Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mama ce par are Ioana March! Nu ne mai dai si noua citeva fire ca noi suntem chele?David tot un grasun mumos a ramas!Admir si jucaria lui Angelos!Se pare ca-i place!

mamicuta de ciresica -poze nou noute

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

moni scuze, jucaria aia-i miel, daca vrei ti-l dau ca dar de botez!
Cata stii pe cate perne dormeam si cat dicarbocalm am bagat in mine pentru freza aia? dar daca vrei iti dau putin pentru un mot macar! Eu in curand ajung la meli melo sa ne luam clamite pentru freza de vara

daniela si ioana alexandra(05.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetele!
MIRELA, nu te mai necaji, voi va certati, voi va impacati! Si toata lumea se mai cearta, mai ales acum ca Dani e mic si are nevoie de toata atentia voastra si nu mai aveti timp de voi! multi ca sa-ti treaca supararea!
CATA, am vazut pozele cu Bia, sunt super!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ne-am intors si noi de la tara si am apucat sa citesc tot ce s--a scris. Se pare ca toata vara, cel putin weekendurile ne facem tzarance.
Am avut si noi niste zile.......... Si cand colo, inamicii erau colicile! BUna si mare descoperire! Parinti tampiti ce eram si noi! Urla fata din gura de sarpe si noi ziceam ca e isterica. SI noua de la cereale ni sa tras. Asa ca fetelor grija mare, daca dupa ce le introduceti un aliment copiii sunt agitati si plangaciosi, pazea la colici!
Sa ne traiasca printesele Diana, Anastasia, MAia si DAria! LA multi ani!
Raluca, ma bucur ca Anastasiei i-a priit cat de cat aerul de tara! Poate pana la urma, cu multa rabdare va reveni la sentimente mai bune fata de mancare! Sa stii ca si Ana a stagnat vreo 2 saptamani si acum brusc, dupa trecerea la Milumil 2 si cereale ne-am ingasat brusc vreo 250 g intr-o saptamana! Mie nu-mi vine sa cred, dar sa-ti spun de ce s-a intamplat minunea. Pai eu zic ca Milumil 2 o fi mai consistent si Ana mea mananca aceeasi cantitate + 2 mese cu ceva cereale in lapte.
Teolinda, eu nu cred ca Nicolas e subfebril de la vant. Ori o fi prins vreun virusel pricajit de undeva, ori dintisorii. Nu de alta, dar eu ca o mama nebuna ce sunt, vineri am scos fata in trening, cu sapcuta de vara pe cap+ gluga de la trening! SI mi-a venit sa mor de ciuda ca a fost frigutz! Sambata nu mai spun ca mi-a urlat 2 ore afara cu socrii (care n-au adus-o acasa ca sa nu spun ca nu se descurca cu fata!), de a venit ragusita acasa. SI in conditiile astea + muci + urlete non stop (colici), am dus-o la tara, am tinut-o afara si ieri si azi si acum se simte mult mai bine. EU zic ca aerul nu are cum sa-i faca rau nici macar unui copil bolnavior. CAt despre sotul meu si meticulozitatea, cam ai dreptate! DAr e foarte fain asa! Eu sunt jumatatea dezordonata si imprastiata a familiei.. la manechin, ca vad ca si el intra in gasca.
Bumbita, eu am facut aproape 200 km cu Ana cand avea 2 luni, fara oprire. Important e sa pleci la drum cu copilul mancat bine, sa apuce sa traga in masina un pui de somn bun. Acum mai nou facem in fiecare week-end drumuri de 50 km si e super lejer, ba chiar Ana mea mananca mai bine in masina.
Moni, eu zic sa-i dai Dianei fix cum te-ai gandit si tu lapte praf doar cand esti la munca. Si daca tot te gandesti sa-i dai lapte praf, da-i intai Nan 1 sau Nan HA. NU trece direct la Nan 2, desi Diana a trecut de 4 luni. Sa nu fie trecerea prea brusca pentru ea. Mie toti pediatrii mi-au recomandat Nan, dar a mea a vrut doar Milumil, fiindca e mai dulce si era mai aproape de gustul lapticului meu.Si eventual sa-i pui in piureurile de fructe sau de legume cate o masura de cereale, fiindca astea nu prea sunt calorice si mai ales la un copil nu prea gras nu tin cat o masa de lapte. Sanatate multa!
Silvi, eu ash vorbi cu pediatrul, inainte sa trec la Milumil 2. Asta fiindca desi noi toate ne vaitam de copii care mananca prea putin, nici ce-i prea mult nu-i bun.
MIrela, de ce nu-i dai lui Iulian sa citeasca pe net ce spun fetele de barbatii lor? Nu e prea corect din partea lui sa-ti lase tie totul pe cap.
IN rest, se facu in capul meu o ceata, de nu mai stiu ce si cui voiam sa zic ceva.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

si dani are o cheliutza deasa,dar la spate are chica...
GIOVA,bine ai venit.asteptam detalii,pupicei lui marco
ANAM,MIRA,TATIANA,DENISA,MARAKISI MAI DATI VESTI SI VOI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare!

Am sosit si noi. Am pus cateva poze in albumul meu. Revin un pic mai incolo.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Repede si eu!!!
Au aparut mamicile de ian_feb 2007!!!!!!!
Ce emotii nu pot sa va explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gagici nu am timp sa va citesc, maine seara sau poimaine.
Incerc sa pun poze maine, dar sunt super multe si tre sa le aleg pe cele mai reprezentative.
Azi a fost nasica la baita de dupa botez. cu o zi in intarziere, dar asta e.
Crestinul meu a fost cuminte, a plans putin cand l-a scos din apa si pe urma a chiuit intr-una.
Face o groaza de chestii: isi baga si scoate suzeta, i-a luat bunicii lingurita si si-a bagat-o in gurita cu suculetul de morcov, paseste in apa in cadita, cand vrea in brate face:i, ii,ii.e un scump, un dulce, mor de dragul lui. Dar l-au alintat toti si cred ca voi trage putin pana ne revenim si nu ne mai cerem in brate.
si usor.
pe maine!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara gagici.

Eheeee nostalgia de anul trecut vad ca v-a lovit pe toate. Eu in seara asta intrasem la odisee din greseala. Anul trecut pe vremea asta ma plimbam fericita pe la Paris cu embrionul in burtica.

CATA - eu ii pun jucarii in apa la baita, cam de o sapt. o broscuta testoasa si o ratusca, deocamdata si se cam da la ele papanasul le prinde cu manuta si le duce la gurita.

DANIELA - merci de sfat, astazi nu a fost vant mai spre dupa amiaza si m-am indurat de el si l-am scos cu nasucul afara, in carutul blindat si bine invelit. Azi ne-am invartit pe la 37,4 - 37,2 max. Nu va zic ca desi il scosesem de la o ora de somn cum a dat cu nasul de aer a adormit pentru inca 2 ore astfel ca m-am mai invartit si eu prin curte si am profitat sa ud trandafiriicare sunt plini de bobocei.
Daniela vad ca pe Ioana te-ai cam invatat sa o scoti la produs. Bravo voua si la mai multi banuti. Eu nu am capatat banuti pe strada doar vreo 4 pers. care mi-au venit acasa au pus bani ( 2 au pus cate un mil si 2 cate 100mii).

MONICOOOO - mielul ti-l dam la pastele viitor sau la pastele cailor. Ai sarbatorit mandra?

BEE - eu m-am gandit ca poate nu a fost suficient de infofolit papanasul ca l-am abandonat in curte vineri cu rubedeniile si eu am plecat la Cora iar cand ma intorsesem mi se parea cam friguletz .Avea doar un costumas de casa din bumbac si body apoi il bagasem intr-o paturica pufoasa d-aia cu fermoar. In plus mama l-a luat din carut si s-a cam plimbat cu el prin curte si m-am gandit sa nu fie de la vant ca la noi aici e cam pe "deal". Vad ca tu ai bagat spaima in bietii oameni si indura cu stoicism ifosele nepoatei.

MIRELA - sper ca esti bine cu Iulian si ca ai reusit sa il faci sa se gandeasca si la voi ca aveti nevoie de el iar de-acum prietenii sa mai stea la coada ca banuiesc ca atunci cand voi aveti nevoie de ajutor nu se prea inghesuie nici unul sa vi-l dea. Cum este cu serviciul?

GIO si ANASEBE bine ati revenit sa va traiasca micutii crestini si abia astept sa povestiti cum a fost.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

teolinda,E BINE CA INTRI MAI DES ACUMl.sper sa nu raceasca papanasul tau,acum cand a venit caldura...spune-mi,cand ii dai branzica nu ramane asa mai grunjoasa in piure?ca lui dani nu-i place si nu stiu cum sa o omogenizez mai bine?
cu munca,e cam greu,sper sa rezist la programul asta infernal,deja ma doare spatele de la statul in picioare si ridicat batranii.si culmea ca ma doare chiar locul cu epidurala,azi imi luase rasuflarea...
cu iulian...ajutatul in casa e subiect tabu...prefer sa tac,decat sa ajungem sa ne certam iar,desi ma roade ceva pe dinauntru...ata ete
ANASEBE,bine ai revenit!pupicei la bebelin
BEE,LA PRINTZESA,sa o lase colicii
ALINALUI AYAN.NU NE-AI ZIS CUM TE SIMTI..

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput