Mamici de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 3
pumpkin spune:
Mishi, scumpa,
! Ai deschis terasa ? Venim la tine sambata asta, sau pe 20 ? 
Consi, imediat ce deschid un capitol nou iti adaug si celelate informatzii.
Ancutex, ma bucur ca vii la intalnire.
Inca n-am stabilit unde ne intalnim, doar ora ramane aceeasi, ora 13.
Cristina_Ioana, primesti bataitza daca nu te prezinti la intalnire. Uite aici sa vezi ce te asteapta : 

Miky
31+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Ne-am intors si noi din minivacanta la munte, a fost tare bine. Pentru mine este greu sa stau fara sa fac nimic cand suntem acolo, pentru ca avem multe flori, trebuie curatate, aranjate, plivite, dar ce sa fac... stiu ca nu e bine sa lucrezi cu pamant acum si in plus si asa nu pot sa stau aplecata datorita burtii. Dar l-am ajutat un pic pe sotz la vopsit o balustrada, a fost foarte calmant si odihnitor
.
Bulinutza, dar totusi, cum ai reusit sa iti rupi coasta? Ai avut vreo cadere ceva? Nu este nici o problema sa dormi pe dreapta, tu crezi ca se poate dormi numai intr-o pozitie in sarcina? ![]()
Madacristina, imi pare tare rau ca te vad asa demoralizata. Nu iti invinovati prietenele. Nu cred ca sunt rau intentionate. Dar toata lumea este acum foarte ocupata si poate ca ele nu isi dau seama cat de greu si urat iti este tie singura
. Le-ai spus sa te mai viziteze? Poate nici nu se gandesc...
Arghirmonica, eu nu iau calciu sub nici o forma. Nici vitamine, nici separat.
Cornelia_laura, sa ne spui cum a mers la cresa!
Referitor la tuseu: mie la aceasta sarcina nu mi-a facut decat la primul control. Doctorul celalalt imi facea la fiecare control. Depinde de stilul fiecaruia. Nu trebuie neaparat sa fie cu valve, mie imi pune valve numai daca imi recolteaza secretie, altfel nu.
Si mie imi curge ocazional colostru, numai dintr-unul dintre sani. Este perfect normal, dar sa stiti ca nu este o indicatie cu privire la cat de usor veti alapta dupa ce nasteti. Daca devine jenant in public
, puteti sa va cumparati tampoane pentru alaptare, care se pun in sutien.
Noi suntem bine in continuare, fata mea e foarte activa, ma loveste mult de tot cu picioarele (cred ca-s picioarele
). Nici eu nu imi dau seama in ce pozitie este. Ma mai supara uneori burta care se intareste, si in ultima vreme am simtit parca si intinderi, cred ca-s Braxton-Hicks. Si imi vine foarte des sa fac pipi. Intepenesc repede daca stau pe scaun si ma doare sub o coasta, dar cred ca e normal, saracele mele coaste nu mai au nici un pic de loc
. Plus arsurile... eh, de-ale sarcinii
.
Ce analize v-a mai recomandat dupa 30 de saptamani? Eu nu am decat anticorpii de grupa de sange si atat. Si o eco la 32.
Kehleyr
30 fix
Amabella spune:
buna, burticutze! mama, ce liniste a fost pe aici zilele astea!
tinasv1, eu nu ma plang de dureri de spate si inca mai pot sa ma aplec fara probleme. si am vreo 3 saptamani in fata ta!
mai fetelor incep sa ma ingrijorez ca am burta prea mica! pai voi toate aveti probleme ba cu spatele, ba cu aplecatul, ba obositi repede, eu nu am astfel de probleme si nu pentru ca as fi eu cine stie ce sportiva, dar cred ca e de la burtik, care parca nu mai creste. buricul nu iese in afara, nu am mai dat drumul la pantaloni... nici la salopeta mea de raiat nu am trecut la al doilea nasture. nu stiu ce sa mai zic... poate mi se pare mie ca nu creste, ca o vad zilnic. abia astept sa ne mai intalnim, sa imi spuna cele care m-au vazut data trecuta daca li se pare ca a mai crescut. ma imbrac si la fel, ca sa nu va induc in eroare.
vedeti bine ca am inceput sa imi fac alte probleme! 

