Mamici de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 2
Ancutex spune:
Buna la burtici si bebei. Eu pana acum nu am fost prea pofticioasa, mai ales in ceea ce priveste dulciurile. Nici ciocolata nu mananc cine stie ce. Dar m-ati dat gata cu tortul de bezea
si aseara am fost la Quatro Stagioni si am savurat o portie. Delicios! Yammi! Bineinteles ca am bagat si o pizza daca tot eram acolo.
By the way, va rog sa ma treceti si pe mine in listuta pentru intalnirea din 6 mai. Abia astept sa va cunosc. Unde mergem?
Ancutex
25+
cornelia_laura spune:
Buna seara fetelor
! Bine v-am gasit si sper ca a-ti avut o zi cat mai buna de 1 Mai.
Noi am vrut sa mergem la Gradina Zoologica dar cum nu am reusit sa gasim un loc de parcare acolo pana la urma am ajuns
in Herastrau si ne-am plimbat. Apoi am venit acasa si am facut mici si friptura la gratar cu cartofi prajiti si muraturi si am baut bere
...mamaaa aveam o pofta de bere azi..si nu din aia fara alcool...
Maine avem o zi grea, incepem cresa. Sa ne tineti pumnii sa fie bine ca avem niste emotii....
Va pup pe toate.
Cornelia,
de
Eduard(1 an si 10 luni) si
28+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
Ralu80 si Iulia, cu intarziere va urez si eu LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase si sa aveti bebei frumosi si mancaciosi!!!

Cornelia,
de
Eduard(1 an si 10 luni) si
28+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Cristina_Ioana spune:
Pup gagicile!
Ralu, si cate contractii d-alea dureroase ai pe ora/zi? Vezi sa nu ai mai mult de 4-6/ora ca e de rau atunci, ca se scurteaza colul...sa ii zici si dr pt orice eventualitate, ca sa le tii sub control. Si ia si portie mare de 
Consi si Sabana, bine ca ati reusit cu carutzu'la semnatura...uite ca nu ne=am gandit sa trecem si taticii acolo si iata ca au aparut primele crize de gelozie ![]()
Sabana, ai fost absolut mortala cu proviziile si cum esti trimisa de ureki la culcare ![]()
![]()
![]()
![]()
Cristina +30 si
Luca
she_wolf spune:
Eu am sarbatorit 1 mai prin munca.
Am fost cu Cristi in parc si am mai avut niste drumuri de facut, am pus o masinuta de vase la spalat, am facut clatite cu ciuperci si cu gem de capsuni si cioco alba
si i-am facut si sotului meu care de astazi s-a apucat de dieta Oshawa (mai mult pentru detoxifiere decat pentru slabit) orez integral fiert si niste turtite din faina integrala de grau. Gata pe ziua de azi, nu mai misc un degetel. ![]()
Claudia
(24+) si
Cristi (16.12.2002)
Tinasv1 spune:
Buna burticute,
Incredibil ce mult scrieti, eu nu apuc niciodata sa citesc tot.
Am intrat doar sa va salut. Micutul meu se misca din ce in ce mai mult, uneori cred ca face chiar tumbe, ma intreb unde mai are atata loc, e drept ca burtica mea este maricica, dar cred ca si el e pe masura.
Tocmai ce a nascut si cumnata mea, am o nepotica si e tare dulcica, numai ca la inceput e ca la inceput, plange mititica si nu stii ce sa ii mai faci. Are colici si nu trec numai cu ceiutul acela.
Fetelor voua nu va e teama de necunoscut? Ma adresez celor care sunt la prima experienta, cred ca celelalte o sa ne dea sfaturi.
M-am bucurat mult de aceste zile libere, mi-am mai tras si eu sufletelul iar de maine o luam iar de coada cu serviciul.
Voi cum va mai descurcati cu "inaintarea", mie personal mi-e greu cu incaltatul, deja sotiorul trebuie sa fie prin preajma sa ma ajute. Si spatele ma cam doare. De carcei am mai scapat, datorita lui Magne B6, cred.
Va las acum, sper sa apuc sa mai intru sa va citesc.
Pana atunci va urez sarcini usoare.
Tina
Sapt 26+ cu 
arghirmonica spune:
Servus mamici si burtici.Io m-am cam tras de la scris de vreo 2 luni ca am fost la servici....dar acum sunt acasa ..
Am vrut sa va intreb o chestie despre calciu:daca iau Materna si ma iau si calciu?Sa nu imi ziceti de analize ca io is sub limita inferioara de cand ma stiu.Dr de fam zice ca nu,gine nici nu a pomenit in fine nu stiu ce sa fac....poate imi ziceti voi
Monica
28+ cu bebe Cristian si Daniel 4,2 ani
ralu80 spune:
salutare burtici!
cristina_ioana stiu ca nu trebuie sa am multe contractii pe ora, chiar 6 nu am, incerc sa le potolesc cu no-spa...oricum, nu cred ca toate acele dureri ca la ciclu sunt contractii, pentru ca nu se intareste intotdeauna burta, poate sunt racita sau sta bebelina fix pe ovarele mele. Dl. doctor stie, mi-a zis sa stau cuminte, dar ce crezi ca pot? Cunosti gandirea 'mie nu mi se poate intampla', nu? Dar adevarul e ca mi-e greu sa renunt la activitatile de dinainte, doar la gatit am renuntat![]()
Raluca+
letitzia spune:
Cristina_Ioana multumesc pentru raspuns
, dar eu vroiam sa stiu cum sa fac un ticker din ala, cum mai au unele fete la semnatura, nu stiu exact cum sa ii spun, cu bebele "pe axa saptamanilor"
.
Monica (arghir) vad ca nu esti on-line asa ca o sa iti spun aici: mie dr. mi-a dat sa iau calciu doar de la saptamana 33 (mi-a spus ca poate determina contractii cand i-am cerut mai devreme) si atunci mi-a dat sa iau: calciu sandoz forte,doar 10 tablete, cate una pe zi. Mai vorbim ca zilele astea nu prea am stat pe-acasa.

30+, 
letitzia spune:
trebuie sa modific semnatura: am 31 de saptamani fix, de maine intru in 32 (31+)
30+,