Mamici de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabana spune:
Neata gagici.
Ioana eu am luat propolis cu vitamina C. sau clasica lamaie cu miere.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Amabella spune:
mai fetelor, ma innebuniti cu burticile voastre! si mada_mxm se plange ca nu se poate apleca, si e doar in saptamana 26! chiar incep sa ma simt complexata!
cristina_ioana, zi tu, ca te-am simtit mai sportiva asa, si tu te apleci greu si obosesti repede?
luiza
29+ si
mic si iubit
mishi spune:
buna fetelor!
cristina-ioana, mai bine ne tineam companie una alteia azinoapte. eu abia de la 9 dim am reusit sa ma odihnesc si sa recuperez ceva somn. eu stiam ca am repaus la pat dupa cerclaj, macar pana trec de 30-32 saptamani dar daca m-am simtit asa de bine in ultima vreme, duminica am fost la un gratar la o matusa care sta la curte. n-am prea stat eu in piciore dar nici intinsa numai in pat n-am stat. ei bine, ieri au inceput niste presiuni in zona colului, parca ma dureau si ovarele, bebe cred ca e cu capul in jos si ma apasa cu putere. colac peste pupaza au inceput si contractiile, nedureroase, e drept, dar una dupa alta. am reusit sa iau pana azi dimineata 4 no-spa si 3 gynipral cu gandul ca daca nici azi nu inceteaza sa ma infiintez la dr sau macar sa sun. toata noaptea m-am rasucit si-am mers la wc si sunt franta de oboseala. spre dimineata m-am linistit si sunt bine de atunci. sa fie oare nerespectarea restrictiei "stat la pat"? de-o fi asa, nu ma mai misc nici cu macaraua.
pumpkin, intelesesem ca pe 20 ne intalnim la mine, acum parca nici nu stiu daca sa vin la prima intalnire, nu ca nu as vrea dar ma apasa bebe cand ma ridic, ceva de speriat. sunt cam cu morcovu-n fundulet.
aaaaa, si mai e ceva, sarcina mea e prea jos. cand stau pe spate, inainte sa mananc, e lasata pana la buric si de acolo in jos se umfla si burtica mea. unde se inghesuie bebe asta intr-un spatiu asa mic???
calatoria lui
27+,
Mihnea
poza bebe la 4D
Cristina_Ioana spune:
Sabana si Mada saru'mana de pont, ma apuc sa ling lamaie cu miere...
Amabella draga mea, chiar sunt o fire mai sportiva si activa,dar regret sa te dezamagesc -acum ma cam incaltza/ descaltza sotul si ma duc saptamanal la pedichiura ![]()
sunt de rasul curcilor...dar chiar am burta mare rau, ca se mira toata lumea care ma stie k sunt cu o mare bila in fata, probabil si pt ca fiind migniona asa e contrastul mare
eeee, bb sa fie ok, ca sotul inca nu se plange de "micile servicii" prestate ![]()
Cristina +30 si
Luca
Cristina_Ioana spune:
Mishi iubita, e oribil sa stai asa sa numeri orele pana se face ziua si sa nu pui geana pe geana...eu nici macar de dimineata nu am mai recuperat, ca misun cu muncitorii pe aici, mai vroiau sfaturi si diverse pareri...poate dupa-amiaza sa reusesc sa dorm o ora, ca sunt rupta..nu stiu daca la tine a fost de la gratarelul de ieri ca ai fost mai activa, nici la mine nu stiu ce s-a intamplat, banuiesc ca de-acum o sa mai facem si nopti albe, ca suntem maricele si bb apasa pe toate alea.. cred ca mai bine ne amenajam o saltea la baie, sa nu mai facem atatea drumuri 
Cristina +30 si
Luca
MissJJ spune:
Amabella un pupic
si un buchet de
si te rog eu nu te mai stresa din orice. Fiecare corp este diferit si atata timp cat medicul ti-a zis ca baby e in grafic chiar mai marisor si este ok inseamna ca e bine. Eu cred ca vrei si tu bataitza ca sa te linistesti. Tot timpul gasesti ceva pt care sa te stresezi. Nu iti face bine deloc.
De ex vecina mea imi arata zilele trecute niste caseste video de cand era ea gravida si era in luna a 6-a si ziceai ca mai are un pic si naste ei su sunt tot in lunea a 6-a si nu am burtica asa mare. Intradevar imi este greu sa ma inchei ca nu ma pot apleca klumea din cauza burticii dar comparativ cu vecina mea am burtica mult mai mica.
Asaa ca fii cumintzica si nu te mai stresa ca nu face bine! 
------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Sabana spune:
Si eu am burta mare, dar eu inca ma incalt si descalt singura. Mie imi este mai greu la baie, cand fac dus. Sta Silviu si ma pazeste, mi-e mereu teama sa nu alunec. In plus noi daca stam la mansarda, spatiul e mai stramt.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
MissJJ spune:
Sabana chiar de asta am uitat si eu am o frica de mor sa nu alunec in baie si mai am si frica de scari. La noi scarile sunt acoperite cu mocheta si aluneci, eu am alunecat pe ele cand nu eram gravida deci iti dai seama. Si mai rau de cate ori vreau sa merg la baie il scol si pe Flo noaptea ca la noi baia e ori sus ori jos deci oricum ar fi am scari. Si nici el nu vrea sa ma lase singura nici la dus nici pe scari noaptea ca e tare periculos.
------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Cristina_Ioana spune:
Sabana, si mie mi-e cam greu la dus cu urcatul si coboratul din cada, mi se pune in nod in gat ca atarna burta greu si gafai. Si eu ma mai incalt/descalt singura cand nu e sotul prin preajma, pe lateral asa, dar imi ia mult timp si obosesc rau, daca ma ajuta el rezolvam mai repede ![]()
Am si eu o grija mare de ieri : ti s-a intarit ciocolata? 

Cristina +30 si
Luca
margeo99 spune:
m-ar interesa si pe mine daca voi va simtiti bine noaptea?daca bebelusul se duce in coaste si nu te lasa sa dormi.