condica dupa o absenta mai lunga... Nu prea avem timp sa mai intram pe aici, dat fiind ca mesele dureaza mai mult (pregatitul lor mai ales), e frumos afara si ne plimbam muuult.
Raportez un bebe inca sanatos (slava Domnului!), care insa a tras cam multe cazaturi, la ultma din ele am crezut ca l-am pierdut de tot! NU mai povestesc ce si cum, ca a fost de cosmar, si cazatura in sine si faptul ca nu a cazut singur si nici nu l-a scapat cineva din familie!
Tot cu lingurita ma chinui, tot nu vrea biberon cu nici un chip... Ieri a mancat cateva picaturi de lapte la masa de 7 pm, la cea de la 10 pm n-a avut randare sa suga suficient cat sa vina laptele, asa ca s-a culcat fara sa pape mai nimic... Pare-se ca nu l-a deranjat defel. Pe mine m-a deranjat, ca 20 de minute am tot stat sa-l conving sa nu dea drumul la san instantaneu cum punea gura pe el si vedea ca nu curge! N-am avut succes!
Imi pare rau sa aud ca aveti bebei mucosi! Al meu face cate o criza de plans parca la fix cand i se strang mai multi mucisori, asa ca ii inmoaie in mod natural, iar eu stau pregatita cu betisoarele sa-i extrag! Deocamdata nu am avut nevoie de alte manevre.

Dienutza, eu stiam ca babanele nu se tin in frigider, ca se inmoaie si se maronesc in cateva minute dupa ce le scoti de la rece. Nu stiu ce se intampla cu ele, insa am verificat si eu ca asa se fac. Asa ca le pastrez cum stiu din copilarie si tin foarte bine, plus ca se coc incetisor si fara pete. Le bag intr-o hartie (ziar) si le pun undeva la intuneric (in dulap). Scot cate una si le bag la loc. Incearca si tu!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki, catutza, teo_banu si melku la multi ani!!! Aveti 6 luni!!!!

negaracristina in luna a 5-a trebuie sa ia in greutate in jur de 500g. Deci a luat numai bine!
miha aoleu ce spaima ati tras!!!!
joy si Nati seara adoarme la san.

Am primit azi voucherele pt Bulgaria. Acum merg cu Natalia sa-i fac poze pt pasaport.

Va pupam.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor

Maaaama ce de sarbatoritzi!!!

Noki, Catutza, Teo si Melku sa va traiasca fetele cucuietele!
Ela si Silvia si voi sa traitzi iar bb-ii sa creasca mari si frumosi!
Camelia si tzie sa-ti traiasca frumoasa si sa te bucuri de ea!

Ma duc sa fac ceva curatzenie prin casa, mancarica si...ce-o mai tb. Va pup!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Fetelor, v-am auzit ca vorbiti de Vibrocil. Sper sa nu fac o gafa, ca acum nu am cum sa verific, dar eu am acest medicament sub forma de gel, un tubulet cu o tevusca lunga de tot, bagi chestia aia in nas, tragi o picatura, apoi turtesti narile copilului sa se intinda pe mucoasa nazala. E foarte bun pentru ca nu se mai scurge in gatul copilului si nu mai simte gustul acela de raha care il au de obicei solutiile nazale, mai ales acelea sarate. Nu stiu daca sunt recomandate si sub 2 ani, o sa ma uit pe prospect, dar imi aduc aminte ca i-am dat lui Sebi si cand era mititel de tot.

Ilenutza, cred ca poti sa ii dai bblului cu balsam normal de buze, ceva mai bun, adica nu grasimile acelea infioratoare chinezesti ci un Nivea, de ex.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

fetele am fost la dr.posibil vreo infectie,acum suntem la regim:50 ml ceai menta cu smecta peste 3 ore inca 50 ml,in loc de lapte mucilagiu cu o masura lapte si vb cu dr la 15,iar daca mai are scaun imediat ce face

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

fetelor, asa e bbi au ingerasul lor pazitor. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fii intamplat daca nu eram langa ea....DF se se intample asta cand e singura... va da-ti seama ca si azinoapte am dormit 2 ore si alea ca mi s-au inchis ochii de oboseala,pt ca mi-a zis dr ca astea se vor mai repeta...

Acu' parere de alt dr (inlocuitor de dr de fam. ca plecat in concediu): copil sanatos, fffff putin inflamat gatu, atat de putin ca nu necesita tratament de niciun fel... si toata nebunia de Ieri pur... accinent. Ce sa mai zic... am plecat acasa putin mai linistita. Recomandari:de urmarit fabra dim si seara...si sa-i dau fiolele de vit C in ceai ca nu-i fac rau. Mai da careva la bbi fiole de sicovit C? Cum le dati?

PUPICI

MIHA SI
IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Repede zic si eu LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!! Sa cresteti frumos si sanatos!
Miha doamne ce patanie, si eu am tras aceeasi sperietura cu Miruna acum vreo luna cand s-a trezit din somn urland si neputand sa respire, tot din cauza de nasuc infundat putin. Aceeasi indiferenta la spital,bleah. Bine ca fata e ok, da-i vit C in ceai ca nu e problema.

Chiar, ca vad ca multe dintre voi au probleme cu bebelusi raciti, mucisori, etc. Intrebare: Voi dati destula vitamina C la copii, suc de portocale, cateva pic de lamaie, nu de alta dar de cele mai multe ori asta rezolva si previne toate problemele astea. Eu ii dau Mirunei la indicatia pediatrei, de la 1 luna cate 2 pic de lamaie zilnic, plus sucul de portocale cam de 3 ori/saptamana si n-am avut probleme. Plus multe fructe si variate. Am intrebat si eu, sa nu dati cu pietre
Mess-ul meu pe conferinta tot nu merge, multumesc ptr invitatie, o sa ne schimbam providerul si sper sa se rezolve.
Pupici si fug ca am o tona de rufe de spalat, intru mai pe seara.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Miha, eu folosesc pentru mine, fiole de vit C in ceai. E ca si cum ai picura lamaie. Daca iese pra acru, pune-i si tu un pic de miere. Dar nu cand e ceaiul clocotit ca nu e bine.

Mada de ce ii dai picaturi de lamaie si nu de portocala? E mai buna lamaia? Te intreb ca eu chiar nu stiu. De ex. in ceai in loc sa pun o felie de lamaie, pun una de portocala. Ii da o alta aroma...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pisi ii dau cateva picaturi de lamaie plus suc de portocala in cantitate mai mare. Mai exact 60-70 ml suc porto + 2-3 pic ce lamaie. Nu e vb ca e mai buna lamaia sau portocala, fiecare are aroma si savoarea ei. Insa suc de lamaie nu ar papa iti dai seama.
Buna ideea cu portocala in ceai, incerc si eu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput