Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
silvia_d spune:
Fetelor,eu nu am mai intrat,c-am fost fost in SOC: A CAZUT STEFANEL DIN PAT!
Numai ca la noi patul e f.inalt,iar el a cazut direct pe parket,ca n-avem covor la el in camera;spalam vasele de dimin,il lasasem in mijlocul patului,si-am auzit o bufnitura!
Offff
Mi s-au inmuiat picioarele:el statea jos,pe spate,plangea,l-am luat in brate,s-a oprit brusc,dar eu nu mai ma puteam opri.Era si vara-mea la mine,amandoua nu mai stiam ce sa facem...a fost cumplit,am sunat-o pe mama,sa vina de la tzara...intre timp,situatia e stabila,a mancat!
acum e ok,multumesc lui Dumnezeu.
Vorba ta,Feli,cred ca au ei un Dumnezeu acolo,al cazaturilor!
Deci,si eu am intrat in club!
ilenutza spune:
Cris, bineinteles ca mirena este sg optiune in anumite cazuri!imi pare bine ca esti asa de documentata!asta a spus dr-e opinia lui!
Acu, drept vb eu nu imi pun sterilet, nu stiu cum m-as acomoda deci sunt oricum elvetiana
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
ilenutza spune:
Silvia, imi pare rau ca ai intrat si tu in clubul copiilor ce au cazut din pat!Bine ca e OK Stefanel!
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
dordia2000 spune:
Ioana felicitari pentru intoarcere!!!
Silvia mareeee sperietura!!! Si eu era cat pe ce sa intru in club dar....in ultima clipa m-am intors si l-am vazut cum aluneca din pat si m-am aruncat si l-am prins. Nici nu a stiut mititelul pe langa ce bufnitura a trecut. Asa ca...pana acum...slava domnului am scapat de cazaturi. De lovit ne lovim cu toate jucarelele in cap si in fatza dar...de cazut inca nu am avut ghinionul.!!!
Eu de maine ma apuc de slabit si o sa o iau incet cu metoda dietei WW pe care am studiat-o azi si mi se pare destul de flexibila.
Cu lapticul nu prea mai este decat asa de o gustare asa ca...eu ii tot bag tzatza in gura dar...el nu prea mai trage dar ii place sa stea si sa molfaie inainte de papa. Asa ca...cam gata cu laptele!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Salutare ! Multumim celor care ne-au urat ieri "la multi ani", uram si noi toate cele bune bebelusilor nascuti zilele astea.
Noi am fost internate 4 zile in spital la Victor Babes (multumim celor care si-au dat seama ca am disparut si celor care si-au facut griji pentru noi-adica nimanui !).In zilele astea mi-am dat seama ca cel mai bine e sa-mi ocup timpul liber altfel, decat pe net asa ca o sa fac o pauza si nu o sa mai intru o perioada (oricum nu o sa-mi simta nimeni lipsa ). Va urez sa aveti numai bucurii si sa auzim numai de bine.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
felicia74 spune:
ce? Pai zi mai multe, mai cata! Ce s-a intamplat?
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Uite cum ma mananca pe mine "deshtele" si iar rup in doua - in legatura cu supararea catutzei - si eu am trecut prin aceiasi stare, aveam impresia ca scriu degeaba si dau sfaturi in van, ca oricum nu citeste nimeni. Dar stiti ceva? Sunt peste 80 de mamici pe lista, e greu sa raspunzi tuturor si, cel putin mie, sa multumesc de fiecare data, scuze, dar eu mai uit, desi citesc tot.
Imi pare rau ca nu am fost alaturi de tine in acest momente grele, dar uite cum e acum si cu diversificarea asta, eu abia imi vad capul de treaba. De multe ori deschid o conferintza, vb putin cu fetele si fug apoi la facut supitza, sterilizat bibe... De ce nu ne-ai anuntat, mai? Imi pare rau ca ai trecut printr-o astfel de grea incercare, eu cel putin stiu cum e.
Hai, iarta-ne si tu pe noi, te rog sa ne intelegi ca suntem si noi cu capul cam in nori acum (eu cel putin asha sunt)! Altadata sa nu mai faci asha si sa ne anunti
Nu cred ca e uitat cineva, dar mai dati si voi un semn de viatza sa mai stim ce faceti!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
mara95 spune:
Salut!
Si eu sunt alaturi de voi in fiecare zi, dar nu am timp sa scriu, dar tot timpul ma gandesc, vorbesc despre voi si va citesc!
Noi am racit si avem muci, asa ca intram in Clubul Muciosilor, ca deja vad ca e format!
Eu sunt acum la sucul de porto si mar ras de vreo 5 zile, dar mandra mea cred ca s-a plictisit de meniul asta, si nu mai vrea sa manace.Cand considera ea ca s-a saturat incepe sa sufle in lingurita, sa baraie cu bolboci si imi imprastie tot marul, inclusiv pe parul ei.Alta combinatie nu am.Voi ce ati facut?Cat ati stat la o "specialitate"?
catutza spune:
Felicia, nu am chef de rupt mata in doua nici eu, dar chiar pe tine te-am intrebat disperata intr-o seara daca dr Stanciu e la spital seara sau doar ziua ca nu mai stiam ce sa fac si unde sa ma duc...dar cum am mai spus,acum a trecut,fata e bine....si nu aveam net in spial chiar daca am stat la rezerva cu plata! Iar cand am plecat la spiatal nu am luat niciun numar de telefon cu mine...asta e!
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Madutza10 spune:
Buna fetele!Si eu trag cu ochiu' zilnic la ce scrieti voi ,mai fur sfaturi ,idei dar nu ma bag in seama ca nu vreau sa intervin in subiectele voastre ,in gasca voastra ,voi va cunoasteti ,vb mai des ,deci ,,n-are nimeni nevoie de mine '',oricum eu va stiu pe toate citindu-va mesajele si imi place sa intru!
Am avut probleme si cu bebe :decalotare ,intolerantza la milumil 2 ,trecut pe Humana SL,acum progresiv Humana 2 ,diversificare NU! avind probleme cu stomacu' ...si tare imi e frica de o intoleranta la lactoza ,vad ca nici humana 2 nu-i prea prieste ...
A mai avut cineva probleme de genul asta ,cu laptele ??/
Va pup pe toate si va va traiasca puiutzii!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI