Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, voi cum faceti bibe, cu apa plata fiarta si racita sau doar incalzita? Eu fac bibe foarte rar, dar sa stiu.
GIOVA, unde ai pus pozele de la botez?
Am uitat sa va zic ca noi nu avem caldura in casa si eu trebuie sa stau doar cu papuci decupati, fara sosete, ca sa se vindece degetul.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Si eu tot cam pe vremea asta anul trecut am aflat ca sunt gravi. Doamne, ce fericire!

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am si eu una bucata fata adusa de la kinetoterapie. Uffff, mai facem saptamana asta si apoi pauza! Sa vad ce ma fac cu sportiva mea invatata cu exercitiile! Cred ca tb s-o alerg prin casa..
Irina, multam mult ca ne-ai anuntat! AM inceput sa plang cand am citit! Ce frumos a fost cu greturi peste greturi si alte bucurii (ca eu de arsuri am scapat, dovada mea fiind cheluta ca ta-su!). EU una mai vreau. Nu de alta, dar daca-mi ies din mana, cred ca nu ma mai risc. SI eu anul trecut pe vremea asta, stiam de o saptamana ca sunt gravida si tocmai ma lasam de fumat.. Ce vremuri!
Bia sa cresti mare! LA MULTI ANI!. Catalina, tu-i mai dai Debridat? CA mi-am adus aminte ca Ana mea vomita rau fix in perioada cand ii dadeam Debridat. Cred ca nu-l tolera deloc, motiv pt care l-am si aruncat.
Giova si AnaSebe sa va triasca micutii (mari, de altfel ca greutate) crestini!
Pisoi, ma bucur ca v-0ati distrat bine la botez si ca aveti asa un Mark cuminte. Pe Ana a prins-o preotul de fata si a scufundat-o de 3 ori in cazan, cu cap cu tot. Dupa care a tinut-o in biserica doar infasata in panza de mir (si era frig!!!). CAt despre restaurant, noi am avut un restaurant unde meniul a fost 1 mil, cu tot cu mare parte din bautura: vin, suc, apa minerala, aperitiv (vodka sau martini), cafea. Mancarea a fost exceptionala. Am adus doar wiski+ gin si am avut 50 de persoane. SI tb sa-ti spun ca la noi a fost meniu de nunta, asa ca la Botez sigur iesi mai ieftin. Inchiriatul nu costa, se da doar un avans, care apoi se scade din costul final. Tariful pentru servicii e 10% ( adica bacsisul). Noi am fost cat se poate de multumiti. Local super dragut, mic si fara pretentii.
Alina, pana sa se faca afara vreme de papuci esti si tu super vindecata, la cum arata treaba.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

hello gagici!

sunt cu papanasul in brate si am intrat sa va salut!

Bia - la multi ani si sa fii cuminte si papacioasa cum vrea mami a ta.Cata nici mie nu mi-a venit CM

Alina- merci de aprecieri, pare de 9 luni dar nu e f barosan are doar 7,3kg. Eu folosesc Izv. Alb si nu o incalzesc o folosesc la temp camerei.

Fug sa hranesc papanasul ca e razvratit apoi poate doarme si mai revin.... uffff

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

TEOLINDA, merci de raspuns! Deci nu trebuie sa mai fierb apa.
IRINA, chiar asa, multumim ca ne-ai anuntat de mamicile de ianuarie-februarie 2007. Si mie mi-au dat lacrimile.
BEE, cand vrei sa mai faci un bebe? Curand inteleg. Eu nu cred ca ma mai risc la cum am nascut. Sarcina a fost super, dar nasterea...
Cine mai vrea sa mai faca bebe?

Alina si Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna fetele!
Precum ati presupus sunt cu Ioana in curte, este cam vanticel dar i-am pus o paturica in cap asa ca nu-i ia vantul nasul, dar decat sa stea in casa unde m-am apucat sa renovez o baie mai bine la liniste afara, ca aici este o harmalaie de cum demoleaza aia peretii mama mama!
Fetelor am vazut un robot de bucatarie la chicco care fierbe legumele si carnea pentru bebelaci in abur si cica si-ar pastra proprietatile nutritive mai bine. Mai si decongeleaza si incalzeste mancarea am inteles...si-a luat cineva asa ceva? Stiti cumva cat costa?
Maraki eu glumeam ma cu parul...stiu ca nu are nici o legatura cu greturile si arsurile! Oricum am nascut o pletoasa babana, eu ma gandeam ca ar fi fost arsurile ca era prea mare si ma apasa pe diverse dar si aici ai putea sa mi-o intorci cu faptul ca Angelo a fost micut si tu totusi ai avut arsuri mai ceva ca mine!
Eu mai am pana sa sarbatoresc testul de sarcina pozitiv...vreo luna, adica pe 1 iunie(de ziua copilului)
citesc ce ati mai scris si revin...i hope

daniela si ioana alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Am hranit papanasul si l-am adormit asa ca revin putin ca apoi dau o fuga sa intind rufele, tocmai bine ca o sa le usuce vantul repede sper doar sa nu mi le imprastie prin toata curtea.

ANDA -ma bucur ca v-ati distrat la botez. Cand apari pe mess si ma vezi on line da-mi un semn ca vreau sa iti propun ceva. Pe noi ne-a costat 1.350.000 meniul la Casa Alba(doar aperitiv, peste, friptura, tort si 3 ape minerale) restul bauturilor alcoolice si nealcolice le-am dus noi, plus fructele, plus rontaielile de la inceput. A fost destul de scump in final dar a iesit super si nu imi pare rau.

GIO- ma bucur ca ati petrecut bine si mai ales ca v-ati scos banii si ceva in plus. Ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba? Ia zi haine de prost gust ai primit?

ALINA - da , eu nu o fierb niciodata pe apa aia plata si papanasul nu a avut nici o chestie de la ea, cel mult putea sa se kk , as fi vrut eu.

Fetelor papanasul meu sigur are ceva, maine abia vine pediatra sa il vada. Aseara ca niciodata s-a trezit si la 23:30 si la 1:30 si la 3 si la 4. Nu manca ci doar se jelea prin somn si adormea la tzitzi. Febra nu avea... O fi de la dinti totusi? Dar eu nu vad nimic in gurita lui sau nu stiu eu ce trebuie sa vad... habar nu am.

Azi i-am dat pe la 9 si jumatate un piure facut din 7 lingurite de cereale si jumatate de borcanel de piure de piersica iar acum la pranz a papat jumatate de borcanel de meniu (pui cu legume si orez) dupa care a adormit cu Zuzu in nas.

Fetelor dau o tura pe la poze ca sunt cam nesi... si trebuie sa intind si rufele si sper sa mai revin, daca nu diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bia la cat mai multe luni, sa fi cuminte si papacioasa!!! o de la Marcolinos.
Alina inca nu am pus poze. tre sa pun deseara si sa ma uit si eu in albume, cred ca le iau pe rand sa nu scap nici un bebe.
Liliana, nu am primit haine naspa. chiar deloc. doar ceva jucarii de la ai mei, si pe astea le-am cumparat noi din Timisoara. asa ca totul a fost ok. restul ay dat doar bani. 2 verisoare mi-au luat si cadouuri dar lucruri folositoare.

Am cumparat scaunul Polly. abia astept sa mearga tati sa-l aduca deseara sa-l incercam.
I-am mai luat o sticluta ca daca papam atat lapte praf sa am 2, si una pt. ceai.

tre sa citesc din urma ce ati scris de Milumil 2. eu am trecut de 2 zile pe el, si nu i l-am introdus treptat, ca nu mai aveam Milumil 1. il accepta super bine.

fug sa fac ceva de papa, profit ca e sora-mea aici sa mai stea cu bebe.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor eu sunt amaraita..ca noi serbam prin voma, mai nou chiar si laptele cu cereale si prin mucisori cu care ne inecam...uff...in fine, macar azi a ris prima data in hohote in oglinda!
Iar DC merge atit de naspa!

mamicuta de ciresica -poze nou noute

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

GIO sa stapaniti sanatosi si mancaciosi pe Polly. Si Nicolas e super fericit in el.Sa inteleg ca tu ai terminat cu tzitzi?

Cata imi pare rau de Bia, sper sa isi revina. Felicitari pt hohote!

Eu stau sa ma tzitzileasca papanasul ca vad ca nu vrea sa se lase de ele si sa se mai agate de bibe... Asta e...

Mergi la inceput