Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA mersi ca ne-ai zis!
TEOLINDA da, nostalgice!
Mama mia ce a trecut un an! Acum un an eram la prima zi de munca unde lucrez acum si sa ma trezesc a doua zi cu testul de sarcina pozitiv Dupa ce timp de 5 ani nimic! Va dati seama! Imi si imaginam ce mutra vor face! O luna am rezistat dimineata acolo,dupaamiaza la vechiul loc de munca pe NeVe ca ma rugase vechiul patron.Incepuse greatza,eram in birou cu doi barbati, unul mirosea a transpiratie,celalalt a parfum prost ,o tanti spala pe jos cu o solutie ce mirosea oribil ,ma apucasem sa refac conta incepand din ianuarie ca am gasit numai tampenii facute de parfumatul de 1,50 inaltime "contabil" de 22 de ani ,fara studii de specialitate Vaaaaai,a fost nasol,dar am rezistat eroic,mai ales ca zburdam de fericire! Noroc ca au fost evacuati amandoi din zona luna urmatoare si a venit colega-mea actuala! Si dupa fix o luna la eco,dezlipire de placenta si ma sperie ginecologul rau sa stau in pat!Tot in stres am stat urmatoarele luni! Aia de la serviciu turbau, ca nu stiau care-i treaba! Si a trebuit sa le zic prin telefon ca am stat o luna acasa! Altfel s-ar fi prins prin luna a sasea la cum se vedea la mine burta! Oricum au comentat ca "au muscat-o" cu mine!
Asta era ODISEEA de acum un an! Proiectata in Postul Pastelui si nascuta dimineata dupa Revelion
Hai ca v-am ametit!
S-a facut ora de antibiotic si pot trece la nani,ca maine dimineata iar la birou!
NOAPTE BUNA!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mirela nu-mi zice de branzica ca ma apuca spumele cand incepe Nicolas sa scuipe cu ea in toate directiile. Azi mi-a stranutat cu ea in gura si m-a facut de comanda iar el radea.
Eu o pasez un pic cu lingurita sa se faca mai pastoasa si azi i-am trantit si niste piure de pere de la hipp, in ea si era buna si inghitibila. Dar papanasul a facut mutre intai si dupa ce a dormit juma de ora i-am dat-o iar insa de data asta ii indesam o lingurita de piure de pere simplu, una de branzica cu piure in eaLa pranz a fost cea mai beton combinatie.. la piureul de spanac cu cartof am pus niste zer de la branzica sa il fac mai fluid si pt ca papanasul facea misto de mine i-am dat banana si printre inghititurile de banana ii bagam pranzul cu spanac. Asa ca.. am inceput sa diversific si sa combin intr-un hal de nu-mi vine a crede.

MONI - ai fost tare cu rezumatul inceputului de sarcina. Dumnezeu te-a cam iubit si a avut grija de tine.

Cam liniste pe-aici...

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara fetele,

Inca nu am reusit sa citesc tot, sant in curs de desfasurare Este prima oara cand pun mana pe pc astaziIeri au fost socrosenii aici si nu am stat pe net, au venit sa scoata baiatul afara la plimbare dar l-au tinut o ora pt. ca era frig!
La multi ani sarbatoritilor zilei si celor de ieri, sa fie sanatosi in primul rand,papaciosi si norocosi
Teolinda hai sa iti raspund ca dupa aia uit Cu robotul am facut supa crema de legume cu pui( piept )Am pus un piept de pui, un dovlecel, putina telina, jumatate de albitura, un cartof, un morcov si putin ulei de floarea soarelui( am vazut pe borcanasele cu piureuri ca scria si ulei la continut si m-am luat dupa asta )Ceapa nu am pus deloc pt. ca mi-a fost frica sa nu il doara burtica.Le-am fiert pana a scazut destul apa si le-am pus in blender de a iesit o crema super gustoasasi la fel de consistenta ca cea de la borcanaseA mancat Angelo cu foarte mare placere, nu a facut mofturi delocMaine vreau sa-i fac crema de banane cu putin lapte Branza nu pot sa-i fac pt. ca nu am gasit Ca lactic, o sa intreb peste o sapt. pediatra sa vedem daca stie modalitatea asta a noastra de a face branzaNoi avem asa mesele: dimineata bibe cu lapte, pe la 11.00 fructele, 14.00-15.00 piure de legume sau supa cu carne, 18.00 crema lapte, 21.00 bibe cereale, 24.00 bibe lapte.Dupa fiecare masa de legume sau supa are si ceai .Acum m-am cam scos cu borcanasele, folosim dar nu atat de multe ca pot face si eu la robot piureurile
Fetelor continui sa citesc ce ati postat, cred ca maine o sa scriu ca mai e putin si trebuie sa pape Angelo, dimineata ne ducem si la consulat pt. pasapoarte noi...
pupicei pt. bebelini, sa fie cuminti si sa pape bine

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Haideti ca am bagat si o cacofonie pe-acolo, chiar de la inceputul mesajului. MONI sper sa nu ma sanctionezi prea aspru.

Denisa, Maraki, Ana-Spania, Irina pe unde umblati? Sarbatoriti 1 Mai muncitoresc prin tari straine?

Mergi la inceput

March la arsurile mele trebuia sa iasa Angelos cu parul pana la calcaie Impingeam sa nasc si eram cu sticla de sirop contra arsurilor, la gura

Monica

Mergi la inceput

Maraki gand la gand. Ma bucur ca iese gustoasa papica facuta de tine. Pai carnita face totul ca daca bagi doar legume fara sare, fara ulei sunt.Vreau sa ii dau si eu maine un meniu cu piept de pui sa vad daca ii place.
De branzica citisem pe undeva ca se mai poate face si cu zeama de lamaie dar nu stiu exact cantitatea. Pe la mamici de nov-dec parca era.
Marfa program are Angelos. Noi suntem cam asa: 7-8 dim Zuzu de la mine; 10-11 piure de fructe sau branzica cu fructe; Zuzu de la mine ; 13-13:30 pranz cu piure de legume, suc de fructe, 16:00 -17:00 Zuzu de la mine;20-21 Zuzu de la mine si somn pana dim.Cantitatile de Zuzu habar nu am iar cele de piure nu depasesc jumatate de borcanel la o masa, raaar cand papa 3/4 de borcanel.

Bafta maine la consulat!

Mergi la inceput

Teolinda pai depinde de care borcanase cumperi ....sant de 130 gr. si de 190 gr. Angelos mananca trei sferturi dintr-unu mare.Sigur o sa-i placa papanasului carnita de pui
Catalina bebu meu nu este asa mare, la 3 luni avea 60 cm si 6250 gr. Peste o sapt. ajungem la dr. pt. vaccin si il cantarim.Tin minte ca Bia la 3 luni avea mai mult in greutate Te tin minte cand ai anuntat ca esti gravi: sant gravida mai!!! sau in loc de gravida cred ca ai scris grea?! maine intru si eu la mamici de ian-feb 2007
Giova si Anasebe, sa va traiasca micutii crestini

Monica

Mergi la inceput

Maraki sunt mici borcanelele, parca de 120gr. nu sunt pe langa ele acum. Cu d-alea mai mari.. no way deocamdata ca n-am chef sa mananc eu resturi si nici sa arunc cu bani mai multi la cos, ca si-asa arunc destui

Mergi la inceput

La ora asta toata lumea face nani, e cazul sa fac si eu acelasi lucru.
Pe maine, sper... fara promisiuni ca nu-mi iese in ultima vreme.

Noapte buna si buna dimineata,deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..noi m incheiat ieri seara cu vomat ca lumea dupa masa de la 22, ca i-am facut tirziu baie!...Acum sa vedem ce zi ma mai asteapta si azi...
Apropo daca e frumos, nu merge nimeni in Cismigiu, ca mi-am data acolo intilnire cu niste aspirante si gravidute de pe forum si poate mai apare si alta mamica in afara de mine? Ce ziceti?
Azi vine mama pe la mine si vreau o vada si pe Bia...ca azi noapte asa tusea de la mucisori si se inecase nasol de to, incit i-am pus Sterimar si betisoare cu ser fiziologic, dar nu am scos nimik,...de unde deduc ca mucii sunt taman in spate, adinc infipti! Febra nu are si sper sa fie numai mucisorii singura problmea!
Bee super a luat Ana in greutate...
Maraki asemanator o sa pape si Bia la diversificare, numai ca ultmima masa de lapte o sa incerc sa i-o dau pe la 21, ca vad ca ea la 21 si-a format deja sa faca nanii!
Ana Sebe frumoase poze, iar Tiberica a fosu un adevarat print! Vad ca nu i-a prea placut in apa! Dar ce costumatie de artist a avut!Si voi vad ca f. eleganti a-ti fost!
INTREBARE...dintre fetele cu bb de 4 luni sunt singura careia nu i-a venit ciclu??

mamicuta de ciresica -poze nou noute

Ciresica Bianca

Mergi la inceput