important e ca de cate ori am mers la doctor, bb era in parametri si cu greutatea, si cu lungimea (ba chiar arata mai mare la masurarea oaselor) si cantitatea de lichid era normala. m-am intalnit ieri, la un gratarel, cu fina mea si o prietena a ei care e insarcinata, ele avand in plus fata de mine 2 saptamani jumate. mama, dar aveau niste burti!... mai ales prietena asta. ceva de speriat. m-am simtit total complexata.
burticile voastre au evoluat spectaculos in sapatamanile 28, 29? sau au luat avant din saptamana 30? hai dati-mi o speranta, please!
luiza
29+ si
mic si iubit
arghirmonica spune:
Mersi de raspunsuri...io iau materna sa fie ca nu stiu daca stau bine la capitolul papa si mai ales ce si trebuie.Si chiar am observat ca nu am luat proportii
.Nu stiu daca capsunii astia ce vitamine au dar pot manca 1 kil odata
si sa maor daca poate cineva sa-mi ia farfuria din fata....
Monica
Leti nu prea ne potrivim cu messu asta...
nicole25 spune:
buna fetelor
dupa cateva zile de pauza abia acum am reusit sa termin de citit ce ati scris.
Si cum multe dintre voi se plangeau de santierul din casa ei bine de ieri sunt si eu in santier.Ne-am apucat de schimbat geamuri si usi la bucatarie si de largit bucataria.Ieri a fost un praf de nedescris si desi toata lumea urla la mine sa plec de acolo trebuia din cand in cand sa mai intru sa dau cu parerea.Si am vazut ca bb era foarte agitat cand stateam in praf.Asa ca am stat in curte si am privit de la distanta.Ieri am fost sa iau patut dar nu am mai gasit saltea dinfibra de cocos.
bulinuta sper ca esti mai bine.
nicole [baiat] Nicholas
Cristina_Ioana spune:
Pup burticile!
Sunt vraiste rau, nu am dormit deloc azi-noapte, bb a fost agitat cum nu a fost niciodata, simteam ca imi iese din burta, am facut ture la baie si m-a durut si spatele foarte rau...la ora 6 spalam vase de nervi ca nu mai puteam sa stau in pat...

Nicole scumpa, iti plang de mila cu santierul...eu sper sa terminam cel tarziu saptamana viitoare, a fost mare dezastru, daca stiam ce ma asteapta nu stiu daca ma mai bagam...iti doresc nervi de fier 
Ralu, e ok daca nu ai contractii multe si stie si dr de ele.Sa nu te superi pe mine, eu ti-am zis ca idee ca sa fii in tema ![]()
Pumpkin, tare mult as vrea sa va cunosc, crede-ma, dar nu stiu cum sa fac sa ajung in wd...wd-ul asta de ex nici nu ne-a ajuns, ne mai trebuia o zi pentru tot ce aveam de facut...o zi am stat numai in Brico si Practiker 
Leti, hai ca ne-am inteles ca cucu-n gura
adica nu am inteles eu ce vroiai tu sa faci, acum m-am destupat 
Pai tu vroiai sa treci la semnatura un link, nu?...banuiesc ca il iei cu copy/paste si il pui unde vrei...sau iara am inteles anapoda?
Fetelor, ce pot sa iau si eu pentru durere de gat?...pentru ca nu dispun nici macar de aragaz momentan ca sa pot face un ceai
miere cu lamaie...altceva?
Cristina +30 si
Luca
MissJJ spune:
Buna fetele!
Chiar ce liniste pe aici. Slaba activitatea zilele astea.
Si eu am pb de acum cu incaltatul pt ca trebuie sa leg sireturile si e cam dificil cu burtica noroc ca daca e Flo prin preajma am ajutor daca nu mori de ras in ce pozitii contorsionate stau sa ma leg la sireturi. Abia astept sa fie mai cald sa pot purta sabotei ca sa nu mai am ce lega.
Kehleyr eu mi-am cumparat absorbante din alea pt pus in sutien pt ca la mine curge ca la robinet si la inceput era ok nu trecea de sutien acum daca ma imbrac dupa dus si nu pun din alea in 5 min am doua pete faine pe tricou.
Spatele si pe mine ma doare in continuare, mai mult daca fac treaba prin casa sau sunt plecata prin oras pt o perioada lunga. Mai nasol e ca in pat cand dorm noaptea tot amortesc si ma tot frasui de pe o parte pe alta si e cam greu de acu sa ma intorc si sa mai iau si perna dupa mine, ca stau cu ea intre picioare ca e mai comod.
Noi deja am inceput sa ne stresam cu mutatul. Sa gasim ceva care sa ne convina, dar va imaginati ca la ce dimensiuni are Londra e cam greu de gasit. Si mai ales preturile sunt destul de mari si aici si in afara si normal vesnica pb sa gasim pe cineva sa accepte baby mic si animalutze.
Din ce am studiat pana acuma ofertele celor de la agentii daca e fain inauntru nu au gradina, daca au gradina nu e ca lumea in interior si tot asa. Vai incep sa imi aduc aminte cum a fost cand ne-am luat aparatment in Ro.
Dar macar atunci l-am cumparat acum e chirie. Abia astept sa scapam de chirie si sa ne permitem casa noastra.
Va pup pe toate si fug sa imi fac treburile prin casa si intru mai pe dupa amiaza. 
------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Cristina_Ioana spune:
Leti, ce maricei sunteti voi mai
auzi la ea, 32 de sapt, hmmm 
Du-te la Profil personal si acolo modifici numaru'de saptamani si daca nu te descurci da-mi PM 
Cristina +30 si
Luca
MissJJ spune:
Cristina _Ioana faringoseptul a fost scaparea mea. E singurul care este permis in sarcina din cate am priceput eu, strepsils nu este recomandat pt ca are anestezina in el.
------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby