Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Tot n-am apucat sa va citesc. rusinica sa-mi fie. dar promit ca deseara citesc, dupa ce-mi las una bucata sora la aeroport.
Anasebe sa traiasca micul crestin!!!
N-am apucat sa va vad pozele.
Vad ca a revenit Liliana.
Odiseele le las pt. mai tarziu. chiar ii pove aseara la Clau, ca am citit postarea lui Irina.
Doamne ce vremuri . acum suntem cu ditamai flacaii si printesele.

Hai sa va pove pe scurt cum fu acasa: a fost frumos acasa, dar lume multa, in prima zi, Marco a fost super agitat. Numai la mine se calma. Pe urma si-a intrat in normal, radea si gangurea cu toata lumea.
L-am trimis de 2 ori in parc cu mama si soacra, dar cate o ora si am fugit eu la el. De aceea nici la net n-am venit, ca nu vroiam sa-l las singurel, adica fara mine.
S-a bronzat pe fata, m-am intalnit cu 2 prietene cu fetita si baietelul lor, mi-am prezentat fiul la toata lumea, etc, etc.
La mama i-am dat copilul de a mai iesit cu el, chiar si tata l-a plimbat cat am fost la coafor, epilat si pensat- inainte de botez. saracul de el, a fost asa de mandru, cu toata lumea se oprea sa le prezinte nepotul.
L-am lasat si cu bunicii mei, unde Marco s-a distrat teribil. Nu stiu ce-l distra asa de cate ori se uita la bunicul meu.Saracii, erau tot timpul cu lacrimile in ochi.

Dar am avut si o sapt. de cosmar: motivul SOACRA. mai era ca o lipitoare: mergem in parc, mergem afara, etc.
Trebuia sa bag totdeauna motive, sau ieseam prin spatele blocului, ca de ieseam prin fata ma vedea. sta vis-a-vis de noi. tot timpul urmarea de pe geam. o inteleg, dar nu-l prea merita.
Era sa-mi distruga caruciorul, bebe de cate ori o vedea plangea....cica ii transmiteam eu starea mea.
Am dormit la mama acasa, chiar si dupa ce a venit Clau pt. botez. AAAAa.... m-am certat cu el din cauza lui ma-sa, de i-am zis ca divortez dupa botez. e bine ca a luat masuri si a pus-o la punct. acum dupa 8 ani.
Botezul a fost ok, emotii mari, am slabit 2 kg. am plans in biserica, mai mult ca bebe.
Am iesait foarte bine, in sensul ca am achitat tot si i-au mai si ramas destui bani lui bebe, spre surprinderea mea.
Azi merg cu sora-mea sa probez o rochie de mireasa, pe urma la Chicco sa luam masa de papa si alte alea.
Am omis ceva: san ii dau tot mai rar, din cauza ca nu prea mancam, si eram tot pe afara. asa ca traiasca formula, sucurile de fructe si de 2 ori/zi san.De aceea tre sa ma inarmez cu sticlute si biberoane.

merg sa pun de o cafea si poate mai intru pana plecam in oras.
ce vreme naspa.
Dar e bine la casuta noastra.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetelor
Am aparut si eu, ieri nu am avut timp sa intru ca am fost cu sotiorul in oras, l-am asteptat sa vina de la servici (a lucrat de 1 mai) si pe urma am iesit in oras.
La botez a fost foarte frumos, bebe al meu a fost cuminte in marsupiu, la masa la fel, l-am pus in cosulet, nici nu am simtit ca avem bebe. Celalalt bebe botezat a fost si el foarte cumintel, cand l-a scos din apa a plans putin da' saracul avea si motive: i-a pus popa mana pe fata si l-a bagat de trei ori cu capul in apa. Doar cu capul, atat. Eu ce am vazut pana acum am vazut ca popa ii baga pe copii in cazan si ii stropea cu apa pe cap, dar acum vd ca a fost altfel. La voi cum a fost?
Fetelor, cele care ati facut sau faceti in curand botezul, cam cat va costa inchirierea restaurantului, tacamul? Ca eu inca nu am apucat sa ma interesez. Dar ar trebui sa il botezam si noi si as vrea sa stiu cam pana la cat merg preturile.
Ma apuc sa citesc din urma si revin eu mai tarziu.
Pupici

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetele!
Nu am avut timp de net ca sunt tot pe afara cu asta micu plus ca am fost ieri la iarba verde....am pus poze noi in album!
Ca veni vorba de odisee, noi am fost ieri cu prietenii nostri la gratar si ma gandeam ca ultima oara cand am fost in locul respectiv Razvan era Samburel in burtica, avea vreo 2 luni jumate
Giova ma bucur ca a iesit bine botezul!
Cata, nici mie nu mi-a venit CM si uite, maine face Razvan 5 luni...........
La multi ani sarbatoritilor din zilele de cand nu am intrat!
Maraki, eu fac branzica si cu lamaie, la 200 ml lapte care clocoteste pun cam o lingurita (din aia mica) de zeama de lamaie.
Pup toate fetele si toti bebeii!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, anul trecut cam pe vremea asta aflam si eu ca sunt insarcinata......ce vremuri..ce emotii. Eu am ramas insarcinata in prima luna in care ne-am gandit ca ne apucam de treaba, Jean sotul meu a ras, credea ca va avea de muncit ma mult....
Cred ca mi-a fost greata de a doua zi, si am avut aciditate din prima saptamana. Maraki ai dreptate, si au ma asteptam sa aiba Alain parul lung la nastre si cand colo...eu luam dicarbocalm pe masa ne nasteri ca imi venea sa vars de la acid.
Multumesc pentru sfaturile cu Milumil 2, cred ca voi mai astepta putin, apoi o sa-i pun in biberon cate o masura de milumil 2 si tot asa, voi creste zilnic progresiv. Azi s-a trezit al ora 6,45 dar n-a vrut sa manance pana la ora 7,30-8, cand a mancat 200 ml, asa , ca de mic dejun. Acum deja moraie de foame dar il mai pacalesc pana la ora 11, apoi o sa ies cu soacra mea in oras sa-i cumparam hainute de botez, ca imediat e sambata si cum am fost tot plecati...ramane bebe fara hainite.
va pupicesc si va scriu cand ma intorc,
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Giova si Anasebe sa va traiasca micii crestini sa fie sanatosi si paziti de bunul Dumnezeu la tot pasul vietii lor.Pupici de la David care se va increstina cu ajutorul lui Dumnezeu pe 6 Mai. Am niste emotii...

Florinini si David (13.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova ma bucur ca a iesit bine botezul, noi avem botezul sambata.
Merg sa vad ce poze noi s-au mai pus, pupici
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In sf. am citit si eu cap. 31, dar mai am pana la 34. ati scris ceva nu gluma.
Am vazut pozele lui Paul si Ayan. dulci foc amandoi.
Maraki si al meu are puf la putulica. chiar ii ziceam lui Clau ca va iesi un paros asta, dar blond ma gandesc eu.
Cat despre soacre, n-am cuvinte. 50 euro i-a dat la botez,si nimic altceva, de cand s-a nascut. bine macar ca nu i-a luat aur.
Liliana ma bucur ca ai net la casa, chiar daca e restrictionat la 100 ore/luna. decat deloc....
Danast bine ai venit pe .
celelalte fete.
fug la alaptat si pe urma in oras. mai citesc cand ma intorc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetele!
La multi ani bebelinilor sarbatoriti ieri, sanatate multa!
MIRELA, ma simt bine, ieri m-am impiedicat exact cu degetul ala, dar acum e ok. Tu cum mai esti? Ce face fratelo Dani?
CATA, la multi ani Biei! Sa fie sanatoasa si sa pape bine!
GIOVA si ANASEBE, asteptam poze!
IOANA, cum s-a comportat Razvanel la gratar? Ca am merge si noi, dar mi-e ca n-are stare sa stam pe loc acolo!
ANDA, sper sa ne vedem si noi in curand! Stii ca trebuie sa fie de papuci afara ca sa pot iesi si eu! Abia astept sa va vad! Pupici lui Mark!
MARAKI, imi amintesc de tine cu arsurile! Nu puteai sa papi mai nimic si noi care puteam iti faceam pofta ca vorbeam de mancare. Si stiu ca il asteptai pe Robert cu sorici si amandine si pana sa vina el ai nascut. Mi se face pielea gaine cand imi amintesc de vremurile alea.
CATA, FLORININI, va tinum pumnii sa iasa super botezurile!
MARCH, esti cu mandra in curte?
IRINA, MONI, ce fac azi bebelinii?TEOLINDA, ce mare este Nicolas! Am vazut poze! Zici ca are noua luni! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti fetele.
Giova si Ana, ma bucur ca a iesit botezul misto. Ana, am vazut pozele si Tiberiu e un dulce, mai ales cu hainutele alea speciale.
Am pus si eu cateva poze noi.
Noi suntem iarasi la 30, maxim 50 ml la o masa, iar intervalul intre mese este de minim 3 ore. Cred ca i-amd at si un pic de raceala ca eu sunt cobza si ea face febra 37.8, 37.7 si e suparata rau.
Fetele, sa ne tineti pumnii. Azi mergem sa ne vada un alt medic. Am cunoscut o tipa care a avut exact aceleasi probleme cu fetita, doar ca ea ajunsese sa nu manance nimic 24 de ore si era din antibiotice in antibiotice si infectiile urinare tot apareau. A...si la noi a iesit iarasi la urocultura. Se pare ca solutia este internare si perfuzii o perioada. Fetita ei si-a revenit foarte bine dupa perufzii si tratamentul din spital dat de acest medic. Dar facem orice sa fie bine. Acum astept sa ma sune tipa sa imi spuna cand ne poate vedea dr..stau ca pe ace.
Irina, ne treci si pe noi la 4 luni cu 6170 si 67 cm? Iar la 3 luni aveam 5850 si 65 cm.
Va pupam.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI BIA,SA CRESTI MARE SI SANATOASA,CA FRUMOASA ESTI DEJA
CATA,nici mie nu mi-a venit cm.
ALINA,
GIOVA
MARAKI,asa e poti face branzica cu zeama de lamaie

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput