Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
silvia_d spune:
Off,Catuta-imi pare nespus de rau!Iarta-ne ca nu te-am sustinut,sa stii ca nici eu nu prea am mai intrat,si cand am facut-o,recunosc,am citit pe diagonala-vorba Feliciei-ca ne "omoara"diversificarea!
Iar cu feli-sa stii ca gresesti-daca nici ea nu ne-a zis de Stanciu,ne-a zis mereu orarul lui la sv,la spital,sau la cab.particular,pe mine ma tot indemna sa ma duc,atunci,cu stefanel,cu mucii.Tu unde-ai stat la rezerve,la ce sppital!?E bine de stiut ca-s rezerve pe undeva,ca eu tot am intrebat pentru un spital de copii,in care sa poata sta si mama si bebele civilizat!Aaa,la Babes-ai zis!
Iti doresc multa sanatate,tie si bebelinei!
Eu nu o sa mai stau asha mult-o sa ma plimb f mult,mi-am angajat si o prietena(era ajutorul meu la farmacie,pe post de femeie de sv,da'facea mult mai multe,f isteata!)-vine de 3 ori pe sapt,ii dau 300 ron,sa faca mancare,mancare bebe,curat,dar NU sa se ocupe de bebe.Sa vedem ce-o iesi.
Madutza10 spune:
Fetele ,faceti cumva aluzie la mesajul meu??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI
dordia2000 spune:
Catutza gresesti mult!!! In acesta perioada mai toata lumea a lipsit de pe net pt ca mai totzi am fost plecatzi in mini-vacantze de paste! Dar mie imi pare sincer rau ca ai probleme cu printzesa, si daca stiam sigur eram alaturi de tine. Ai spus ceva pe net ca ai avea ceva probleme si nu te-a bagat nimeni un seama??? Imi e greu sa cred!!! Eu te pup dulce si sper sa nu te superi pe noi! Multa sanatate Printzesei!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
felicia74 spune:
Catutza of, mai, dar zisesesi ca a venit salvarea si ca era mai bine. Chiar am recitit mesajul tau, ca sa fiu sigura. Hai, nu mai fi suparata, bine ca e Bianca ok acum! Sper sa-ti treaca supararea...
Mara ce-ai vrut sa spui cu mesajul tau?
Fetelor, ca tot sunt la ora confesiunilor, hai sa va povestesc eu ceva, i-am zis numai lui Noki: in august cand ati organizat voi intalnire in Cismigiu, taaaaare mai voiam sa vin si eu. Eram in concediu, stateam in Bucuresti si ma plictiseam. Dar am zis ca n-o sa ma bagati in seama, nu stiam cum ma veti primi, asha ca am stat acasa. Plus ca mie mi se parea ca sunteti toate din patura super-bogata a Bucurestiului asha ca eu din clasa medie nu aveam ce cauta! La intalneala din septembrie am venit impinsa din spate de Doru, dar tare mi-a placut. Si acum regret ca nu am fost in Cismigiu!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Cuscra hai sa fac si eu o confesiune!!! Eu nu m-am dus la acea intalnire din cauza ca eram grasa si ma gandeam ca voi toate suntetzi suple si dragutze numai eu sunt cat malil si...ca v-ati uita stramb la mine! Dar la cea de la PHut am fost si a fost suuuper.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Buuuuuuuuuuna seara mamicutze dragutze si copilasi la fel!
Multumim mult pentru urarile de ieri! Suntem fete mari, avem jumatate de anisor!
Nu am citit in urma decat pe mega-diagonala, mesajele scurte. promit sa ma revansez.
Si ca sa raspund, Xandra face foarte bine, e in Bucuresti si de ieri ne-am monopolizat reciproc. Adica ne petrecem timpul impreuna. Si Crangasiul este cam departe de unde sta ea acuma!
Facem baitza, ca plangem si revenim!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
mara95 spune:
Dupa ce a postat Catuza, am vazut ca au aparut imediat raspunsuri , si mai ales cele care citim, dar nu raspundem, (printre care si eu).M-a amuzt acest fapt.
Sunt o persoana pasnica de fel, asa ca nu va ganditi la altfel de interpretari.Scuze celor carora mesajul le-a parut mai "razboinic".
Pupici multi!