Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
lavi02 spune:
Bai Silvia si Camelia ma iau mustrarile de comstiinta ca m-am apucat sa zic la-multi-ani-uri numai bebelacilor de 6 luni! Nici asa nu-i frumos!
Eu ii pup pe toti pe nasucurile lor si le doresc sa fie sanatosi!!
Ela asteptam vesti... bune!
Multumim pt felicitarile de botez! Sunt asa fericita ca a trecut si am scapat de stres. Plus ca a fost frumos, mai simplu decat ma asteptam. M-am stresat prea tare, mi-am facut prea multe ganduri.
Dienuta ati fost in Bulgaria? Cum a fost?
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
felicia74 spune:
aoleu, Pisi tu stii cu ce minuni de diagnostice date de camera de garda/urgenta veneau bietii copilasi sa se interneze la Stanciu?
Bineintles ca in urma analizelor se afla ca era alta boala. Eu una n-am incredere in cei de la urgentza deloc, prefer un dr cu experientza, de preferintza sa fi lucrat in spital destul de mult. De aceea nu am chemat salvarea in noaptea in care a urlat Ilinca de la 1 la 7 ca astia dau niste tratamente superficiale, ceva gen paracetamol-aspirina.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
madau spune:
Ela fugi repede la spital cu pitica ( sper sa o fi facut deja) ca nu e de glumit. Mai bine sa fii ca mine o mama nebuna care si-a carat copilul cu doar niste muci pana la spital decat sa stai acasa si sa fie rau. Au cam ras alea de mine dar m-am linistit.Sper sa ne dai vesti bune
Fetelor azi era sa fac o nefacuta. La pranz, pun fata in marsupiu si fug pana la "La Fourmi" langa mine sa iau fructe si niste borcanele de piersici ptr Miruna. Toate bune si frumoase, cand ajung la casa..ma ia un lesin, am transpirat instantaneu si vedeam in ceata. Platesc repede si ies afara la aer, mi-am mai revenit putin, insa nu stiu cum am ajuns pana acasa. Mai eram si cu fata dupa mine, cred ca numai asta mi-a dat putere. Mi-am revenit in final dar am tras o sperietura . Cred ca e cazul de niste analize, sa nu fie vreun pui de anemie.
Ma duc sa bag un ochi pe la topicurile cu sterilete, ca nu stiu ce sa aleg, normal sau Mirena. Doctorul meu ma tot bate la cap cu Mirena, dar eu am cam avut probleme cu pilulele, si daca nu-l suport ce dracu fac? Ca e 5 milioane . Plus ca nu vreau sa-l tin 5 ani, ca peste vreo 2 as mai vrea un bebe. Voi aveti vreun sfat?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
mandyksch spune:
Pisi, nu dau cu chifle. Respect decizia pe care ai luat-o. Insa eu sunt impotriva decalotarii si am tot studiat tema asta.Decizia mea a fost luata.Si putzica e "selfcleaning".Uite un link interesant, e cam mult nu cred ca aveti chef pt. asta.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=45236
si mai sunt si altele.
Chestia cu putza mica daca nu s-a facut decalotare nu prea o inghit.Iti spun si de ce. Tocmai deschisesem un subiect la Parintii...Nepotelul meu a fost operat la 6 luni pt. ca pediatra a considerat ca el are fimoza, ca nu l-au decalotat parintii cum trebuie, ca daca nu ii face operatia ii va ramane putza mica etc...zis si facut, parintii s-au conformat. Si rezultatul n-a fost bun deloc. Putzica nu arata prea bine. A ramas tot mica-deci nu are nicio legatura cu presupusa fimoza-asa ca el face acum tratament hormonal.Se pare ca pana la urma se vad si rezultatele. In plus trebuie sa tina si un pic de regim pt. ca la baieteii mai plinuti putzica se ascunde in stratul de grasime. A, si ieri am aflat ca pediatra nepotului meu e si pediatra mea.Deci nu ma mir.
Silvia, nici al meu sot nu a fost decalotat...si nu pot sa ma plang de dimensiuni.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
mandyksch spune:
Asta cu decalotarea face parte din categoria polemicilor: nastere naturala vs cezariana, alaptata vs lapte praf, decalotare vs. ne-decalotare sau cum se zice.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
dordia2000 spune:
Fetelor eu l-am decalotat in fiecare seara, l-am spalat si tot nu e suficient. Tot o sa ajungem la nenea dr. sa ne traga el de putzica si eu chiar m-am chinuit sa ii fac ce trebuia dar...nu mi-a iesit. Dar am toata increderea ca o sa fie ok!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
Iubitelor, va multumim din sufletelul nostru de 4 luni pentru urari si ...
LA MULTI ANI OANA DARIA, DARIA-VIRGINIA, SARAH, BIANCA-MARIA, STEFANIA-IULIA, SERGIU STEFAN SA FITI SANATOSI, FRUMOSI SI CUMINTI!!!
Lavi, nu-ti fa probleme ... ca va prindem si noi din urma !
Corapino, parca tu ziceai ca s-ar gasi ipsos de modelaj (pentru mulaje) prin librarii. Ai vazut pe undeva prin Bucuresti, ca vreau sa o trimit pe sora-mea sa caute. Ea a vazut in Cora ceva, da' nu stiu daca e acelasi lucru. Daca ai vreo "sursa" da-mi te rog mult un indiciu!
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
Poze Paste
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Bubamara spune:
La multi ani bebeilor si mamicilor o !
Noi suntem bine, am fost ieri la Alexandrescu sa vedem daca puiul are displazie sau nu. Concluzia: bazin perfect normal, ne-am linistit.
Nu pot sa spun ce nervi mi-am facut acolo. Alea de la radiologie erau toate stranse card in spate, nu-s' ce naiba faceau acolo, au aparut dupa vreo 10 min. La radiografie, m-au pus s-o tin bine sa nu se miste si a iesit juma' de picior . Zice cucoana d-acolo "s-a miscat copilul, duceti-va la dr. sa va zica daca poate vedea ceva!" Dr., bineinteles mi-a zis ca mai trebuie o radiografie, ca nu au centrat bine copilul. Bine, era de inteles de ce a iesit juma' de picior, au facut radio pe un peticut de hartie din aia, cat un plic . In sfarsit, s-a rezolvat, dupa ce m-am enervat si cu un tigan acolo, care vroia sa intre cu tupeu in fata mea. Nu stia ca-s din Pantelimon .
Ela, ce-ai facut cu puiuta? E mai bine?
Multa sanatate bebeilor va doresc!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
dienutagraviduta spune:
Lavi02 - mai, nu ne-am dus pana la urma; din motive de prea multa coi...ala (scuze), dar si din motive de vreme. adica am suferit de frig de paste la tara, si a fost si mai ieftin.
Madau - eu mi-am pus sterilet normal; doctorul meu mi-a spus ca steriletele Mirena se folosesc pentru femei in varsta si care au nevoie de tratament hormonal; pentru simpla contraceptie, este recomandat steriletul simplu, din cupru. si eu am avut aceeasi dilema, si n-am priceput cum ceva care costa 100.000 lei poate face aceelasi lucru ca ceva care costa 5.000.000 lei, insa am mers pe mana doctorului; preturi intre aceste sume la sterilete eu una n-am gasit ...
referitor la decalotare - initial si eu credeam ca este mai bine sa fie lasat copilul in pace, ce dumnezeu, insa pe mine doctorita m-a convins; basca 2 cumnate d-ale mele care au ajuns cu dansa in batista la urgenta ca urla copilul de numa-numa.
asta cu "nu creste puta cum trebuie daca nu e decalotata" cred ca e o aberatie babana.
iar asta cu puta e ca un "bobocel de trandafir" e una si mai mare, dupa mine. eu am citit link-urile astea mai demult, si i-am aratat poza si lui dan, care s-a spart de ras, si a zis ceva de genul : "a mea e scula, frate, rupe tot, nu-i nici un bobocel de nici un trandafir ..."
hai ca a sarit si lucuta din pat cat am scris eu mesajul asta; sper ca n-a cazut in cap, cand m-am intors eu era pe burta ... a plans mai putin decat cand ii pun un body - deh, baiat mare ... asta a fost prima data ...
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Cam slaba miscarea pe forum. De ce oare???
Raluca ma bucur ca printzesa nu are nimic la bazin. Ti-ai luat o piatra de pe inima cred.
Lavi, IrinucaR,Bic,NegaraCristina si T_Ioana sa va traiasca puii si sa fie sanatosi!
Noi suntem ok, mancam, ne jucam si mai si dormim. Deci e super!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005