Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
ioana_77 spune:
Buna de dimineata!
Ela, multa bafta!
Noi suntem mai bine decat ieri, adica ma simt eu mai bine. Poate iesim si noi afara dupa o pauza de o saptamana.
M-a rugat Cristina sa va anunt ca se deschide campania pt panoul de MAI!!! Am vazut ca sunt cativa bb lipsa in panoul de martie, poate trimiteti pozele, sa-l completam.
pupi si sanatate!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
pisi-si-boscu spune:
Mandy, sa nu crezi ca nu respect decizia fiecaruia, din contra. Si nici vorba de polemici, e drept ca fiecare mamica are pozitia ei vis a vis de experientzele cu copilul. Imi amintesc chiar ca pana la faza cu galbeneala la putzica si eu eram de parerea ca nu trebuie sa umblam acolo, ideea de selfcleaning nu imi rasarise in minte ci imi inchipuiam ca la "manevrare" se fisureaza pielea si il ustura. Dar nu e asa.
Acum in ceea ce priveste faza cu putza mica si cu preputzul nedecalotat s-ar putea sa aveti dreptate...Uite ca la chestii hormonale chiar nu m-am gandit... A .. si sa nu uit, citatul redat de Joy provine dintr-o disputa ceva gen circumcizie sau nu? si multe chestii de acolo sunt, dupa parerea mea extrem de exagerate...
Nu stiu de ce e o tendinta de a confunda decalotarea cu circumcizia?!
Dordia desi povestesti destul de concis, mi-ai adus aminte de nasterea mea... si am cam suferit, mai , fato, ca si eu am patit ceva de genul asta...
Felicia, sunt convinsa ca ai dreptate. Dar nu e o chestie generala, asa cum ai vazut si la subiectul cu asistenta in Roamnia de la ZZ, sunt cadre medicale si cadre medicale. In plus, e si vina parintilor, pentru ca in cazul copiilor de foarte multe ori mint sa isi acopere greseli personale... Eu personal sunt multumita ( deocamdata ), e drept ca nu a avut Slava Cerului ! copilul meu nici o boala mai grava...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
pischi2003 spune:
Bun gasit, fete dragi si copilasi grozavi!!
Gata, am trimis poza pt. albumul din luna mai. Ma uitam cu nostalgie la cele din urma si tot voiam sa-ti zic, bbalinus, e grozava Amalia ta in tabloul din luna martie. Are o fetisoara de copilas poznas, ce mai, mortala. Daca aveam baiat, ma bagam la petit.
Desi tocmai am trecut de 5 luni, date inca nu am pentru tabel, ca mai vreau un cantar zilele astea. Oricum, luna asta am cam batut pasul pe loc la kg (ba varsaturi, ba diaree, apoi pneumonia..). Dar bine ca e sanatoasa acum, ca om recupera noi.
Dordia, m-a miscat povestea nasterii tale. Sa stii ca te admir cand aud de Stefanel al tau ce inainte e cu diversificarea si mai ales ca papa mult. Bravo voua. A mea inca ciuguleste ca o delicata, da' sper sa se dea pe brazda.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
ela27oana spune:
BUNA FETELOR,
Va multumim pentru grija voastra si pentru urari
ACUM SA VA POVESTESC CE AM FACUT
Aseara a mancat dupa ce toata ziua nu a vrut nimic,si imi era frica sa nu se deshidrateze(SILVIA SI FELI-multumesc si pupici)Apoi a dormit de la 7 la 2.30-s-a trezit a papat 120 ml apoi somnic pana la 1.30 cand s-a trezit maraind,avea febra si-i era foame,i-am pus un suozitor si apoi a papat 120 ml si a facut si kk,normal de data asta(am scapat de diaree)dar totusi mirositor,nu asa rau ac ieri dar mirosea,a adormit apoi pana la 7 dimineata a papat si iar a facut febra 38 cu 7
A mancat la 7 apoi iar la 9.30 si am plecat cu ea la budimex(dr nu raspundea la tel,asa tare m-am enervat)m-am dus sa o vada stanciu,ghinionul nostru insa stanciu plecase de 10 min si revenea la 13,ori nu puteam sta cu ea atatea ore fara sa o vada nimeni
Am ales varianta sa merg la pediatra stiind ca are program de dimineata,decat sa ma duc la cam de garda,unde sincer data trecuta m-au tratat cu asa mare indiferenta,incat imi este sila de asta
Am gasit dr ei(isi uitase mobilul acasa,de asta nu a raspuns)a controlat-o:nu are rosu in gat,nu are nimic la plamani,nu tu mucusori,febra apare de la burtica,virusul pe care l-a contactat inca nu a disparut chiar daca nu a mai facut diaree,luam panadol si vit c iar daca pana dupa amiaza nu-i trece febra si are din nou o criza febrila trecem pe amoxicilina,dr e rezervata cu antibioticul dar daca nu trece luam si de asta ce sa facem..............
Sa va zic trebuia sa schimbam lapticul si nu a vrut sa manace nici milupa hn25 nici nan fara lactoza ,asa ca i-am dat mucilagiu 120 ml in care am pus o masura de milu 2 si tot asa am crescut la fiecare masa masurile de milu
joy multumesc mult pt ajutorul de ieri si pupici multiiiiiiiii
i-ai luat leagan?ai mai gasit??
ieri ca sa fie tot tacamul imi zice asistenta f calma ca a luat 100 gr luna asta asa ca peste toate mai vine si asta,si mi-a dat joy cantarul ei si are 7,600 deci aia e o PROASTA ,azi a cantarit-o si dr si atat are,iar lungimea 71 cm,Suntem k
A cum stop diversificare pt 3 zile,si cand incepem incepem cu supica apoi cereale si apoi fructe
Ela si Oana-Daria
ilenutza spune:
m-am interesat si eu de sterilete, am vb si cu dr. meu;el mi l-a recomandat pe cel din cupru, este f bun si mi-a spus ca a montat sute si nu a avut probleme.recomanda mirena la dnele banoase si ele sunt f multumite( cadaca nu e scump nu e bun!)
si eu trag de puta la fiecare baie; dr. jianu mi-a zis si mie sat rag mai cu putere darn u orea am I ndemanare!si eu merg pe principiul ca o sa fie bine!
Cu mucii stam mai bine, am facut si vaccinul si nu a zis nici pis dragutzul de el!
Ei ii dau 10 zile pe luna calciu si vit C 7-8 pic, asa mii-a spus dr.!
Diana, eu am citit!cate amintiri mi s-au rascolit si mie!
La cate mamici vor sa faca bb 2, formam un forum complet!
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
dienutagraviduta spune:
fetelor,
mai stie cineva ceva de xandra ? ca stiu ca trebuie sa se mute la bucuresti, si abea astept, fiindca se muta pe langa mine ...!
cristinamh spune:
ilenutza, nu zic ca nu e bun cel cu fir de cupru, dar sunt anumite cazuri in care nu se recomanda... pentru ca accentueaza hemoragia...
asadar nu se monteaza la cm abundent si mai ales dureros. si aici vine mirena. care are alt mod de actiune, alte efecte...
cine e ok cu pilulele, e ok si cu asta.
cat despre bani, asta e... nu ma dau chiar deloc afara din casa, dar nici de Cu nu-mi pot pune...
poate ca "doamnele cu bani" or inclina spre o anumita categorie, prefer sa nu pun etichete, dar ca un dr sa spuna asa ceva, imi lasa un gust amar.
cu dr nici macar nu am vorbit (desi ii stiu preferintele), doar ce am citit... si intrebat... si am ales...
prin urmare nu cred ca e "moft", e optiune intre avantaje si dezavantaje. si cred sincer ca mirena ofera cel putin o chestie care face toti banii...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
miha2006 spune:
RALU, stiam ca de la 4 luni se pot face radiorafii dar e bine de evitat. Acu' daca trebe', trebe'. Cat despre braul cu plumb stiu ca se pune la bbi tocmai pt ai proteja de radiatiia oganelor genitale care sunt cele mai predispuse la urmariin urma radiografiei. Cel putin la noi asa se face. O fii aparatura de aia mai invechita cu radiatii puternice, nu stiu ce sa zic...
Unde trimitem pozele pt album? Eu tr sa le trimit si pe cele din ian si martie.
Fetelor oare se preteaza sa amestec pireul de leg cu iaurt? Am inceput de cateva zile sa-i dau iaurt si inafara de banana nu am idee cu ce sa-l combin, si simplu nu il mananca. Aproppo, voi ce iaurt dati la bbi ca am vazut pe un forum polemici despre asta, pro si contra DANONE?
MIHA SI
IULIA BUBULINA
MIHA SI IULIA BUBULINA
ioana_77 spune:
Sa ma laud si eu cu puiul meu...S-a intors de pe spate pe burtica (invers nu o face)!!! Se chinuia de ceva zile si a reusit. Inca nu stie ce sa faca cu mana de sub ea.
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos